Strona główna Działy Nauka Studia od drugiego semestru-clearance

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    abudahbi
    Participant

Witam,
    czy ktoś z Was drodzy forumowicze wie, czy można rozpocząć studia od drugiego semestru, w styczniu lub lutym? Zagapiłem się podczas rekrutacji na semestr zimowy i teraz to moja jedyna opcja, a słyszałem kiedyś, że to możliwe. Interesuje mnie Leeds Uni lub Leeds Metropolitan Uni. Pozdrawiam 🙂

Anonim
    Gość

ja zaczynalam na Leeds Met w styczniu od drugiego semestru. teraz zaczynam pierwszy. da sie na pewno w trybie part time bo wlasnie tak studiuje. podejrzewam ze z full timem tez nie bedzie problemu. najlepiej zadzwon do admin office uczelni na ktora sie wybierasz i powiedza ci dokladnie co i jak.

jacek-jestem
    Participant

Na tym tez polega clearance, ze mozna po jakims czasie wskoczyc w miejsce tych ktorzy zrezygnowali/nie dali rady 😉
    A jaki kierunek chcesz robic ??

Heartborne
    Participant

a ja właśnie zaczęłam International Foundation Studies, dzisiaj byłam na Induction. Po tym zamierzam studiować Biomedical Sciences . Puki co jestem bardzo zadowolona , zobaczymy jak będzie dalej. 🙂

fatemeh
    Participant

Niektore instytucje oferuja cos co nazywa sie January Start – studia rozpoczynaja sie nie od wrzesnia, ale wlasnie od stycznia – i trwaja przez rok, dwa, trzy lata do kolejnego stycznia.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.