Strona główna › Działy › Turystyka › Wypady?
no wlasnie tak sobie analizuje temat ~ zadalam pytanie (przy okazji zostalam oskarzona o rozne dziwne przypadlosci), dostalam zadawalajaca odpowiedz, temat niby zamkniety, ale Ci co rozpoczynaja zaczepki nadal je kontytnuja….zadziwiajace….dziewczyny monolog proponuje gdzies w zaciszu domowym 🙄
milej zabawy 😀
oj znowu sie czepiasz.. 😉
w koncu jestem kobieta, wiec mam prawo i to dodatkowo moja druga specjalizacja w zyciu 😉
chcialem tylko zauwazyc, droga jadziu, ze wlasnie sie wkrecasz w 'sprzeczke, klotnie, popisy elokwencja..’ Wink
ale milo, ze przynajmniej swiadoma tego jestes, forumowiczko Cool
Zdecedowanie masz racje,zupelnie nie potrzebnie sie wkrecam,na tym wiec poprzestane.
fajnie sie was czyta 😆
w koncu jestem kobieta, wiec mam prawo i to dodatkowo moja druga specjalizacja w zyciu 😉
no wiem, po marudzeniu.. 😉
chcialem tylko zauwazyc, droga jadziu, ze wlasnie sie wkrecasz w 'sprzeczke, klotnie, popisy elokwencja..’ Wink
ale milo, ze przynajmniej swiadoma tego jestes, forumowiczko Cool
Zdecedowanie masz racje,zupelnie nie potrzebnie sie wkrecam,na tym wiec poprzestane.
wiec sama widzisz teraz jak to dziala.. 😉
ela1981 wrote:w koncu jestem kobieta, wiec mam prawo i to dodatkowo moja druga specjalizacja w zyciu 😉
no wiem, po marudzeniu.. ;)[/quote]
nie! po robieniu bledow ortograficznych i stylistycznych, przeciez po tym jestem rozpoznawana 😀
jackyl wrote:ela1981 wrote:w koncu jestem kobieta, wiec mam prawo i to dodatkowo moja druga specjalizacja w zyciu 😉
nie! po robieniu bledow ortograficznych i stylistycznych, przeciez po tym jestem rozpoznawana :D[/quote]
szczegolnie na ulicy 😛
ela1981 wrote:jackyl wrote:ela1981 wrote:w koncu jestem kobieta, wiec mam prawo i to dodatkowo moja druga specjalizacja w zyciu 😉
nie! po robieniu bledow ortograficznych i stylistycznych, przeciez po tym jestem rozpoznawana :D[/quote]
szczegolnie na ulicy :P[/quote]
i wtedy kiedy milcze 😉
ahhh…. jak za starych, dobrych czasow 😀
ahhh…. jak za starych, dobrych czasow 😀
tak sobie z ciekawosci zajrzalam… po paru miesiacach i do mojego ulubionego dzialu… nic sie nie zmienilo 🙄
owocnych dyskusji zycze 😀