Strona główna Działy Czarna lista uwaga na greencore frozen foods w leeds

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    nasturcja
    Członek

Ten post jest skierowany przede wszystkim do dziewcząt i kobiet, które pracują lub będą pracować na nocnej zmianie w fabryce puddingów greencore frozen foods w leeds. Uwaga na managera – zboczeńca (Pakistańczyka), który napastuje kobiety oraz proponuje seks, nawet za pieniądze. Niezależnie od odpowiedzi wylatuje się z pracy jeszcze tego samego dnia ❗ ❗ ❗

cichy_hy
    Participant

ciekawe gdzie zniknął poprzedni post? cenzura?

nasturcja
    Członek

Odpowiadając na nie istniejące już posty, to przeszukałam archiwum, śmietnik, dział praca, całą czarną listę, english zone i niestety nie znalazłam tam żadnych informacji o Greencore (względnie o West Yorkshire Puddings czy Robert’s Kitchen) 🙁 nie wspominając już o tym, że szukałam też na innych stronach i też nic nie znalazłam 😥 Proszę więc o jakiś link, gdyby ktoś wiedział, gdzie jakiś czas temu fabryka była opisywana na forum. Sprawa została zgłoszona Policji, ale jak mi wytłumaczono, skoro była to jednorazowa propozycja w dodatku złożona w miejscu pracy, a nie na ulicy, Policja się nią nie zajmie, bo nie było to nakłanianie do prostytucji. Gdyby na Policję takie propozycje przeciwko temu managerowi zgłosiło więcej kobiet, lub gdybym na ulicy otrzymała od niego taką propozycję, to można by go ścigać za nakłanianie do prostytucji, a tak to jest sprawa dla Employment Tribunal o napastowanie w miejscu pracy. W dodatku facet ma lepkie łapy. Gdyby któraś z Was miała w przeszłości lub teraz podobne problemy z nim, to proszę pomóżcie mi i odpiszcie na pw.

KwiateK
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cichy_hy wrote:

Nie cenzura, ale awaria serwera.
    http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=8664

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

KwiateK wrote:

cichy_hy wrote:

http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=8664%5B/quote%5D
    Ciekawe ze ta awaria serwera trwa kilka dni?! Bo post napisalem w piatek pozna noca a w sobote znikl. No al byl "twardy" i nie na reke pewnie wiec normalne ze awaria.

KwiateK
    Participant

nowy_nowa wrote:

KwiateK wrote:

cichy_hy wrote:

Ciekawe ze ta awaria serwera trwa kilka dni?! Bo post napisalem w piatek pozna noca a w sobote znikl. No al byl "twardy" i nie na reke pewnie wiec normalne ze awaria.[/quote]

Konieczne bylo przywrocenie danych z kopii zapasowych, ktore nie sa robione na biezaco.

Widziałem Twój post przed awarią. Możesz opublikować go jeszcze raz. Gwarantuję Ci, że nie będzie usunięty.

nowy_nowa
    Członek

KwiateK wrote:

nowy_nowa wrote:

KwiateK wrote:

cichy_hy wrote:

Ciekawe ze ta awaria serwera trwa kilka dni?! Bo post napisalem w piatek pozna noca a w sobote znikl. No al byl "twardy" i nie na reke pewnie wiec normalne ze awaria.[/quote]

Konieczne bylo przywrocenie danych z kopii zapasowych, ktore nie sa robione na biezaco.

Widziałem Twój post przed awarią. Możesz opublikować go jeszcze raz. Gwarantuję Ci, że nie będzie usunięty.[/quote]
    Nie no – jest ok. To tylko forum wiec nie bedziemy sie tu domagac czy rozliczac. W innym poscie zasugerowalem Ci ze moze zmiana dzierzawy hostingu i 24h mysql backup cos pomoze. Sa hostingi gdzie to jest w standarcie ze juz o bezlimitowym transferze,ruchu,pojemnosci………….nie wspomne. Sam taki dierzawie za 54 funow rocznie. Ruch i pojemnosc GB bez ograniczen,co 24h backup wszystkich baz, 3 domeny, 4-rdzeniowy procesor serwera,speed jak rapidshare itd. Warto pomyslec. Narka

tomaszo1
    Członek

przecierz to proste!wystarczy miec jaki kolwiek dowod na to o czym piszesz zglosic gdzie trzeba i po problemie,jeszcze sie taka nie znalazla?dziewczyny co z wami?! 😡 tu trzeba dzialac a nie ostrzegzc!!!

100%polak
    Participant

nasturcja wrote:

Uwaga na managera – zboczeńca (Pakistańczyka)

nasturcja wrote:

proponuje seks, nawet za pieniądze.

nasturcja wrote:

Niezależnie od odpowiedzi wylatuje się z pracy jeszcze tego samego dnia

Nie to nie zboczeniec – to idiota.Bo następnego dnia żadna mu się nie odda.
    A nagrać go z 2 ukrytych kamer .
    Za mniejsze incydenty w Londynie prawnicy ciągają firmy po sądach.
    Ale trzeba wydać $ na kamery…..

bolek
    Participant

w tej firmie są kamery …

olek
    Członek

a mogłabys opisac jak ten koles wyglada bo tak sie sklada ze ja tam pracuje i niechciałabym byc w takiej sytułacji jak ty bylas. a co do tego zdarzenia to niemogłas powiedziec w agencji o zaistniałej sytułacji moze wtedy wiecej dziewczym by sie zgłosiło i dało by sie kolesiowi nauczke

nasturcja
    Członek

Mówią na niego Mab. Jest wysoki, ma podłużną twarz, nosi biały czepek. Pracuje na Inner Packing. Oczywiście cały czas działam. Zgłosiłam sprawę agencji, ale poza tym, że napisali w moim imieniu nawet nie skargę, tylko coś, co nazywają "statement", to w niczym więcej mi nie pomogli. Niestety, więcej dziewczyn się nie zgłosiło, bo nie jest to w interesie ani fabryki, ani agencji, a te, z którymi pracowałam i były przez niego napastowane (też już nie pracują w greencore), nie chcą mówić i nigdy nie złożyły na niego skargi. Żeby „dać kolesiowi nauczkę”, to nie „wystarczy miec jaki kolwiek dowod”, żeby „zglosic gdzie trzeba i po problemie”, tylko właśnie są potrzebne dziewczyny/kobiety, które mając z nim podobny problem, zechcą mówić, bo „koleś” się tego wyparł. 👿 Skoro nie mogę pomóc sobie, to chociaż pomogę innym.

Baggins
    Participant

”MAB” hehe

nasturcja
    Członek

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Wszystkim osobom, które dodały swoje komentarze, jak również wszystkim odwiedzającym mój temat, życzę Wesołych Świąt 🙂

Baggins
    Participant

nawzajem! 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.