Strona główna Działy Turystyka Loty JET2 do Polski

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    DLA11
    Participant

Z ciekawosci chcialam sprawdzic, w jakiej cenie beda bilety linii Jet2 do Polski od przyszlego roku ( bo wiem ze zawsze mieli przerwe w zimie) i zauwazylam,ze na liscie nie ma polaczenia z Ledds do Krakowa. Czy ktos cos wie na ten temat? Szukalam inf, na ich stronie i nic nie znalazlam. Czy oni na stale zrezygnowali z lotow z Leeds do Krakowa???

tive666
    Członek
    DLA11
    Participant

Dzieki za link,ale mnie chodzi o to czy oni po przerwie beda latac???To ze nie lataja na swieta to ja wiem!!!

tive666
    Członek

no raczej tak!!!

sebaLEEDS
    Członek

Witam nie wiem czy jet2 bedzie latal z Leeds do Krakowa ale napewno loty do Krakowa z Leeds sa z ryanaira takze warto zerknac
    pozdrawiam

bolek
    Participant

Wygląda na to, że jednak zrezygnowali z Krakowa na stałe, być może ze względu na to, że wchodzi Ryanair – jeszcze we wrześniu można było rezerwować na koniec marca i kwiecień, ale już nie ma takiej możliwości, z mapy lotnisk też Kraków zniknął….

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bolek wrote:

Wygląda na to, że jednak zrezygnowali z Krakowa na stałe, być może ze względu na to, że wchodzi Ryanair – jeszcze we wrześniu można było rezerwować na koniec marca i kwiecień, ale już nie ma takiej możliwości, z mapy lotnisk też Kraków zniknął….

Tu nie chodzi o to ze wchodzi Rynair. To tylko jeden z powodow. Wiekszy jest to ze Krakow od niedawna tak "winduje" ceny za korzystanie z ich lotniska ze "przebija" takie lotniska jak Amsterdam czy Duesseldorf. A wybacz ale porownujac te dwa ostatnie z lotniskiem w Krakowie, to te z Krakowa, to przystanek na wsi. Wiec zabij a nie pojmne skad oni te ceny biora? Pewnie to samo mysli JET2. I tu jest pies pogrzebany. A ze Rynair chce latac z jedna ubikacja i samoobsluga przy ladowaniu bagazy to ma z czego placic te ceny co krakow wystawia za korzystanie z ich "wiaty". Narka

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.