Strona główna Działy Babski kącik wszystko o ślubach i weselach

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Balbinka
    Participant

wiecie może gdzie można w okolicy znaleźć jakieś salony z niedrogimi sukniami ślubnymi?

agagab
    Participant

Polecam sklep, gdzie kupilam swoja suknie (nowa) za 300 funtow-sa tam tez tansze. Trzeba umowiac sie na spotkanie:

Abbey Wedding Warehouse Ltd
    0113 261 1335
    2b Commercial Road, Leeds, LS5 3AQ

Dopasowanie we wlasnym zakresie i sluze nr tel. do dobrej krawcowej, ktora tez szyje suknie slubne:

Sarah 0113 216 0845.

Powodzenia!

edysiaa
    Participant

Cześć dziewczyny.

Orientujecie się gdzie można kupić podwiązke w Leeds?

neonka
    Członek
    marianek
    Członek

ann summers

tive666
    Członek

bhs

mala1234
    Participant

w kazdym salonie mody slubnej
    na markecie
    w pasmanterii

angana
    Participant

Jeśli jesteś zainteresowana mogę oddać moją. Może przyniesie szczęście 🙂
    napis zna priva jeśli chcesz

Anka13
    Participant

czesc dziewczyny odswiezam temat, gdyz teraz to ja takze poszukuje tej jedynej wymazonej sukni slubnej 😀

Slub odbedzie sie za rok w lipcu w Polsce, ale nie mam zamiaru latac na przymiarki i szukanie do PL i chce suknie kupic tu na miejscu….

Mozecie polecic naprawde dobry salon?? ale taki gdzie dopasuja mi tez suknie i nie bede musiala latac po krawcowych do tego nie zedra ze mnie jak za zborze….

W gre wchodza wszelkie miasta w okolicy tzn: Huddersfiled, Bradford, Dewsbury, Halifax, Leeds itp – i najepiej zebym mogla dojechac komunikacja miejska w poblize gdyz ja nie posiadam prawka a nie chce zeby po suknie slubna mnie wozil moj przyszly maz 😀

Szukam takze miejsca gdzie moge pozadny i naprawde ladny garnitur slubny kupic….

Z gory dziekuje za pomoc 😀

Balbinka
    Participant

w sumie wszystko zależy od tego ile chcesz na suknię wydać… ja skorzystałam ze wspomnianego abbey wedding warehouse… i powiem tak, możesz coś tam dla siebie znaleźć w bardzo okazyjnej cenie… ale ten sklep nie ma nic wspólnego z normalnym salonem… także warto spróbować… ale to raczej kwestia szczęścia 😉

Witam.Czy ktos zna miejsce gdzie mona kupic fajne i niedrogie obraczki w Leeds i okolicach?Z gory dzieki

neonka
    Członek

w kazdym sklepie jubilerskim :] hehe…ale szczerze powiem, ze nieoplaca sie tu kupowac, bo zloto jest strasznie drogie, w PL kupisz odrobine taniej…tez cos widzialam w katalogu Argosa….poszukaj w centrum jakis sklepow, z tego co pamietam to na deptaku byl jakis taki duzy sklep jubilerski.

bylam juz w kilku w centrum ale jak to bywa w centrum ceny sa naprawde wysokie.Do Polski nie chce mi sie jechac specjalnie..w ostatecznosci kupie w centrum ale pytam z ciekawosci czy moze ktos ma namiar na inne sklepy, niekoniecznie te najdrozsze 🙄

mala1234
    Participant

najtaniej to argos albo na markecie chyba jakis sklepik byl
    ale wydaje mi sie ze obraczki masz na cale zycie 😕 wec chyba nie warto oszczedzac a lepiej misc ladna na palcu 😀

nie zrozumialysmy sie 8) nie chce najtanszej obraczki z argosu albo z marketu bo bym sie nie pytala na forum tylko z miejsca szorowala na bazar 😆 chodzi mi o to czy zna ktos jakis nieduzy sklep jubilerski, moze byc na obrzeżach gdzie jest poprostu taniej niz w centrum i moze mi polecic:D i nie, nie chce obraczek kupic na ebayu..jezeli nikt nie kupowal obraczek w leeds i okolicach to trudno, pojde i kupie w centrum bez problemu 😛

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.