Strona główna Działy Turystyka esencja Londynu

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Balbinka
    Participant

kusi mnie weekend w Londynie… atrakcji całe mnóstwo i stąd mój problem, co wybrać? oczywiście chciałabym różnorodnie, jakieś muzeum, zakupy, miejsce z dobrym jedzonkiem… macie jakieś ciekawe propozycje, skoro czasowo jestem ograniczona do 2-3 dni tylko?

kunegunda
    Participant

big ben westminster, krolowa to jest blisko siebie i dotego mily spacerek, muzeum przyrody i muzeum nauki sa blisko siebie i to powinno zajac ci 1 dzien, zakupy oxford street z tamtad spacerek na piccadily, chinska dzielnice i to 2 dzien polecam tez canary jesli niedziela to tylko camden town

rafvis
    Członek

Witam Kunegunde. Nareszcie się pokazałeś. Zaglądam codziennie na to forum i Cię nie widzę. A tak było ciekawie jak raz na jakiś czas coś napisałeś. Stan obecnego forum jest opłakany. Nie ma starych użytkowników i nie można przeczytać nic ciekawego. Obecni tylko się wyzywają i oskarżają. Mam nadzieję, że będziesz brał udział w rozmowach, ponieważ Twoje wypowiedzi były dość ciekawe.

filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rafvis wrote:

Obecni tylko się wyzywają i oskarżają..

dokladnie,brakuje tu takiego anioła jak on, co uspakajal i wprowadzal mila spokojna atmosfere.

Anonim
    Gość

hehe 😆
    Jakoś nie przypominam sobie żeby on akurat uspokajał i wprowadzał miłą atmosferę. Bynajmniej nie dał mi się poznać z tej strony. Zresztą kto prześledzi posty na pewno będzie wiedział o czym mowa…

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    shaolin1 wrote:

hehe 😆
    Jakoś nie przypominam sobie żeby on akurat uspokajał i wprowadzał miłą atmosferę. Bynajmniej nie dał mi się poznać z tej strony. Zresztą kto prześledzi posty na pewno będzie wiedział o czym mowa…

Zgadzam sie z shaoline1. Choc sam nie jestem lepszy jednak dopoki nie czuje sie sprowokowanym staram sie konstruktywnie uczestniczyc w forum. Narka

rafvis
    Członek

Może i miał ciętą ripostę ale miał też dobry humor. Jego wypowiedzi były sensowne, jeśli tylko ktoś potrafił zrozumieć jego styl pisania. Wiele osób prowokowanych daje ponieść się emocjom i wtedy zaczyna się "walka". Najlepiej do prowokacji podchodzić z dystansem. Olewka i zmiana tematu jest najlepszym sposobem na przywrócenie dawnego forum. Prowokujące i oczerniające wypowiedzi najlepiej zostawiać bez odpowiedzi. "Tylko winny się tłumaczy" więc jeśli ktoś oczernia drugą osobę najlepiej pozostawić post bez komentarza, jeśli osoba oczerniana wie, że piszą nieprawdę na jej temat. W pewnym momencie skończą się te dogryzki i może wtedy wróci normalna rozmowa między forumowiczami. Ja osobiście nie zabieram zbyt dużo głosu na forum, gdyż nie mam zbyt wiele do powiedzenia. Moja żona powtarza mi abym nie odpisywał na wiele z postów, ponieważ to nic nie da. Polecą tylko słowa krytyki i nic więcej. Ale odwiedzam i czytam posty codziennie. Oczywiście nie wszystkie, tylko te, które mnie interesują.

jackyl
    Participant

rafvis wrote:

Może i miał ciętą ripostę ale miał też dobry humor. Jego wypowiedzi były sensowne, jeśli tylko ktoś potrafił zrozumieć jego styl pisania. Wiele osób prowokowanych daje ponieść się emocjom i wtedy zaczyna się "walka". Najlepiej do prowokacji podchodzić z dystansem. Olewka i zmiana tematu jest najlepszym sposobem na przywrócenie dawnego forum. Prowokujące i oczerniające wypowiedzi najlepiej zostawiać bez odpowiedzi. "Tylko winny się tłumaczy" więc jeśli ktoś oczernia drugą osobę najlepiej pozostawić post bez komentarza, jeśli osoba oczerniana wie, że piszą nieprawdę na jej temat. W pewnym momencie skończą się te dogryzki i może wtedy wróci normalna rozmowa między forumowiczami. Ja osobiście nie zabieram zbyt dużo głosu na forum, gdyż nie mam zbyt wiele do powiedzenia. Moja żona powtarza mi abym nie odpisywał na wiele z postów, ponieważ to nic nie da. Polecą tylko słowa krytyki i nic więcej. Ale odwiedzam i czytam posty codziennie. Oczywiście nie wszystkie, tylko te, które mnie interesują.

go get a room! 😉

100%polak
    Participant

Najlepiej zwiedzać na piechotę o ile jesteś wytrenowana.W przeciwnym razie kupujesz 1 dniową travelkę i od Tower wpierw busem wzdłuż nabrzeża Tamizy aż do Vauxhall Bridge potem wracasz na piechotę przez pałac Buckngham aż do Charring Cross potem busem poprzez Aldwych aż do Liverpool street potem od niego busem wzdłuż przereklamowanej Oxford street i wysiadasz dopiero przy tym sklepie odwiedzane przez Arabki z Dubaju
    Selfridges Londres

niedaleko jest drugi ciekawy
    Liberty

Potem wzdłuż Regent street aż do przereklamowanego Soho pełnego podstarzałych gejów i lesbijskich turystek.

Obiad jesz za 5, 5 Ł w ciasnej chińskiej knajpce po lewej stronie Whitcomb street w chińskiej dzielnicy , po wyjściu z niej sięgasz do torby po napełnioną w domu butelke z piciem 8)

Chyba że spotkasz Spokooboya który zaprosi cię do swojej kuchni 8)

Muzea ? nie wiem ja tam wolę inne rozrywki 8)

kunegunda
    Participant

Ale to chyba ktos ma zwiedzac i podziwiac londyn a nie mnie 😆

Anonim
    Gość

100%polak wrote:

(…)Chyba że spotkasz Spokooboya który zaprosi cię do swojej kuchni 8) (…)

A Ty byłeś że polecasz? 🙂

jackyl
    Participant

kunegunda wrote:

Ale to chyba ktos ma zwiedzac i podziwiac londyn a nie mnie 😆

balbinka do londynu, rafvis na kundzie! 8)

[niezly belkot.. 😉 ]

rafvis
    Członek

jackyl wrote:

balbinka do londynu, rafvis na kundzie! 8)

[niezly belkot.. 😉 ]

…………………………………………………………………………………………..

moim zdaniem szkoda słów na Twoją wypowiedź. Nie mam nic więcej do dodania.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

shaolin1 wrote:

100%polak wrote:

(…)Chyba że spotkasz Spokooboya który zaprosi cię do swojej kuchni 8) (…)

A Ty byłeś że polecasz? :)[/quote]
    A ty byles Pawel i tak nie miales okazji skorzystac z urokow kuchni Hotelu Marriott na Twickenham South Stand Stadium (nastepnym razem przyjedz pociagiem to nie bedzie problemu z platnymi parkingami i znalezieniem miejsca do zaparkowania auta…:) Ostatnio nie mam czasu tu zagladac pracuje po 12-14 godzin czasamii wiecej…(Christmas Party ,impezy..itp .itd..pozniej od stycznia luz i wyjazd do Polski) i nie mam poprostu czasu bo oprocz ze pracuje w Marriocie 3 dni pol etatu to Obsluguje rozne imprezy Imprezy Guildhall, jedno z najstarszym miejsc w Londynie,Royal Justice Court,Tower Brigde ,Movium London,Westminster Hall,Newbury Horse Race Course, gdzie mialem okazje obslugiwac Sir Alexa Fergusona,Wemblay Stadium ,Chelsea, QPR, i Totenham Hotspur Stadium , O2 Arena ,koncerty BeYonce ,ATP turniej tenisowy Caly poprzedni tydzien.. Jingle Bell Ball dla Radia Capital FM w O2 Arena koncert miedzy innymi Lady Gaga.. Janet Jacson ,Sugarbabes,West Life ,Shakira..i .inni zapraszam do obejrzenia clipow z Jingle Bell Ball na jednym mozecie zobaczyc spokoboya http://www.winwithwidows7.co.uk/win.html lub http://www.capitalfm.com/jingle-bell-ball/ trzeba zejsc na dol na windows 7 kliknac i na 7 Simple Guides pozniej kliknac Bacstage Vip Louge pojawi sie klip na ktorym podkoniec Clipsa.. ujrzycie moja glupia mine…
    ANYWAY musze spadac do pracy do Vinapolis http://www.vinapolis.co.uk chcialem dodac ze gdybym zostal w Leeds nie mialbym okazji spotkac tylu ciekawych ludzi i odwiedzic tyle miejsc i zdobyc takie doswiadczenie w Cateringu jakie tu zdobywam…a tego w Polsce sie uczylem na Wyzszej Szkole Gastronomi i Hotelarstwa…to moj zawod z Polski i hobby czasami
    pozdrawiam wszystkich z forum:):):)

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.