Strona główna Działy Praca Potrzebuję wzoru

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Napster
    Członek

Anglik ciągle dokucza mi w pracy i chcę złożyć na niego skargę. Potrzebuję wzoru po angielsku. Czy może ktoś zna www ze wzorami.

Z góry dzięki serdeczne.

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Napster wrote:

Anglik ciągle dokucza mi w pracy i chcę złożyć na niego skargę. Potrzebuję wzoru po angielsku. Czy może ktoś zna www ze wzorami.

Z góry dzięki serdeczne.

To sie nazywa 'grievance letter’
    [i:7bf5c1b93a]
    (name, address, date)

Dear……………

I am writing to tell you that I wish to raise a grievance.

This action is being considered with regard to the following circumstances: (describe concisely and clearly with facts and dates, etc.)

I am entitled to a hearing to discuss this matter; also I am entitled, if I wish, to be accompanied by another work colleague or my trade union representative.

Please reply within 28 days of the date of this letter.

Yours sincerely

Signed etc.[/i:7bf5c1b93a]

http://www.businessballs.com/employmentterminationletterssamples.htm

A tutaj masz dokladny kodeks postepowania przy skladaniu skargi: http://www.acas.org.uk/CHttpHandler.ashx?id=1047&p=0

Napster
    Członek

Dzięki Chcę napisać skargę do menadzera. Czy ten wzór też będzie pasować?

ela1981
    Participant
    ”cheeky wrote:

(describe concisely and clearly with facts and dates, etc.)

heh oby tu sie nie pojawil problem…

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

”cheeky wrote:

(describe concisely and clearly with facts and dates, etc.)

heh oby tu sie nie pojawil problem…[/quote]
    Wlasnie.

Napster
    Członek

Jaki problem?

cheeky girl
    Participant

Napster wrote:

Dzięki Chcę napisać skargę do menadzera. Czy ten wzór też będzie pasować?

raczej tak bo do kogo innego chcialbys pisac skarge?

Ela i nowy martwia sie, ze nie bedziesz umial opisac sytuacji i w czym ci ten anglik dokucza, bo o to chodzi w tym nawiasie! A jesli tego nie zrozumiales to ja tez bede sie martwila 😉

ela1981
    Participant

cheeky ty wiecznie tylko kogos wkrecasz 😉

to jest przeciez wzor, wystarczy wydrukowac, koniecznie podpisac sie i juz bedzie wiedzial menager o co chodzi 😈

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.