Strona główna Działy Motoryzacja Opony zimowe

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    martaM08
    Członek

Czy wiecie gdzie można kupić opony zimowe

frugocb
    Participant

napewno nie w tym kraju a jak juz znajdziesz to sa na wage zlota

hanka169
    Participant

Zimówki ma jeden Pakistańczyk na Roundhay Roud po 20 za sztukę.

Anonim
    Nieaktywny

ja kiedys z ciekawości pytałem o opony zimowe to prawie w każdym zakładzie je mają

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hanka169 wrote:

Zimówki ma jeden Pakistańczyk na Roundhay Roud po 20 za sztukę.

Tutaj az tak sniegiem nie sypie by zimowki kupowac no chyba ze ktos do wschodniej europy sie wybiera. Ale jesli tak to odradzal bym opony typu "made in pakis" i kupil w porzadnym sklepie. Bo tu chodzi o wasze zycie. Dobrze przemyslec. Pozdrawiam

ela1981
    Participant

na snieg ja proponuje metode, ktora stosuja Anglicy ~ tania i bezpieczna ~ tel. do pracodawcy, ze ty TEZ nie przyjedziesz 😉

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

na snieg ja proponuje metode, ktora stosuja Anglicy ~ tania i bezpieczna ~ tel. do pracodawcy, ze ty TEZ nie przyjedziesz 😉

Na szczescie nie musze. U mnie w firmie od lat jedna zasada…….pada snieg-zostajesz w domu. Platne……………to wystarczy. Niestety urlopu nie da sie z tego zrobic bo tu tyle pada sniegu ze tylko poplakac za nim. Narka

ToRuNiAk
    Członek

na ebay’u znalazlem nowe za 120 komplet, montaz gratis tylko tzreba pojechac kawalek za menchester

tomaszo1
    Członek

wszędzie,praktycznie każdy serwis lub sklep może ci zamówić i przywieźć pod dom opony zimowe,ja zamówiłem debice w tamtym roku przed świętami dostarczyli mi z belgi w 3 dni.pozdro 😯

radlog
    Członek

jest sklep online z dostawa gratis wystarczy wpisac w google
    -winter tyres uk- wyskakuje pierwsza

ToRuNiAk
    Członek

znalazlem ostatnio reklame za wycieraczka, armley tyres(albo cos takiego) tu jest nr tel 01132795666. Nowe 25 sztuka z montazem, uzywane 17 z montazem(jeszcze nie korzystalem, wiec nie wiem jakie to sa opony). Miesci sie pomiedzy stacja esso a firma farnell na armley road.

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.