Strona główna Działy Turystyka Wypady?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ela1981
    Participant

Nie wiem, kiedy zmienila sie nazwa tego dzialu (ehhh wcale bym sie nie zdziwila jak byla taka od poczatku) ale czy moglby mi ktos wytumaczyc co oznacza slowo ~ wypad? rozumiem, ze to slangiem zapodane….ale czy podoba sie to Wam?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wypad

hanka169
    Participant

Ale niektórzy mają problemy…

mala1234
    Participant

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

hanka169 wrote:

Ale niektórzy mają problemy…

masz racje, jak czlowiek sobie "ogolnie" radzi w zyciu to zaczyna wymyslac…

hanka169 wrote:

Możesz podać namiary gdzie szukać takiej pracy?

hanka169 wrote:

Hej!Poszukuję fotelika do karmienia dla mojego maleństwa….

hanka169 wrote:

Czy ktoś może pobiera ten zasiłek? …..Czy później muszę się zgodzić na jakąkolwiek pracę, którą mi zaproponują?

hanka169 wrote:

Czy ktos się może orientuje czy przysługuje kobiecie płatny urlop po urlopie macierzyńskim? Słyszałm że parcodawca powienien zapłacić za taki urlop ale nie wiem za jaki okres i ile?
    Czy mogę domagać się takiej zapłaty jeśli postanowiłam nie wracać po macierzyńskim do pracy?

suma sumarum chyba wole te blache problemy, niz te egzystencjonalne …….. 😀 8)

mala1234
    Participant

nie czaje o co ci chodzi
    pytasz o slowo wypad
    ponoc jestes administatorem czy kims w tym l-m.pl
    wiec nic prostszego jak sprawdzic w slowniczku
    i nie czaje tej docinki/mozesz te t sprawdzic w slowniczku/ do hanki169
    😳

hanka169
    Participant

Do ela1981
    Nie szkoda Ci było czasu na czytanie moich postów? Nie lepiej było poświęcić ten czas na studiowanie podstawowych zasad ortografii j. polskiego? Jedyne z czego Cię kojarzę z forum, to błędy ortograficzne. O stylistycznych nie wspomnę, ale te już nie są chyba tak istotne.

jackyl
    Participant

mala1234 wrote:

nie czaje o co ci chodzi
    pytasz o slowo wypad
    ponoc jestes administatorem czy kims w tym l-m.pl
    wiec nic prostszego jak sprawdzic w slowniczku
    i nie czaje tej docinki/mozesz te t sprawdzic w slowniczku/ do hanki169
    😳

mam gleboka nadzieje, ze sobie zartujesz, ze nie czaisz.. bo nie kumam jak mozna byc tak niekumatym.. 8)

jackyl
    Participant

hanka169 wrote:

Do ela1981
    Nie szkoda Ci było czasu na czytanie moich postów? Nie lepiej było poświęcić ten czas na studiowanie podstawowych zasad ortografii j. polskiego? Jedyne z czego Cię kojarzę z forum, to błędy ortograficzne. O stylistycznych nie wspomnę, ale te już nie są chyba tak istotne.

wiesz, czego sie nie robi dla ladnej puenty.. 8)

jestem na tym forum troche dluzej niz Ty, ele kojarze od dawna i szczerze mowiac nie pamietam by rzucily mi sie jakies jej bledy ortograficzne.. mozesz rzucic przykladami? skoro to jedyne, z czego ja kojarzysz, nie powinno byc to trudne 🙂

o ile znajdziesz czas, oczywiscie.. 8)

mala1234
    Participant

tak jestem glupia bladyna ktora nie kuma bazy jezeli nie jest to napisane na rozowo 😳
    ale zapomnialm ze forum leeds-manchester .pl jest stworzone nie dla pomagania sobie / odpowiadaniu na konkretne pytana/tylko wysmiewniu szydzeniu i… z nowych uczestnikow jezeli zadadza blache dla nich pytanie.wydawalo by sie ze osoby ktore zalozyly ta strone i osoby pomagajkace w jej redagowaniu zwlaszcza powinny byc bez stronne i starac sie byc pomocne polaka mieszkajacym w tym okregu w udzieleniu szybkiej i dobrej odpowiedzi na pytanie.
    ale zapomnialam ze jestesmy polakami i zwlaszacza gdyjestesmy poza granicami naszego panstwa nie pomagamy sobie na wzajem tylko jeszcze staramy sie jeszcze pogorszyc sytuacje drugiej osoby … 🙁

jackyl
    Participant

mala1234 wrote:

tak jestem glupia bladyna ktora nie kuma bazy jezeli nie jest to napisane na rozowo 😳
    ale zapomnialm ze forum leeds-manchester .pl jest stworzone nie dla pomagania sobie / odpowiadaniu na konkretne pytana/tylko wysmiewniu szydzeniu i… z nowych uczestnikow jezeli zadadza blache dla nich pytanie.wydawalo by sie ze osoby ktore zalozyly ta strone i osoby pomagajkace w jej redagowaniu zwlaszcza powinny byc bez stronne i starac sie byc pomocne polaka mieszkajacym w tym okregu w udzieleniu szybkiej i dobrej odpowiedzi na pytanie.
    ale zapomnialam ze jestesmy polakami i zwlaszacza gdyjestesmy poza granicami naszego panstwa nie pomagamy sobie na wzajem tylko jeszcze staramy sie jeszcze pogorszyc sytuacje drugiej osoby … 🙁

widze ze masz dosc powazne problemy z pamiecia, wszystko zapominasz..? 😛

sorry ale to takie typowe pierdu pierdu, ze az szkoda czytac, jacy to polacy sa za granica sobie wilkiem.. oczywiscie mowisz tu tez o sobie, prawda..? wiec zacznij naprawianie swiata od siebie, bo to co wlasnie napisalas to takie typowe polskie marudzenie i narzekanie.. na innych polakow 🙂 juz nie wspominajac ze uogolniasz sytuacje z jednego posta czy forum do calego narodu na emigracji.. ehh..

a forum zostalo stworzone do zarabiania kasy na serwisie.. 🙂

co do tematu – ela po prostu zwrocila uwage, iz slowo wypad jako wyrazenie slangowe, nie powinno byc uzyte w nazwie dzialu, gdyz malo profesjonalnie to wyglada, a takie ten serwis ma aspiracje. mozna bylo uzyc slowa 'wycieczki’ np. ale fakt, ze chyba Ela nie ma wiekszych problemow, skoro sie takich gowien czepia, no, ale to tym lepiej dla niej 🙂

to mniej wiecej tak, jakby w dziale imprezy umiescic podpis 'czyli co by tu dzis chlapnac’.. zero profesjonalizmu.. ale przynajmniej jest zabawnie 😛

co do pomocy w narodzie, to hanka Cie zaraz pewnie poprawi ze pisze sie blondyna a nie bladyna.. 8) no chyba, ze zarzuca braki w ortografii tylko w ramach koniecznej obrony wlasnej.. tudziez jak nic innego nie ma do powiedzenia 😉

filipek
    Participant

Pisze sie tez polakom a nie polaką.Swoja droga tez mnie dziwi ze Ela czepia sie takich pierdolek no ale skoro ma chwile wolnego czasu to niech se pisze co mnie to.

ela1981
    Participant

sluchajcie zgadzam sie z jednym, ze sie czepiam 😀 ale powod tego jest oczywisty ~ jezeli moderatorzy, administratorzy wymagaja od userow spelniania regulaminu (ogloszenia, przeklenstwa, ogolna kultura itp) my jako userzy (a jestem tez nim) chyba mozemy wymagac tego samego
    to jest chyba wlasnie BEZSTRONNOSC!
    jezeli tworzymy forum bez zasad (gdzie dozwolone jest np. 'czyli co by tu dzis chlapnac’ 8) ) trzymamy sie tej reguly, czyli 2 strony maja dozwolone wypowiadanie sie w luzny sposob
    ale jezeli forum l-m jest bardziej officjalne, nie rozumiem skad slangowe slowo wypad
    jak podkreslilam zdaje sobie sprawe ze sie czepiam i jest to blachy problem, aczkolwiek nie odstapie od stwierdzenia, ze WYPAD do tego dzialu nie pasuje

ela1981
    Participant

hanka169 wrote:

Do ela1981

Haniu, raczej nie mam wiekszych problemow z ortografia czy stylistyka, co potwierdzili inni (senkiu 😉 )
    jasne zdarzaja mi sie bledy, ale sa chyba na normalnym poziomie czestotliwosci, wiec pozwol, ze jednak ten zarzut nie poparty przykladem zignoruje
    p.s ja natomiast kojarze cie z forum z pytaniami typu jak zyc, wiec nie zajelo mi zbyt dlugo pokazanie, ze rozni ludzie maja rozne problemy…
    moja propozycja jest taka, abysmy wykazali swoja kulture i zarzuty personalne kierowali na pw, bynajmniej ja tak bede robic 😀
    pozdrawiam

jadzia26
    Participant

ela1981 wrote:

sluchajcie zgadzam sie z jednym, ze sie czepiam 😀 ale powod tego jest oczywisty ~ jezeli moderatorzy, administratorzy wymagaja od userow spelniania regulaminu (ogloszenia, przeklenstwa, ogolna kultura itp) my jako userzy (a jestem tez nim) chyba mozemy wymagac tego samego
    jezeli tworzymy forum bez zasad (gdzie dozwolone jest np. 'czyli co by tu dzis chlapnac’ 8) ) trzymamy sie tej reguly, czyli 2 strony maja dozwolone wypowiadanie sie w luzny sposob
    ale jezeli forum l-m jest bardziej officjalne, nie rozumiem skad slangowe slowo wypad
    jak podkreslilam zdaje sobie sprawe ze sie czepiam i jest to blachy problem, aczkolwiek nie odstapie od stwierdzenia, ze WYPAD do tego dzialu nie pasuje

Do czego wiec pasuje??

KwiateK
    Participant

ela1981 wrote:

OK – przekonałaś mnie. 😉
    Nazwa działu zmieniona… 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.