Strona główna Działy Dziecko Chrzest

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    marianek wrote:

w parafii glownie mocherowe brety wiec ma swoja armie ktora chodzi i zapisuje wszystko. kto dal a kto nie. maja swoja czarna liste ha ha ha

przeciez to chore. a tobie zycze powodzenia i dlugiego pobytu po za ta parafia. szok.

marianek
    Członek

eee tam. moglo byc gorzej. kolezanka pojchala do polski bys swiadkiem na weselu kolezanki. ksiadz na nauczkach powiedzial ze czarnego, azjaty czy innej religii do swojego kosciola nie wpusci i tyle. tak wiec pralat gora

dobrze ze to byl inny ksiadz bo na weselu brata do kosciola poszlam razem z tesciami i tak im sie podobalo ze na przodzie siedzielismy;)
    warto bylo isc zeby ujrzec mine ksiedza ;p

adamx
    Participant

my nie chrzciliśmy dziecka, moja rodzina na początku bardzo nalegała, w szczególności babcia, więc nawet poszliśmy z małżonką do kościoła zapytać o szczegóły (w Polsce), na początku wszystko spoko, ksiądz był bardzo miły do czasu gdy zapytał z której parafii jest moja żona… ona, że z żadnej, bo rodzice byli ateistami, ale że nie ma nic przeciwko by ochrzcić nasze dziecko skoro rodzina męża jest religijna… ksiądz zaczął nalegać by i ona się ochrzciła, bo jak to tak może być… bla bla bla… zona oczywiscie nie miala zamiaru tego robic i zrezygnowaliśmy z usług kościoła… i zyje nam sie calkiem dobrze 😉

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    adamx wrote:

my nie chrzciliśmy dziecka, moja rodzina na początku bardzo nalegała, w szczególności babcia, więc nawet poszliśmy z małżonką do kościoła zapytać o szczegóły (w Polsce), na początku wszystko spoko, ksiądz był bardzo miły do czasu gdy zapytał z której parafii jest moja żona… ona, że z żadnej, bo rodzice byli ateistami, ale że nie ma nic przeciwko by ochrzcić nasze dziecko skoro rodzina męża jest religijna… ksiądz zaczął nalegać by i ona się ochrzciła, bo jak to tak może być… bla bla bla… zona oczywiscie nie miala zamiaru tego robic i zrezygnowaliśmy z usług kościoła… i zyje nam sie calkiem dobrze 😉

u mnie jest identycznie tyle ze na odwrot………….zona wierzaca choc nie praktukujaca az do przesady. i tez juz tyle lat zyje szczesliwie.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.