Strona główna Działy Hyde Park Troszeczke przykra sprawa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    purebiker
    Członek

Witam, chciałby podzielic sie moim zdaniem na temat obecnego charakteru portalu Leeds-Manchester.pl dawniej leeds.pl mianowici początkowo portal leeds.pl w swoich załozeniach miał na celu być miejscem gdzie można było szukac wszelkiego rodzaju informacji i pomocy. Dla przyjezdnych do anglii Polaków było to miejsce gdzie mozna było poszukać pomocy w kwestii mieszkań, pracy, kwestie WRS’u, NIN’u i wiele innych. Sam czesto odwiedzałem leeds.pl gdy szukałem potrzebnych mi informacji. Do czego zmierzam mianowicie wczeniej nikt nie wymagał abym za te informacje płacił przynajmniej ja sie z tym nie spotkałem. Wczoraj napisałem post, iż szukam osoby z możliwoscia odebrania i podpisania instalacji elektrycznej, po niedługim czasie post zosta skasowany, nie wiedząc dlaczego tak sie stało wysłałem zapytanie do moderatorów taka była odpowiedz:

Witam,
    post zostal usuniety gdyz bylo to ogloszenie – a te umieszczamy na stronie glownej nie na forum.

pozdrawiam
    moderator

Czy to było ogłoszenie komercyjne czy ktos normalnie szuka pomocy w jakies kwesti? . Moim zdaniem troche to wszystko zaczyna pachnieć komercjalizacją a forumowiczów zaczyna sie traktowac jak klientów.
    Pozdrawiam

KwiateK
    Participant

Daj znać proszę, z którym z moderatorów się kontaktowałeś.
    Zapewne doszło do nieporozumienia – zdarza się, sorry.

Co do "komercjalizacji", nie wymagamy od nikogo płacenia za informacje.
    Płatne funkcje serwisu to te, dzięki którym Użytkownicy sami mogą zyskać (np. publikacja oferty w Katalogu Firm).

Anonim
    Gość

Koniecznie daj znać który to moderator taki uczynny 😀 albo napisz w którym dziale umieściłeś ogłoszenie 🙂
    Pozdrawiam

purebiker
    Członek

Witam, moj post napisalem w zakładce praca a o wyjasnienie prosiłem tych moderatorów:HardcoR, shaolin1

Oto mniej wiecej tresc mojego postu postu:
    Witam, szukam osoby która moze odebrac i podpisac instalacje elektryczna, Instalacja wykonana jest przeze mnie jeden obwód oswietlenia i jeden obwód gniazdek. Jest to instalacja w dobudówce domu, posiadam certyfikat BS7671

Okul
    Członek

No ja tez napisalem ostatnio w 2 watkach i w pierwszym przypadku watek znikl (no coz, nie byl on zbyt erudycyjny ale jednak…Mamy chyba tutaj do czynienia a forum a nie jarmarkiem madrosci!) a w drugim, rozplynal sie post. Podkreslam, ze nikomu nie ublizylem, nic nie reklamowalem i w moim mniemianiu wypowiedzialem sie stosunkowo adekwatnie do zadanego pytania. Nie byla to z pewnoscia mowa-trawa ani sztuka dla sztuki. Wydaje mi sie, ze nawet jesli nie udzielilem bezposredniej odpowiedzi na wywolana kwestie, to jednak nie offtopowalem i nie smiecilem. Forum jest spotkaniem wielu watkow i ludzi i o tyle o ile nie czynimi nikomu szkody i przykrosci, o tyle nasze posty powinny po prostu ustrzymac status quo.
    Dziekuje

KwiateK
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    purebiker wrote:

Witam, moj post napisalem w zakładce praca a o wyjasnienie prosiłem tych moderatorów:HardcoR, shaolin1

Witam, szukam osoby która moze odebrac i podpisac instalacje elektryczna, Instalacja wykonana jest przeze mnie jeden obwód oswietlenia i jeden obwód gniazdek. Jest to instalacja w dobudówce domu, posiadam certyfikat BS7671

Hej,

Zaszło nieporozumienie i Twój post został usunięty niesłusznie przez moderatora (już go o tym poinformowałem). Sorry, za zamieszanie.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

KwiateK wrote:

purebiker wrote:

Hej,

Zaszło nieporozumienie i Twój post został usunięty niesłusznie przez moderatora (już go o tym poinformowałem). Sorry, za zamieszanie.[/quote]
    Czasami warto przeprosic i zachowac sie jak facet wczesniej roznie to bywalo!!!:(z tym usuwaniem postow bez powodu…Czasami Moderatorzy naduzywali wladzy i bez przyczyny tylko ze kogos sie na przyklad nie trawilo usywano posty…pozdrawiam 🙂

filipek
    Participant

Pewnie nadgroliwy shaolin ,dla dobra ogołu wymiencie tego pseudomoderatora na kogos madrzejszego.Jeszcze bezczelnie pisze zeby dac znac ktory to moderator,co za…

Anonim
    Gość

Odezwał się za to bardzo inteligentny filipek…
    Tak się składa że akurat z tym tematem nie miałem nic wspólnego, więc najpierw proponuję zapoznać się z sytuacją a dopiero później rzucać fałszywe oskarżenia. Chyba że nie masz za grosz kultury i dobrego wychowania. Widzę też że nie potrafisz zrozumieć co ludzie do Ciebie piszą… Zmądrzej w końcu, prosze…

fatamorgana
    Participant

shaolin1 wrote:

… więc najpierw proponuję zapoznać się z sytuacją a dopiero później rzucać fałszywe oskarżenia. Chyba że nie masz za grosz kultury i dobrego wychowania. Widzę też że nie potrafisz zrozumieć co ludzie do Ciebie piszą… Zmądrzej w końcu, prosze…

Heh, ale dobre!
    A Ty masz dobre wychowanie?! 😆

I to powyżej piszesz Ty shaolin, któryś publicznie- NA TYM FORUM- zasugerował/oskarżył Administrację i mnie, że mamy niejasne układy, że mamy jakieś korzyści finansowe z faktu brania w "obronę" paru osób (to się nazywa albo łapownictwem, albo nieuczciwymi interesami)… i nigdyś się z tego nie wycofał, a potem jeszcze – ironio losu- ta sprzedajna i podejrzanie powiązana Administracja zrobiła cię jeszcze modem.
    Popatrz, jaka przewrotność… 😆

Brak słów jak ludzie potrafią być obłudni, próbując się robić świętoszkami…
    TFU! 😈 😡

jackyl
    Participant

fatamorgana wrote:

shaolin1 wrote:

… więc najpierw proponuję zapoznać się z sytuacją a dopiero później rzucać fałszywe oskarżenia. Chyba że nie masz za grosz kultury i dobrego wychowania. Widzę też że nie potrafisz zrozumieć co ludzie do Ciebie piszą… Zmądrzej w końcu, prosze…

Heh, ale dobre!
    A Ty masz dobre wychowanie?! 😆

I to powyżej piszesz Ty shaolin, któryś publicznie- NA TYM FORUM- zasugerował/oskarżył Administrację i mnie, że mamy niejasne układy, że mamy jakieś korzyści finansowe z faktu brania w "obronę" paru osób (to się nazywa albo łapownictwem, albo nieuczciwymi interesami)… i nigdyś się z tego nie wycofał, a potem jeszcze – ironio losu- ta sprzedajna i podejrzanie powiązana Administracja zrobiła cię jeszcze modem.
    Popatrz, jaka przewrotność… 😆

Brak słów jak ludzie potrafią być obłudni, próbując się robić świętoszkami…
    TFU! 😈 :x[/quote]

he he i to jakim profesjonalnym modem.. jak pokazal ostatnio w smietniku.. i u mnie na privie.. 🙂 tyle postow co dwa dni temu to dawno tu nie wylecialo, w ramach, jak to nazwal, 'porzadku’.. kupa smiechu 🙂 gdyby mial choc odrobine honoru oraz 'za grosz kultury i dobrego wychowania’ to by zrezygnowal z modowania.. ale sie nie spodziewam.. 🙂

derailed
    Participant

Jakie forum tacy modzi… 😯

Uxbridge
    Członek

Bym wywalł ten temat do Śmietnika, ale tam teraz trochę za duże 'porządki’ jak dla mnie, więc zostawię was robaczki tutaj. Tylko bez chamstwa proszę, bo do Erystyki pójdzie.

filipek
    Participant

Jeszcze se kiedys ankiete zrobil co ludzie o nim sadza hehe,pewnie liczyl ze wszyscy shaolina kochaja i chcial sie dowartosciowac a na shoutboxie kolegow i sprzymierzencow szuka,zalosny typek a z ta ankieta moim skromnym zdaniem maximum gimnazjum.

ela1981
    Participant

derailed wrote:

Jakie forum tacy modzi… 😯

jacy userzy takie forum ……….

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.