Strona główna Działy Hobby Football Leeds

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wasiak
    Członek

Witam. Temat juz byl ale chcialbym go odnowic. Mianowicie chodzi o temat piłki nożnej. Lubie sobie pograc a nie bardzo mam z kim. Czy gra ktoś gdzies w leeds w weekendy czy jakos? Poprostu pograc dla przyjemnosci ;p A jesli nie to czy sa chetni? Pozdrawiam

Anonim
    Nieaktywny

ja często ciupię w futbol z kolegami na Goals’ach

wasiak
    Członek

a cos wiecej na ten temat? mozna sie dolaczyc ;p tak wogole mieszkam w dewsbury a studiuje w leeds. a gdzie to jest?

ela1981
    Participant

wiesz co moze poszukaj na google klubu footballowego, napewno jest jakis w twojej okolicy, ja moje dziecko zapisalam do ponizszego, jezdzimy raz w tygodniu + czasem maja mecze miedzy szkolami, ale tam gdzie on chodzi jest kilka teamow dla doroslych

http://www.wortleyfootballclub.co.uk/

Anonim
    Nieaktywny

nie słuchaj jej. Jak możesz to wpadnij na kirkstall albo na Beeston w weekend to pokopiemy, chłopaków dużo przychodzi. Wiem, że to kawałek od Dewsbury ale wskakuj w świniobusa i jesteś na miejscu za 30 min

juby
    Participant

hey Snickers!
    kiedy gracie na kirkstall??z checcia bym do was dolaczyl jesli nie ma problemu!daj znac jak mozesz!

choper
    Participant

no i co z ta gra?jak by co jestem zainteresowany dolaczeniem – moze sie zmowimy jakos na sobote moze bedzie wiecej zainteresowanych 😉

GosHia
    Participant

czesc,
    a mozna wam pokibicowac? nie gram w nozna, ale troche brakuje sportowego ducha pomiedzy praca i imprezowaniem. a moze ktos jest chetny na kosza?-znam dobre miejsca
    pozdrawiam serdecznie

choper
    Participant

zasadniczo mnie obojetne czy to bedzie kosz czy noga – tylko w kosza dawno nie gralem oj dawno wiec pilka do reki sie nie klei 🙁 – no i wzrost juz nie ten 🙂 pozdrawiam

marianek
    Członek

ja bym w pilke reczna pograla.
    tylko gdzie i z kim????

antonino
    Participant

witam, ja wstepnie na sobote bym sie pisal, pogadam jeszcze ze znajomymi i jak sie uda to mozna pograc. w kosza jak cos takze;) Pzdr

nataszka
    Członek

W RĘCZNĄ!!!!!Ja też chcę!!!

antonino
    Participant

w reczna to wieki temu gralem, wiec srednio sie pisze.;) jak narazie jest kolega plus ja sie piszemy na kosza albo pile w weekend. probuje zalatwic wiecej. pzdr:)

GosHia
    Participant

w takim razie ten kto reflektuje na koszykowke (ja mam pilke) niech wybierze lokalizacje:

-jest dobre boisko niedaleko royal armouries za Etap Hotel, a dokladnie na Bow Street(ok.7 min piechota z bus station)- czesto puste choc roznie bywa na weekend,
    – mozna oczywiscie wybrac Cross Flats Park na Beeston, ale zwykle jest zajete.

Jesli znacie lepsze miejsca to dajcie znac.

Jesli chodzi o czas to propounje sobote, raczej wczesne niz pozne popolunie(szybko sie sciemnia).

pozdrawiam serdecznie

choper
    Participant

ja jestem chetny – choc mi praca jutro wyleciala – wiec zalezy jak sie umowicie – gdzie – to mi wsio ryba byle bym mial miejsce do zaparkowania – choc nie zmienia to faktu ze ja bralem raczej poduwage wypady nie jednorazowe 🙂 – tylko jako stale – no ale to trzasie wtedy dograc i dogadac – jak nie jutro to moze przyszla sobota moze wiecej chetnych bedzie – bo cos widze ze marnie 🙁 – pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.