Strona główna Działy Hobby android

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Dogon
    Participant

Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z urządzeniami mobilnymi z systemem android ? Zamierzam kupić telefon z androidem i chciałbym poznać wady i zalety.

Anonim
    Nieaktywny

a Android to taki z filmu ma być?

Radek
    Członek

Telefon mozesz kupic – przydatna rzecz.
    Ale z tym androidem to bym przemyslal sprawe.
    Jak dziala ok to fajnie – poda ci kawe pojdzie po zakupy itp.
    ale jak dostanie jakiegos zwarcia pod kopula to gotow cos Ci popsuc lub moze byc agresywny…
    Takze przemysl to.

marianek
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Radek wrote:

ale jak dostanie jakiegos zwarcia pod kopula to gotow cos Ci popsuc lub moze byc agresywny…
    Takze przemysl to.

ten minusik to ja. mialbyc plusik ale paluszek sie omsknal

hrv
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

marianek wrote:

Radek wrote:

Takze przemysl to.

ten minusik to ja. mialbyc plusik ale paluszek sie omsknal[/quote]

Juz naprawilem 😀

marianek
    Członek

hrv wrote:

marianek wrote:

Radek wrote:

Takze przemysl to.

ten minusik to ja. mialbyc plusik ale paluszek sie omsknal[/quote]

Juz naprawilem :D[/quote]

ale plusika juz nie moge dac 😥

szFFagier
    Członek

Witam wszystkich!
    jest to mój pierwszy post, bo i w Anglii siedzę dopiero od początku września. Mam nadzieję troszkę tu pozostać, dlatego też zarejestrowałem się na tym forum. 🙂

Teraz może coś na temat:

O jakim telefonie mowa?
    O ile wiem najlepszy aktualnie na rynku telefon z tym systemem to HTC Hero? Proszę o sprostowanie jeśli się mylę.
    Też mam zamiar kupić smartfona z Androidem, więc temat będę obserwował.

Od siebie dodam, że z tego co wyczytałem to Android jest systemem tworzonym pod Linuxem, i jest to najbardziej elastyczny z dotychczas powstałych systemów, czyli po prostu daje on największe możliwości rozbudowy w przyszłości. Sounds nice.

Pozdrawiam.
    Paweł

Anonim
    Nieaktywny

bardzo polecam Androida. Czasami to nawet śmieci wyrzuci. Wiem, że dodają androidy do nowych telefonów w O2 jak weżmiesz abonament na co najmniej 18 miesięcy.Super sprawa

IlluminatI
    Participant
    ”snickers” wrote:

bardzo polecam Androida. Czasami to nawet śmieci wyrzuci. Wiem, że dodają androidy do nowych telefonów w O2 jak weżmiesz abonament na co najmniej 18 miesięcy.Super sprawa

lmao!!!! bijesz elokwejca po oczach aż milo…. no coż każdy orze jak może ^_o

Wracajac do Androida 🙂 aktualnie posiadam htc hero , wedlug mnie system jest o niebo lepszy od windowsowskiego odpowiednika pod wzgledem płynności działania , dostępnego w większości darmowego oprogramowania ( Android Market ) . System jest plynny w dzialaniu dzęki temu iż ładuje on wszystkie dane ( konta email , bookmarks etc etc ) przy starcie . System rowniez obsługuje kilka aplikacji w tym samym czasie , dla porownania Iphone-owski jedynie jedna ….np mozemy słuchac ulubionej muzyki , grajac w tym samym czasie w nowo sciagnieta gre :)))) . Fakt fatem Android Market nie jest tak rozbudowany jak app store od apple , ale i tak poraza masą aplikacji , widget-ow etc . Na koniec moja ulubiona rzecz , czyli pelna kustomizacja w przypadku htc hero , 7 ekranów głownych na ktore mozemy wrzuci nasz ulubione aplikacje , widgety , konta email , albumy ze zdjeciami etc .
    Ogólnie polecam bardzo gorąco jako najlepsza alternatywe dla Iphona,
    według mnie o niebo lepsza :))))

Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.