Strona główna Działy Zdrowie Loty Leeds—>Krakow

• This topic has odpowiedzi, 7 wypowiedzi, and was last updated 15 years temu by Anonim.
Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    pietrku
    Członek

Kto, jakimi liniami i z jakiego miasta lata do krakowa??? Jet2 zlikwidowalo polaczenie do kraka…a szkoda bo dobra linia byla (bez opóźnień,odwolan itp itd)

neonka
    Członek

ale calkiem zlikwidowal? czy po nowym roku znowu beda? 😥

KrisLS
    Participant

Od marca jakos, bedzie nowe polaczenie Ryanair Leeds-Krakow, bilety juz mozna bukowac przez ich strone. Na obecna chwile najblizej chyba z Doncaster do Katowic( Wizzair), mozna zabukowac za 10£ busa Katowice-Krakow, bezposrednio po locie.

pietrku
    Członek

Ryanair co za firma chyba najgorsza na rynku…Odwołania, opóźnienia, brak jakich kolwiek informacji od staffu.

pietrku
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    neonka wrote:

ale calkiem zlikwidowal? czy po nowym roku znowu beda? 😥

Nawet z mapy jet2 krakow zniknal.

yuuki
    Członek

w zime nigdy do Krakowa Jet nie lata.wznowial polaczenie w marcu jakos 🙄

neonka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    yuuki wrote:

w zime nigdy do Krakowa Jet nie lata.wznowial polaczenie w marcu jakos 🙄

dzieki 🙂

Anonim
    Gość

To prawda, tylko że teraz w ogóle Krakowa nie ma na liście połączeń. Zawsze był, także zimą, mimo że jet2 nie latał 8)

KrisLS
    Participant
    One-eyed Tommy
    Członek

pietrku wrote:

Ryanair co za firma chyba najgorsza na rynku…Odwołania, opóźnienia, brak jakich kolwiek informacji od staffu.

jakos nigdy nie mialem z nimi problemow.

hrv
    Participant

Mam za soba ok 15 lotow ryanair, w roznych kierunkach Europy, zawsze planowo, a nawet przed czasem.Faktem jest ze troche ciasno ( 197 cm wzrostu ), ale to tylko kilka godzin.Ceny tez bywaja smieszne, wiec cos za cos.

Anonim
    Gość

Najgorszy to Wizzair bez dwóch zdań. Miałam nawet 5 godzinne opóźnienia. Teściowa miała raz lecieć z Doncaster do Katowic, a wylądowała w Gdańsku. Dziś przykładowo, miała do nas przylecieć z Katowic do Doncaster. Najpierw się pokazało opóźnienie 30 minut. Ja już zdążyłam posprawdzać w necie. Samolot, który wyleciał planowo z Liverpoolu, a który miał ludzi potem wieźć do Doncaster, w ogóle do Katowic nie dotarł. Po 2 godzinach Liverpoolowego niedotarcia, Doncaster opóźniony 30 minut, potem 45. Co nie wiedzieli, że Liverpool wylądował we Wrocławiu? Po 45 minutach czekania na lot- widmo, okazało się, że jadą do Wrocławia autokarem i z Wrocka będą lecieć do Doncaster. Ciekawe, kiedy zaleci, póki co są za Opolem. Ostro 8) TŻ musi holidaya wziąć rano, bo kto ją odbierze z Doncaster.

Jak pomyślę, że nim lecę do Warszawy w której nigdy nie byłam, planowe lądowanie o 18 i stamtąd muszę się jakoś sama do Łodzi dostać, to mnie pot zimny oblewa 8)

hrv
    Participant

Z wizzairem tez mam negatywne doswiadczenia.Dwa razy mieli opoznienie 12 godzinne, nawet nie racza powiadomic o tym pasazerow.Ludzie stoja w kolejce na samolot do Poznania, a tu nagle okazuje sie, ze samolot z Poznania nawet nie wystartowal. Po cos sie chyba zostawia dane kontaktowe, przy zakupie biletu.Ja staram sie nie korzystac z tej linii…aczkolwiek tesciowej bym nawet goraco polecal 😆

Anonim
    Gość

hrv wrote:

Z wizzairem tez mam negatywne doswiadczenia.Dwa razy mieli opoznienie 12 godzinne, nawet nie racza powiadomic o tym pasazerow.Ludzie stoja w kolejce na samolot do Poznania, a tu nagle okazuje sie, ze samolot z Poznania nawet nie wystartowal. Po cos sie chyba zostawia dane kontaktowe, przy zakupie biletu.Ja staram sie nie korzystac z tej linii…aczkolwiek tesciowej bym nawet goraco polecal 😆

[img:d89713c744]http://s14.rimg.info/48c25cad0a17b28850165c4f8a1a47ab.gif[/img:d89713c744] ale ja mam fajną teściową.

O 2:30 wylądowali, zamiast o 21. Ostro[img:d89713c744]http://s5.rimg.info/5b7ebc7233e5f91f901aeee9647d4e23.gif[/img:d89713c744]

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.