Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

Szukam kogoś, kto piecze ciasta i torty.

justynab
    Participant

ja polecam pania ktora znajdziesz na stronie internetowej Bradford

justynab
    Participant

moim zdaniem ceny nie sa wysokie, a co do skaldania zamowien wczesniej to zawsze mozesz zadzwonic i spytac.
    zreszta jest wiele sklepow ktore maja ciasta i torty na sprzedaz,
    wpisz w wyszukiwarke cakes in leeds jest tego masa

Anonim
    Nieaktywny

Chodzi mi o tradycyjną polską recepturę. Ma to być niewielki tort dla dziecka z okazji urodzin. Moje dziecko nie przepada za angielskimi, ja również nie lubię. Słyszałam, że jest kilka osób w Leeds, które robią torty i ciasta, więc może ktoś zna taką osobę.

ScOOrK
    Członek

Hmmm.

Zawsze możesz sam/sama upiec. Może nie będzie tak fajny jak kupiony (jeśli robisz to pierwszy raz), ale zrobiony przez Ciebie 😀

Pozdrawiam

jola79
    Participant

Moja koleżanka robi przepyszne torty i ciasta, wczoraj moja córcia miala urodzinki i miala torta i ciasto od tej koleżanki wlaśnie. Jak chcesz to zapytam czy moge podac Ci jej nr tel ale napisz jak mamy sie z Toba skontaktować

marianek
    Członek

ja kupilam swojej na urodziny tort w costco. tort smaczny. mozesz miec napis jaki chcesz i obrazek do wyboru z broszury. masy sa kremowe a nie marcepanowe lub lukrowe
    cena takiego tortu to ok 12-13 funtow tylko.
    zamowic tylko musisz 48 godzin wczesniej

pod wzgledem wielkosci mialam 25 gosci i kazdemu starczylo i jeszcze zostalo sporo

Sandgirl
    Członek

Moja siostra robi pyszne torty tylko troche za daleko mieszka 😉

ogolnie tort do zrobienia trudny nie jest – krem zawsze mozna zrobic ten z torebki 🙂

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.