Strona główna Działy Hobby komponuję muzykę z gatunku Dance i poszukuję wokalisty-stki

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kijas13
    Participant

tak jak wspomniałem… komponuję hobbystycznie muzyke z gatunku Dance i poszukuję wokalistki bądż wokalisty. do nie których utworów posiadam słowa które sam napisałem ale generalnie nie zajmuję się textami. jeżeli jest ktoś kto ma dobry głos, trochę talentu,pisze własne texty itp. i traktuje to jak narazie jako hobby ale chce coś z tym dalej zrobić to zapraszam, ponieważ razem jest szansa zrobić coś naprawde konkretnego… czasami człowiek ma talent ale jakoś boi się albo wstydzi się go pokazać. ja komponuję muzyke od dawna ale jakoś zawsze nie było takiej siły napędowej żeby coś z tym dalej zrobić. Jeżeli ktoś posiada własne texty a nie ma muzyki to z przyjemnością pomogę. tak jak wspomniałem razem można coś więcej zdziałać…
    podaję mojego skypa. kijas13
    lokalizacja Manchester.

dzięki za uwagę…

ness320
    Członek

witam. zainteresowal mnie Twoj post. od dawna zastanawiam sie nad zalozeniem swego rodzaju zespolu jednak niekoniecznie mi to idzie a Twoja propozycja jest bardzo ciekawa :). osobiscie tylko spiewam, pisanie tekstow to nie moj konik jednak wspolnymi silami zawsze cos da sie zdzialac. Jesli masz ochote porozmawiac to napisz.

gg 9844842

kijas13
    Participant

Witam. Pewnie ze jestem zainteresowany… rowniez uwazam ze razem jest sie w stanie wiele zdzialac. tak jak juz napisalem zawsze interesowala mnie muzyka taneczna, od dziecka gralem na klawiszach i tak mnie to jakos wciagnelo 🙂 po prostu dobrze sie w tym czuje. juz od dluzszego czasu planuje cos zrobic ale wiesz jak jest… zawsze cos… i tak leci czs a czlowiek nic nie zdzialal. jezeli chodzi o muzyke to jestem w stanie stworzyc praktycznie wszystko z tym sprzetem ktory posiadam… jeden kawalek jest juz praktycznie gotowy… sa slowa… muzyka… ale brakuje kluczowej rzeczy ktora jest wokal. ja niestety dobrego glosu nie mam 🙂 dlatego jest potrzebna osoba ktora to zrobi. pare innych kawalkow juz czeka w nastepnej kolejnosci ale trzeba ulozyc slowa… potrzebuje osoby ktora po prostu ma to cos… czuje to co robi… potrafi zgrac slowa z muzyka. jezeli tak jest to powiem ci ze mozna zdzialac cos naprawde konkretnego. napisz co o tym myslisz…
    pozdrawiam 😀

wujas22
    Członek

Mieszkam w Wakefield , jestem klawiszowcem i saksofonistom , lecz nie posiadam tutaj w uk saksofonu . Raczej problem tez mam z pisaniem tekstow , muzyka prosta do zrobienia jak cos moge pomoc , pozdrawiam Wujas , moj skype mariusz.wojcik.wujas tylko zadko jestem wieczorami poniewaz pracuje na nocki , jestem dostepny tak ok 18;00-19;00 cos kolo tego , pozdrawiam Mariusz

Baggins
    Participant

a trzeba umiec spiewac?

certa2
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kijas13 wrote:

tak jak wspomniałem razem można coś więcej zdziałać…

No i jak Wam idzie z tą radosną twórczością?
    pozdrawiam

Baggins
    Participant

swietnie, dalej nie umiem spiewac

szortys
    Członek

hehe wpadnij na grila do mnie z flaszka jacka to sie nauczymy 😀

Sandgirl
    Członek

jak to jackill… przeciez spiewac kazdy moze…. tylko jeden lepiej, drugi troche gorzej 😉

certa2
    Participant

czyli potrzebujecie do tego vocalu czy nie? robicie coś? czy tylko dobre chęci? Saieś muzyczne kontakty z Leeds?

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    szortys wrote:

hehe wpadnij na grila do mnie z flaszka jacka to sie nauczymy 😀

niech wpada ze swoja flaszka a nie moja 😉

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.