Strona główna Działy Wieści z Polskiego Centrum zabawa dożynkowa w Leeds

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek

ponizej zaproszenie, ktore przyszlo do nas z Polskiego Osrodka w Leeds
    (Newton Hill Road, Leeds, LS7 4JE)

Serdecznie zapraszamy na zabawę dożynkową -“A nam nie szkoda lata…”., która odbędzie się w naszym Ośrodku, w sobotę 3-ego października. W programie wieczoru tradycyjne – dożynkowe świętowanie i dzielnie się chlebem oraz zabawa dla wszystkich pokoleń, bo zagra i Jurek Robakowski i nasz miejscowy DJ. Będzie też i kolacja, jakiej nie było jeszcze- prawdziwe domowe flaczki, delicja -przygotowana przez panią Lidkę i karczek – dzieło kulinarne pani Kasi. Wstęp 4.00. Posiłek 3.00. Bawimy się dłużej niż zwykle bo do godz. 1 w nocy. Bar czynny do północy.

Zapraszamy serdecznie i liczymy na Państwa obecność. Do zobaczenia!

Anonim
    Nieaktywny

powinieneś dopisać: zapraszam wszystkich chętnych do obicia po mordzie! Dziękuję

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Ja myslalem dotad ,ze dozynki odbywaja sie tylko na wsiach i myslalem ze Leeds modern City,a tu taka niespodzianka czyli 😆 zabawa na calego …poleje sie wodka, poleje sie krew… 😆 😆 😆

Anonim
    Nieaktywny

masz rację: jak dożynki to na wsiach, tyle że Leeds to też taka wiocha – troszkę większa; może stąd ten pomysł. Pługi w dłoń!!!

Anonim
    Gość

To się dobraliście chłopaki:)
    Może jakaś ustawka dożynkowa? Co wy na to? 😆

Anonim
    Nieaktywny

a co wyskakujesz?

Anonim
    Gość

Ale ja się z wami nie dobierałem… jakbyś nie zauważył 😉
    Tylko zasugerowałem.
    A co Ty taki twardy? Przecież Lech Poznań was rozniesie jak tu przyjedzie.

Anonim
    Nieaktywny

a co zesrałeś się? po za tym co ma Lech do tego?

Anonim
    Gość

To wy chcecie uczestniczyć w dożynkach a nie ja więc nie zapraszaj mnie do ustawki. To masze potyczki a nie moje hehe

GAWEL
    Participant
    ”snickers” wrote:

masz rację: jak dożynki to na wsiach, tyle że Leeds to też taka wiocha – troszkę większa; może stąd ten pomysł. Pługi w dłoń!!!

…orczyk chyba wygodniejszy! 😉

Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    shaolin1 wrote:

To wy chcecie uczestniczyć w dożynkach a nie ja więc nie zapraszaj mnie do ustawki. To masze potyczki a nie moje hehe

Pawel nie mieszaj Lecha czy Wisly na jakies dozynkowe ustawki a Ustawka a raczej ostatnia zasadzka Cracovi na Wisle w Krakowie byla i polala sie sporo krwi …siekiery noze i te sprawy …Oj Krakow ma swoje klimaty … My raczej wolimy walke wrecz…

Członek

Ustawka byla w Polskim Clubie , Na Dozynkach, raczej zadyma ale Januszy ktorzy sie szarpali doszlo do zaklocenia porzadku …

Anonim
    Gość

Z otrzymanych od Policji informacji wynika że znaleziono również po jednym zakrwawionym szaliku Lecha Poznań i Wisły Kraków na pobliskim parkingu 😆
    Chyba nie trzeba tego komentować 😮 , poza tym Spokoboy posiada dziwnym trafem bieżące informacje 😉

Członek

Pawel mielismy juz na forum jednego fantaste ktory bawil sie w sledczego pozniej rzecznika prasowego West Yorkshire Police i ktory pisal bzdury i rzeczy wyssane z palca
    ciebie nie podejrzewalem o to ze bedzie go nasladowal He he:)
    .Wyluzyj bo Dogon znow napisze apel do Adminow o usuniecie tym razem twojego konta hehe:)
    Pozdrawiam 🙂 😛 😛 😛

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.