Strona główna › Działy › Dziecko › Kasowanie postow dotyczacych opieki nad dzieckiem
Witam,
Przed chwila pojawil sie post niezgodny z regulaminem (ogloszenie). Zostal skasowany.
Bardzo prosze o nieumieszczanie ogloszen na forum.
Jako moderaor nie mam nic przeciwko postom typu: gdzie znalesc opiekunke, jak i inne ogolne rozwazania, przypominam takze o opcji pw, ale wszelkie [u:4a78a063b9]konkretne[/u:4a78a063b9] propozycje beda przez mnie kasowane.
Dzieki
Pozdrawiam
Ela1981
czyli w jaki sposob ma zostac sformulowane
pytanie o opiekunke badz zaoferowanie takiej uslugi
jako sprzedzaz kupno czy oddam za darmo
nawet jezeli chce sie ktos oglosic to gdzie… 😮
Jak by nie było jest to praca (gdyś nikt nie robi tego za darmo, lecz pobiera wynagrodzenie), więc można komuś zaoferować pracę, można tez jej szukać. Działy adekwatne znajdują się na stronie.
Pozdrawiam niedoinformowanych 🙂
Witam,
Przed chwila pojawil sie post niezgodny z regulaminem (ogloszenie). Zostal skasowany.
Jako moderaor nie mam nic przeciwko postom typu: gdzie znalesc opiekunke, jak i inne ogolne rozwazania, przypominam takze o opcji pw, ale wszelkie [u:e547bb13e2]konkretne[/u:e547bb13e2] propozycje beda przez mnie kasowane.
Dzieki
http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=7766 A to jest w porzadku.Tak trzymac 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tomasz, ale chciałbym zauważyć że w tym przypadku najprawdopodobniej osoba zamieszczająca ogłoszenie na forum jest dobrą znajomą któregoś moderatora lub administratora forum, więc nie ma co liczyć na to że ogłoszenie zostanie usunięte.
Na tym forum podobnie jak w PZPN uwidacznia się coraz bardziej "kolesiostwo". Są równi i równiejsi 🙂 Swoich nie ruszą przecież.
Niestety nie da się tego tak łatwo pokonać…
ela1981 wrote:Witam,
Jako moderaor nie mam nic przeciwko postom typu: gdzie znalesc opiekunke, jak i inne ogolne rozwazania, przypominam takze o opcji pw, ale wszelkie [u:035395d34d]konkretne[/u:035395d34d] propozycje beda przez mnie kasowane.
Dzieki
http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=7766 A to jest w porzadku.Tak trzymac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 [/quote]
Nie zamierzam przegladac postow wstecz!!!!!!!!
Od tej pory posty zawierajace ogloszenia beda kasowane. Jesli ktos z was zauwazy i zaraportuje wezme to pod uwage.
Tomasz, ale chciałbym zauważyć że w tym przypadku najprawdopodobniej osoba zamieszczająca ogłoszenie na forum jest dobrą znajomą któregoś moderatora lub administratora forum, więc nie ma co liczyć na to że ogłoszenie zostanie usunięte.
Na tym forum podobnie jak w PZPN uwidacznia się coraz bardziej "kolesiostwo". Są równi i równiejsi 🙂 Swoich nie ruszą przecież.
Komentarz jak powyzej.
Prosze wziasc pod uwage fakt, ze jestem pracujaca mama 5 letniego dziecka (czasem wyjezdzam poza UK na kilka dni w podroze sluzbowe) i mam ogromne!! problemy ze znalezieniem odpowiedzialanej niani dla mojego bobaska. Jak mam potrzebe to daje ogloszenie (platne ~ sory takie reguly).
Autorki/ra nie znam, post kasuje tylko ze wzgledu, ze ktos wzrocil uwage na zlamanie regulaminu. Jak podkreslilam powyzej nie bede przegladac forum wstecz. Jak chcecie wy sie pobawcie ….. 😀
thomas1 wrote:ela1981 wrote:Witam,
Jako moderaor nie mam nic przeciwko postom typu: gdzie znalesc opiekunke, jak i inne ogolne rozwazania, przypominam takze o opcji pw, ale wszelkie [u:3fd01536c2]konkretne[/u:3fd01536c2] propozycje beda przez mnie kasowane.Dzieki
http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=7766 A to jest w porzadku.Tak trzymac 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Nie zamierzam przegladac postow wstecz!!!!!!!!
Od tej pory posty zawierajace ogloszenia beda kasowane. Jesli ktos z was zauwazy i zaraportuje wezme to pod uwage.[/quote]Prosze tu na mnie nie krzyczec i nie wstawiac wykrzyknikow.jestem troszke za duzy na takie krzyki.i trzeba pilnowac swojej pracy jako moder…. du… I nie truj ze masz dziecko na glowie to nie masz czasu na moderownie trzeba sie przylozyc do tego co sie robi a nie j… po lebkach.Troszke wytrwalosci a nie hipokryzjii.A za to ze szukam a nie oferuje to napewno nie bede placil .
Luzik Duzy.
Wykrzyknikow uzylam w celu podkreslenia swojej wypowiedzi. To akurat wolno kazdemu 8) .
Bycie modem nie jest moja praca, srednio sie tez tym przejmuje, co wlasnie ma takie a nie inne odzwierciedlenie w postach (patrzac wstecz).
estem troszke za duzy na takie krzyki.i trzeba pilnowac swojej pracy jako moder…. du… a nie.. Szkoda slowSame sm…co przejmuja sie swoja rola.
szkoda, ze nie dorosles do kulturalnego slownictwa, poza tym jedno zaprzecza drugiemu
🙄
I nie truj ze masz dziecko na glowie to nie masz czasu na moderownie
Prosze o cytat, nigdy tak nie twierdzialm. Wytrzezwiej, albo czytaj ze zrozumieniem.
Nie spedzam 24h na dobe na forum ze wzgledu na inne pasje i nie zamierzam nic zmieniac odnosnie tego zagadnienia..8)
pozdrawiam
thomas1 wrote:I nie truj ze masz dziecko na glowie to nie masz czasu na moderownie
Prosze o cytat, nigdy tak nie twierdzialm. Wytrzezwiej, albo czytaj ze zrozumieniem.
Nie spedzam 24h na dobe na forum ze wzgledu na inne pasje i nie zamierzam nic zmieniac odnosnie tego zagadnienia..8)
pozdrawiam[/quote]Masz racje .Rano wytrzezwieje.
(…) A za to ze szukam a nie oferuje to napewno nie bede placil .
A dlaczego niby miałbyś człowieku nie płacić?
Np. pracodawcy zamieszczają ogłoszenia o tym że szukają pracowników do swoich firm ale nie upoważnia ich to do tego żeby umieszczali je za darmo. Nikt tez nie tłumaczy się tak bezsensownie że szuka a nie oferuje i płacił nie będzie. Ogarnij się "dorosły" człowieku i zrozum przesłanie i funkcję ogłoszenia. Nie ważne czy szukasz czy oferujesz, płacisz.
Inni potrafią zrozumieć zasady!
PS. Dlaczego większość Polaków ma problemy ze zrozumieniem podstawowych zasad (jak słusznie tu Pani Ela zauważyła)?
Ile razy Anglicy żalą mi się że Polacy mają takie problemy z logicznym myśleniem. Może winę za to ponosi system edukacji który przykłada większa wagę do nauczania teorii zamiast praktycznego logicznego myślenia, rozumowania i wnioskowania…
to moze do ogloszen drobnych dodac kolejne
jako ” INNE” i tam mozna bedzie zamieszczas ogloszenia nie zwiazane z kupnem ,sprzedaza,oddam za darmo,czy jade do polski.
bo jakos kiepsko widze np swoje ogloszenie o opiece nad dzieckiem
🙁
przeciez jest odpowiedni do tego dzial ~ jobs: oferty pracy albo poszukujacy pracy
FUD, wiadomość na priv z listą takich tematów i zaraz zrobię z tym porządek. Jesteśmy tylko ludźmi, czasem może nam temat naruszający regulamin umknąć, proponuje zamiast wylewać żal nt. kolesiostwa i niesprawiedliwości życiowo/dziejowej, kontakt z kimś z administracji np. ze mną