Strona główna Działy Śmietnik poszukuje filmu o tematyce motoryzacyjnej:D

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bert373
    Participant

POSZUKUJE FILMU O TEMATYCE MOTORYZACYJNEJ, KIEDYS OGLADALEM NA TVP 1 FILM O 2 KOLESIACH KTORZY SCIGALI SIE SCIGACZAMI, SCIGALI SIE ZAWODOWO NA TORZE I POZA TOREM TEZ, MIELI DOBRE SPRZETY 😉 PRAWDOPODOBNIE SUZUKI GSX-R 😉 FILM JEST Z LAT 93-96 PROD. ALBO CHINSKIEJ ALBO KOREANSKIEJ ALBO JAPONSKIEJ, JESLI KOMUS NASUNIE SIE JAKIS TYTUL PROSZE DAC ZNAC NA bert373@interia.pl

Anonim
    Nieaktywny

a to może z jackie chanem był?

bert373
    Participant

no wlasnie to nie byl z jackie chanem, tzn jak by to byl film z nim to bym nie pytal bo znam jego filmy;) ale jak komus sie cos nasunie to niech napisze, bo naprawde fajny film;)

Anonim
    Nieaktywny

spróbuj odpalic google

yuuki
    Członek
    ”snickers” wrote:

spróbuj odpalic google

ale co tu wygooglowac ❓ chinski japonski czy koreanski ❓

Anonim
    Nieaktywny

’ale co tu wygooglowac chinski japonski czy koreanski ’

Głowę sobie wygogluj 😆

bert373
    Participant

no wlasnie nie wiem jaki;/ ale wydaje mi sie ze chinski, a w googlach juz szukalem i calego youtuba przelecialem i tez nic;/

ela1981
    Participant

zdecydowanie to musi byc CZESKI FILM 😉

ja78
    Participant

czego ty wlasciwieszukasz?
    jest wiele takichfilmow np.
    znikajacy punkt,60sekund,swobodny jezdziedz,motopsycho,w rytmie rapu, taxi,long way round,konwoj,mistrz kierownicy ucieka,wygrajz najlepszym,motoccros,enduro boyz.
    i narazietyle.
    byc moze o to cichodzilo.jaknieto napisz konkretnie co?

bert373
    Participant

to nie jest czeski, tylko koreanski albo chinski

ja78
    Participant

czy cos z tego ci spasowalo?

bert373
    Participant

ja 78 wejdz w twoja skrzynke napisalem do ciebie priva

bert373
    Participant

nic mi nie spasowalo;/ chodzi mi o o koreanski albo chinski film o scigaczach dokaldnie

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bert373 wrote:

nic mi nie spasowalo

a wez sobie zbadaj poziom Estrogenu/Progesteronu, moze wtedy znajdziesz odpowiedz, dlaczego jestes taki …"wybredny" 😉

bert373
    Participant

bo tamte filmy ktore wymienil kolega wyżej to znam, a szukam filmu prod koreasnkiej lub chinskiej tylko nie pamietam tytulu, dlatego pytam sie was na forum

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.