Strona główna › Działy › Nauka › kurs angielskiego
witam, moze ktos z was orietuje sie czy od nowego roku sa organizowane gdzies kursy jezyka angielskiego…
można próbować dołączyć do jakiejś grupy w leeds city college, warto podzwonić i popytać, ludzie często rezygnują w połowie… zależy też jaki poziom itd…
ja w tamtym roku zaczęłam od stycznia level 1
pozdrawiam
moglabys dac mi jakies namiary? nr telefonu, jakis adres itp…
Witam.Mozesz sprobowac w Joseph Pristley College nr tel to 01133076002.Ta filia znajduje sie na Beestonie.pzd
dzieki
leeds city college
carr manor cantre na meanwood – 0113 216 2360
brudenell centre na headingley lucy johnson 0113 216 22 91
park lane – 0113216 2032 esol@parklane.ac.uk
Angielski za darmo bez zapisów w soboty, między 10:00 a 12:00 w Hawaya Centre (wejście od tylniej bramy) , 95 Roundhay Road, Leeds Ls 8
Zajęcia prowadzą studenci z ULeeds w ramach Word of Grace Saturday School. Więcej informacji John Andretti 07758593375
Witam!
Usciślam tylko namiary podane wyżej.
Miejsce jest fajne, kto chce, to wyniesie dla siebie coś z tych zajęć. Może nawet wiedzę.
Pastor John ADERETI:
07986359136
07758693375
jadereti@yahoo.co.uk.
wordofgrace.uk@fsmail.net
Adres ośrodka:
95 Roundhay Road LeedsLS8 5AQ.
Archway Resource Centre
Witam!
Miejsce jest fajne, kto chce, to wyniesie dla siebie coś z tych zajęć. Może nawet wiedzę.Pastor John ADERETI:
07986359136
07758693375jadereti@yahoo.co.uk.
wordofgrace.uk@fsmail.netAdres ośrodka:
Archway Resource Centre
hehe rozbawillo mnie to "moze nawet wiedze" 🙂
a co jeszcze mozna wyniesc? 🙂
suavol wrote:Witam!
Miejsce jest fajne, kto chce, to wyniesie dla siebie coś z tych zajęć. Może nawet wiedzę.Pastor John ADERETI:
07986359136
Archway Resource Centre
a co jeszcze mozna wyniesc? :)[/quote]
tablice, krzesla, stoly, a jak sie poszczesci to nawet jakas studentke.. 😉
Malgon wrote:suavol wrote:Witam!
07986359136
Archway Resource Centre
tablice, krzesla, stoly, a jak sie poszczesci to nawet jakas studentke.. ;)[/quote]
A te studentki to fajne jakies?? 🙄
jackyl wrote:Malgon wrote:suavol wrote:Witam!
07986359136
Archway Resource Centre
tablice, krzesla, stoly, a jak sie poszczesci to nawet jakas studentke.. ;)[/quote]
A te studentki to fajne jakies?? :roll:[/quote]
studentki z zalozenia sa fajne 8)
To dobrze, Malgon, że cię rozbawiło. Każda forma zachęty do nauki jest dobra. Chociaż z tego co słyszałem od "życzliwych" , ty raczej wniosłabyś w te zajęcia chyba znacznie więcej niż wyniosła.
A wynieść można krzesło z oparciem, miłe wspomnienia, stół z niepowyła…, wiedzę, no i może studentkę, nie wiem, dawno nie byłem.
Ale właśnie tam, rok temu, poznałem JĄ. Po raz pierwszy spotkałem piękną, przesympatyczną, wykształconą… Angielkę. Do dzis twierdzę, że ten wyjątek potwierdza tylko regułę znaną wszystkim. Dżizas! Gdybym był młodszy i potrafił się z nią dogadać nie jakając się to… do dzisiaj czułbym gorycz odmowy z jej strony. To pewne. Ale nic to, rzekł pan Suavolowski. Gury som ito starczy (ówjont ?) Oj chyba ziele zaczyna działać. Baj!(m)
Do dzis twierdzę, że ten wyjątek potwierdza tylko regułę znaną wszystkim.
jaka regule??? 🙄
Fszyscy wewsi wjedzo, fszyscy wjedzo! ja wiem, dziadek wie, zapomina, ale wie, kto na świecie ma najwięcej witaminy.
A z tych galerii ge…chłopaków i spoconych właścicielek spływających makijaży mam sobie jak mniemam wybrać miss… To już lepiej skupmy się na sobotnich lekcjach angielskiego.