Strona główna Działy Finanse Realizacja czeku HM Revenue&Customs.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kociemba6
    Participant

Witam. Jak i gdzie w Polsce mogę zrealizować czek HM Revenue&Customs?

hrv
    Participant

W swoim banku, przelej na konto.

kociemba6
    Participant

bylem w kilku bankach i powiedzieli ze nie wiedza gdzie moge zrealizowac ten czek.

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kociemba6 wrote:

bylem w kilku bankach i powiedzieli ze nie wiedza gdzie moge zrealizowac ten czek.

Po co chodzisz po bankach? Idziesz do swojego,wplacasz czek i czekasz do paru dni az bedziesz miala te pieniazki na koncie dostepne. Mozesz tez w prywatnym punkcie ale sa oplaty ktore moga cie zdziwic. Wiec pierwsza opcja najbardziej optymalna moim zdaniem.

hrv
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kociemba6 wrote:

Jak ja bylem to z nikim nie rozmawialem, wypelnilem druk i razem z czekiem wrzucilem do pay in .Po trzech dniach kasa na koncie.To wszystko.

nowy_nowa
    Członek

hrv wrote:

kociemba6 wrote:

Jak ja bylem to z nikim nie rozmawialem, wypelnilem druk i razem z czekiem wrzucilem do pay in .Po trzech dniach kasa na koncie.To wszystko.[/quote]
    Dokladnie tak jest.

HashMan
    Participant

tak, ale autor pytal sie gdzie mozna zrealizowac czek w POLSCE, polskie banki nie realizuja tych czekow, czy jest ktos w stanie pomoc, poniewaz rowniez mnie to interesuje.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.