Strona główna Działy Dziecko Duży kosz na zabawki dla dziecka

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    NiuNia
    Członek

Wita, czy któraś z mam orientuję się gdzie mogę kupić duży kosz na zabawki dziecka.
    Slyszalam, ze kiedys w Wilkinsonie mieli fajne kosze wiklinowe z motywem np. Kubusia Puchatka, ale byłam ostatnio w centrum Leeds i nie widziałam. Dzięki za pomoc!

marianek
    Członek

ikea moze ale to raczej bez kubusia, prosiaczka lub reszty gangu
    zawsze mozesz kupic jakis kocyk i udekorowac koszyk
    toys r us maja fajny wybor
    ostatnio widzialam taka super skrzynie na zabawki
    poszukaj w argosie. byly podobne i troszke tansze

mala1234
    Participant

tak mieli , maja tez takie duze skladane pudla z zamszu sa masywniejsze i nic sie maluchowi nie stnie jak sie o nie obetrze lub zacznie skubac wikline 🙂 miliony pomyslow maluchy maja …kolo morissona w centrum jest home bagin czy jakos tak i tam tez maja fajne rzeczy dla dzieci albo sprawdz na leeds market no i argos
    wiesz pelno jest tego tylko zalezy od upodoban 🙂

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mala1234 wrote:

tak mieli , maja tez takie duze skladane pudla z zamszu sa masywniejsze i nic sie maluchowi nie stnie jak sie o nie obetrze lub zacznie skubac wikline 🙂 miliony pomyslow maluchy maja …kolo morissona w centrum jest home bagin czy jakos tak i tam tez maja fajne rzeczy dla dzieci albo sprawdz na leeds market no i argos
    wiesz pelno jest tego tylko zalezy od upodoban 🙂

Przy Ikea z boku jest ToysTours. Tam sa, widzialem nieraz. Oczywiscie ceny nie mozesz porownac do tej z Wilkensona.

zlosnica2005
    Członek

Ja zabawki małego trzymam w plastikowym, duzym pudle z nakrywką kupionym w Ikea. Pudełko bezpieczne, lekkie a nakrywka chroni zabawki przed ewentualnym zakurzeniem. 😆

NiuNia
    Członek

Tez mam plastikowe pudła, a nawet dwa, ale mój mały ma tyle zabawek, ze spokojnie starczylo by dla 5 dzieci, a co lepsze lubi sie bawic wszystkimi.. Także, nie moge ani nic chce nic wydawac.. 😉

marianek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    NiuNia wrote:

Tez mam plastikowe pudła, a nawet dwa, ale mój mały ma tyle zabawek, ze spokojnie starczylo by dla 5 dzieci, a co lepsze lubi sie bawic wszystkimi.. Także, nie moge ani nic chce nic wydawac.. 😉

znam ten bol ;p

ela1981
    Participant

marianek wrote:

NiuNia wrote:

znam ten bol ;p[/quote]

nie wiem w jakim wieku sa wasze dzieciaki, ale ja sie niedawno wkurzylam (bo przez te zabawki przejsc nie bylo mozna i oczywiscie do sprzatania tez chetnych nie bylo) i oddalam 80% jego zabawek, a zaplanowalam mu wieczory ~ athletic club x 2 w tygodniu, 1 (czasem 2) w tyg. football club, dance school x 1 w tyg, polska szkola, obowiazkowo w niedziele kino

dziecko zadowolone, lepszy rozwoj fizyczny, wiecej przyjaciol…

ale tak jak mowie wszystko zalezy od wieku, tak generalnie od 3 lat jest wiele fajnych zajec dla dzieciakow poza domem

NiuNia
    Członek

Mój mały ma niecały roczek dopiero..

marianek
    Członek

2.5 niecale

ostatnio pakowalam zabawki ktorymi sie juz nie bawi. odkopalam je gdzies ze stryszku. tak sie "biedactwo" przeleklo ze je oddam ze sie teraz bawi wszystkimi. nie pomoglo tlumaczenie za dla biednych dzieci

Anonim
    Nieaktywny

no gdzie takie kosze mogą być?…..no przeciez nie w McDonaldsie!

NiuNia
    Członek

Jedna z mam może doradzić innej mamie, który kosz jest najlepszy, gdzie go kupić, za ile,itp.

Twoj post z wiadomych przyczyn zostal zmoderowany.
    Prosze nie przeklinac i nie obrazac innych userow!
    Pozdrawiam
    ela1981

Anonim
    Nieaktywny

widzę że mamusia ma też ostre ząbki 😡

filipek
    Participant

podoba mi sie ten post daje+

Anonim
    Nieaktywny

ten dość niewinny post okazał sie iskrą zapalną dla niektórych pokazując ich prawdziwe oblicze m.in tzw. niunia – ostre słowa jak na mamusie 😆 😆 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.