Strona główna Działy Hobby wicca w leeds lub bliskich okolicach?

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    100%polak
    Participant

Pewnie ! zwłaszcza że Wicca nie uznaje poczucia grzechu i kary . 8)
    (kolejna wymyślona idea żeby sobie podu.. poinicjować )
    Polański chyba do niej należy 8)

dzina
    Participant

haha…. no wiesz, nic co ludzkie nie jest mi obce, a przynajmniej do niczego nie namawiaja, jak tylko zyc zgodnie z wlasnym soba 😉 clzowiek tez zwierze, nie? 😛

ja78
    Participant

hej.
    a co to w twoim przypadku jest wicca?

dzina
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ja78 wrote:

hej.
    a co to w twoim przypadku jest wicca?

a wiesz co to Wicca? jak nie, sprawdz sobie na necie 😛 no na pewno nie to co sugeruje tutaj kolega ;P znaczy jesli o mnie chodzi 😉

ja78
    Participant

wiem co to jest.pytam ogolnie.
    to tak jak bys porownywac ze wszyscy katolici wierza w to samo,a kazdy z nich inaczej widzi boga.
    dlatego pytam .

dzina
    Participant

no wlasnie dla mnie to tez to pytanie jest ciut bez sensu, skoro to jest religia, ze tak powiem indywidualna.

dlatego chcialabym poznac grupe ludzi, by dyskutowac o tym, poznawac itp itd. no chyba wiesz na czym grupy polegaja 😉 nikt nie mowi, ze to bedzie na stale czy cos…. 😛

dzina
    Participant

moze w tym tygodniu bede miec wolnego troche. poniedzialek? sroda? ewentualnie jakis wieczor 😉 zapraszam 🙂

ja78
    Participant

dlaczeo ktos usowa moje posty?

dzina
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ja78 wrote:

dlaczeo ktos usowa moje posty?

fajnie wiedziec, bo myslalam ze temat umarl. ja o3malam jakas wiadomosc prywatna,ktora nawet sie nie pojawila w mojej skrzynce i gdyby nie majl, ze ktos mi cos wyslal to nawet bym nie wiedziala, ze mam wiadomosc widmo 😛 co takiego napisales kolego? 🙂

ja78
    Participant

jak co to napis kiedy i gdzie.

ja78
    Participant

i co dalej? 😀

Baggins
    Participant

CZARUJEMY?

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.