Strona główna Działy Hobby Jezdziectwo

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Brittany_10
    Participant

Czy ktos tu jezdzi konno. Chodzi mi o prawdziwe konie, cztery kopyta, grzywa i ogon. Objezdzcie sie bez skojarzen ;]

Gdzie sa jakies stajnie blisko Leeds? Ktos gdzies jezdzi? Ma wlasnego konia?

kristinka
    Participant

szkol jezdzieckich w okolicach leeds jest mnostwo, jak wpiszesz w googlu "HORSE RIDING SCHOOLS LEEDS" albo "EQUESTRIAN CENTRE LEEDS" to wyskoczy Ci pelno wynikow. Sporo z nich ma strony internetowe, ale jesli nie sa podane w directories to musisz najpierw znalezc nazwe szkoly a potem jeszcze raz ja zgooglowac. University of Leeds ma swoj klub jezdziecki w okolicach Bradford, ale nie wiem czy mozna sie zapisac nie bedac studentka.
    Ja tez bym chciala sie nauczyc jezdzic konno i czesto sie rozgladalam za takimi mozliwosciami. Problem mam z czasem i kasa, bo za jedna godzinna lekcje trzeba zaplacic miedzy 20-30 funtow ;( ale moze raz, dwa w miesiacu, by mnie bylo stac.

neonka
    Członek

moj kolega (Polak) pracuje w stadninie – to jest gdzies w okolicach meanwood. jak chcesz to podaj jakies namiary to mu przekaze, wtedy bedziesz sie mogl dopytac co i jak, jakie ceny itd.

Ania0879
    Participant

jest kilka stadnin w okolicach Pudsey (rejon Fulneck School), w ogóle bardzo ciekawe miejsce warte zobaczenia.

Brittany_10
    Participant

Dzieki za odpowiedzi.
    Ale chodzilo mi bardziej o to czy ktos gdzies jezdzi 🙂 Lub trzyma gdzies konia.
    Teraz jezdze w Harrogate Riding Centre, ceny owszem sa kosmiczne £50 za prywatna godizne. Ale mam troche dosc anglikow. Fajnie by bylo sie do kogos polskiego w stajni odezwac, dlatego z checia bym ja zmienila ;p

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.