Strona główna Działy Zdrowie Jak powiedzieć po angielsku

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Napster
    Członek

W Polsce miałem zatruty ząb (3 tygodnie temu) jutro idę w Leeds do dentysty. Jak powiedzieć po ang ze miałem zatruty ząb?
    Pozdrawiam

Anonim
    Nieaktywny

a może poisoned tooth 😆

jadzia26
    Participant

devitalize to znaczy zatruwanie zeba a zatruty zab to bedzie I had devitalized tooth albo my tooth was devitalized.
    Pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglo. 😀

p
    Członek

Thank you from mountains! tak mi sie skojarzyło 🙄

Napster
    Członek

Dzięki za pomoc. A może ktoś zna polskiego dentystę z NHS?

D.P.
    Participant

Ja bym spróbował: My Polish dentist started root canal treatment 3 weeks ago, but I’m not sure what he/she did.

No chyba, że wiesz co dentysta zrobił.

Baggins
    Participant

[quote:cf87a221f4]Dzięki za pomoc. A może ktoś zna polskiego dentystę z NHS?[/quote]

thanks for your help. Anyone knows the polish dentist in NHS? 🙂

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Napster wrote:

W Polsce miałem zatruty ząb (3 tygodnie temu) jutro idę w Leeds do dentysty. Jak powiedzieć po ang ze miałem zatruty ząb?
    Pozdrawiam

Na przyszlosc polecam slownik:

http://www.netsprint.pl/serwis/dictionary?q=zatru%C4%87&lang=en 🙄

Justii
    Participant

polski dentysta/dentyści znajdują sie na armley

nastepny z tego co wiem to na ls15 (w poblizu podajrze sunday marketu)

pozdrawiam

ela1981
    Participant

przychodnia na armley, gdzie przyjmuje polski dentysta nie prowadzi rejstracji, wiec mozna zapomniec…

hrv
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

przychodnia na armley, gdzie przyjmuje polski dentysta nie prowadzi rejstracji, wiec mozna zapomniec…

Tak tez mi powiedzieli, jednak po krotkiej negocjacji, zarejestrowali mnie. 😀 Ale to pewnie urok osobisty 😉

Okul
    Członek

A moze jeszcze polskiego wrozbite znacie co z kija wrozy? 🙄

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.