Strona główna › Działy › Hyde Park › loty na święta Jet2 ???
…co z bukowanie, na święta- biletów do Krakowa .W wyszukiwarce nie są dostępne i zaczynam się denerwować .Coś sobie przypominam że tamtego roku tez tak przeciągali ale nie wytrzymałem ciśnienia i poleciałem z Newcastle.Jesli cos wiecie na ten temat albo macie doswiadczenie z tamtego roku odpiszczie prosze -bedę wdzieczny! Chodzi oczywiście o Jet2 z Leeds Bradford do Krakowa
http://www.leeds-manchester.pl/forum//upload_img/miniaturki/
Z tego co pamietam to w zeszlym roku nie mieli lotow na swieta. Od listopada do konca marca mieli przerwe w lotach. Chyba w tym roku bedzie tak samo.
Dokladnie tak jest. Niedawno czytalem na stronie Jet2 ze polska a w szczegolnosci Krakow, tak ceny podnosi za "uzytkowanie" ich lotniska w okresie zimowym , ze nie oplaca sie tam w tym okresie latac. Popieram to stanowisko. Bo rozumiem konkurencja, profit itd. ale w rozsadnych ramach a to co Krakow sobie zyczy to rozboj w bialy dzien. O 15% drozej niz naprzyklad lotnisko w Duesseldorfie gdzie powierzchnia, obsluga, terminale sa 100 razy wieksze i funkcjonalne niz w Krakowie. Zreszta co tu duzo pisac. Dlaczego z Leeds lata codziennie , podkreslam , codziennie, samolot do Duesseldorfu i spowrotem lacznie ze swietami i jest tylko w wiekszej polowie "pelny" a do Krakowa pelny po dach , wiecznie wykupiony z wyprzedzeniem , trzy razy w tygodniu i bez swiat i sie nie oplaca???!!! Odpowiedziec trzeba sobie samemu.
…Dlaczego z Leeds lata codziennie , podkreslam , codziennie, samolot do Duesseldorfu i jest tylko w wiekszej polowie "pelny"… a do Krakowa trzy razy w tygodniu …. sie nie oplaca???!!!
Odpowiedziec trzeba …
Może dlatego że znudzeni siwobrodzi prezesi z biurowców z Leeds lubią polecieć odstresować się w klubach Duesseldorfskich takich jak np:
harem-pauschalclub.de
❓
nowy_nowa wrote:…Dlaczego z Leeds lata codziennie , podkreslam , codziennie, samolot do Duesseldorfu i jest tylko w wiekszej polowie "pelny"… a do Krakowa trzy razy w tygodniu …. sie nie oplaca???!!!
Odpowiedziec trzeba …
Może dlatego że znudzeni siwobrodzi prezesi z biurowców z Leeds lubią polecieć odstresować się w klubach Duesseldorfskich takich jak np:
harem-pauschalclub.de
:?:[/quote]
Moze i tak. Nie wiem. 😆
Dla tych , którzy zdecydują się lub jednak znajdą lot do Berlina proponuję przejazd z lotniska do Polski www ruprecht pl
Jet2, jak zwykle, nie lata do Polski w okresie od końca października do któregoś tam marca 8)
Jet2, jak zwykle, nie lata do Polski w okresie od końca października do któregoś tam marca 8)
Mozna bylo sie spodziewac dora………..jak co roku……….pisalem wyzej. Ale easyjet lata z liverpolu i jest ok.
Ryanair lata z Liverpoolu do karkowa
ale jakie ceny to nie bardzo sie orientuje
Ryanair lata z Liverpoolu do karkowa
ale jakie ceny to nie bardzo sie orientuje
Zapomnij Ryanair chyba ze lubisz latac na stojaco i z jednym kiblem oraz sama wnosic walizki na poklad-to plany tego debila. Co do Easyjet to pelna kultura,wszystko co obiecuja na stronie i za co placisz jest w 100% spelniane, tylko pogratulowac. Wprawdzie nie latam do krakowa ale czesto korzystam z Easyjet z liverpoolu do innego kraju UNI i jestem bardzo zadowolony i mysle ze w lotach do krakowa tej lini roznicy pewnie nie ma czyli pelna kultura. Polecam zawiedzionym JET2. Narka
Osobiście preferuje Jet2 ale jeśli ktoś jest bardzo zdesperowany, żeby lecieć na święta do Polski. Na pewno fajnie pobyć z rodzina ale ceny świątecznych lotów mnie odpychają wole w ciągu roku wydać mniej i np polecieć 2 razy.No ale już nie off topujmy
Osobiście preferuje Jet2 ale jeśli ktoś jest bardzo zdesperowany, żeby lecieć na święta do Polski. Na pewno fajnie pobyć z rodzina ale ceny świątecznych lotów mnie odpychają wole w ciągu roku wydać mniej i np polecieć 2 razy.No ale już nie off topujmy
Od 28 lat nie latam do polski wiec mnie to nie rajcuje wiec masz racje-zostawmy temat.
Ja też preferuję Jet2. Ale niestety tym razem i tak nie mogę lecieć do Krk. I nie na święta, a przed. No więc 10 lecę Wizzairem (fuj) z Liverpoolu do Warszawy, a wracam Ryanairem (eh) z Łodzi do East Midland. O rany 8)
Acha. Od marca zaczyna latać Ryanair z Leeds do Krk 8)
usagi89 wrote:Osobiście preferuje Jet2 ale jeśli ktoś jest bardzo zdesperowany, żeby lecieć na święta do Polski. Na pewno fajnie pobyć z rodzina ale ceny świątecznych lotów mnie odpychają wole w ciągu roku wydać mniej i np polecieć 2 razy.No ale już nie off topujmy
Ja też preferuję Jet2. Ale niestety tym razem i tak nie mogę lecieć do Krk. I nie na święta, a przed. No więc 10 lecę Wizzairem (fuj) z Liverpoolu do Warszawy, a wracam Ryanairem (eh) z Łodzi do East Midland. O rany 8)
Acha. Od marca zaczyna latać Ryanair z Leeds do Krk 8)[/quote]
Oj Dorcia to istna odyseja……..mimo wszystko milego i bezpiecznego lotu.
dora750 wrote:usagi89 wrote:Osobiście preferuje Jet2 ale jeśli ktoś jest bardzo zdesperowany, żeby lecieć na święta do Polski. Na pewno fajnie pobyć z rodzina ale ceny świątecznych lotów mnie odpychają wole w ciągu roku wydać mniej i np polecieć 2 razy.No ale już nie off topujmy
Acha. Od marca zaczyna latać Ryanair z Leeds do Krk 8)[/quote]
Oj Dorcia to istna odyseja……..mimo wszystko milego i bezpiecznego lotu.[/quote]
A dziękuję, przyda się 😉