Strona główna Działy Czarna lista Polski sklep na Dewsbury Road.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Radek
    Członek

Taka mala ciekawostka.
    Znajoma kupila specyfik wspomagajacy cwiczenia na smukla sylwetke.Nazywa sie Stim’d Out firmy Generic Labz (90 kapsulek)
    Wywalila nielada sumke 45 funtow, no ale co sie nie robi zeby zgubic pare kilo 😉
    Ku jej zaskoczeniu, gdy chciala sprawdzic dokladny sklad i dzialanie na internecie, przypadkowo trafila na cene tego produktu.
    Na stronie wysylkowej suplementow i odzywek http://www.paker.co.uk identyczny artykul kosztuje 16 funtow!
    Dobrze, ze udalo jej sie zwrocic te kapsulki w ten sam dzien i nie rozpakowala ich jeszcze.

Zanim cokolwiek tam kupicie sprawdzcie lepiej ceny na necie, bo 400-500% marza, to normalny walek delikatnie mowiac.

keraj
    Participant

To się nazywa wolny rynek,masz wybór możesz nie kupować.Nie ma w tym nic złego, ze ktoś sprzedaje drożej a jak znajdzie nabywców to jego zysk. 😛

Radek
    Członek

Znajdzie nabywcow?
    Raczej jak ktos da sie oszukac.Nazywajmy rzeczy po imieniu. 🙂

p
    Członek

a kto kogo oszukał? bo nie jest to dla mnie jasne? jest wolny rynek i każdy ma prawo ustalać dobre dla siebie ceny, no chyba że coś się zmieniło… 🙄

yuuki
    Członek

za te £45 kolezanka by skiknela na silke a nie pigulami sie zapychac a co do sklepu maja zaje…te ogorki kiszone!!!!!!!!!!!!!! 😀

tech_kot
    Członek

ja za tyle kupiłam rower 😀

hrv
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    yuuki wrote:

za te £45 kolezanka by skiknela na silke

Albo na treningi wzorujac sie na zawodniczce z Twojego avataru 😆

jacck999
    Participant

hej!mialem podobny przypadek,tylko to bylo tak ze ja kupilem odzywki za jakies 150 F i chcialem zeby mi dal ten koles znizke!wiecie co powiedzial?WY TO JAK ZYDZI!!!!!WY?czyli kto?on sam!to ja sie pytam kto tu jest tym zydem?Nie obrazajac Zydow!jezeli on ma takie kosmiczne ceny!!!!To byly moje ostatnie zakupy w tym sklepie! 😀

Anonim
    Gość

no a poza tym jak juz kupowac jakies suplementy czy odzywki to dlaczego nie pojsc do jakiegos profesjonalnego sklepu ktorych na miescie nie brakuje… 🙄

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    alyna666 wrote:

no a poza tym jak juz kupowac jakies suplementy czy odzywki to dlaczego nie pojsc do jakiegos profesjonalnego sklepu ktorych na miescie nie brakuje… 🙄

..bo zimno na miescie.. 😉 8)

Baggins
    Participant

TO se kupic on-line, tanio i przyjemnie, czesto z dostawa w ciagu 24h,

hawgh!

karla
    Participant

A ja w tym sklepie kupilam wedlinke i na drugi dzien nadawala sie tylko do kosza uwazajcie co kupujecie w tym sklepie a ceny faktycznie kosmiczne

koukla
    Participant

Wczoraj miałam przyjemność robić zakupy w owym sklepie. Pierwszy i ostatni raz. Jedyny plus tego sklepu to, to że jest dobrze zaopatrzony. Nic więcej. Bo jak tu robić zakupy gdy wkoło kręci się sześcio czy siedmioosobowa rodzina właściciela sklepu, z czego jeden pije piwo, inny kręci się bez celu a pan za ladą mówi: czego zamiast proszę, poza tym odnosi się do kupującego z góry i z wielką łaską. Paragon natomiast dostają tylko szczęśliwcy lub jak się upomnisz.

newusher
    Członek

Generalnie sprzedawca cham, burak i pucybut, rzeczy przeterminowane ceny z kosmosu. Ale jest sposób jak się go pozbyć z rynku… przestać u niego kupować to zwinie interes albo doceni klienta i zacznę się do niego odnosić z szacunkiem.

lenka29
    Participant

mam dokladnie takie samo zdanie jak wiekszosc z was. Sprzedawca to wielki burak i cham.Poza tym uwaga!! oszukuje na kase (zdarza mu sie ze wydaje za malo..)i kilka razy nie wlozyl mi do reklamowki produktu za ktory juz zaplacilam. Jest tam strasznie drogo ceny mega z kosmosu najdrozszy chyba polski sklep w leeds. mieszkam w okolicy ale juz tam nie chodze wole jechac na leeds market niz wejsc do tego sklepu gdzie jego koledzy "karki pija piwko" a on zwraca sie do klienta z wielka laska i pogarda. nie wroze mu kariery

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.