Strona główna Działy Nauka ksiazki potrzebne

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    eryczek
    Participant

Witam Rodacy,
    Mam sprawe, mianowicie potrzebuje 2 ksiazek, ktorych nie ma w bibliotekach publicznych, a w uniwersyteckej nie mam konta( powinnam miec pom14 wrzesnia.
    Gdyby ktos zechcial mi pomoc i pozyczyc dla mnie bylabym bardzo wdzieczna,
    ksiazki to:
    1. Finch and Fafinski ,,Legal Skills”(Oxford University Press 2007)
    2. Boylan-Kemp ,,English Legal System” The Fundamentals (1st edition, Thompson Sweet and Maxwell, 2008.

🙂 Z gory dziekuje

solarin22
    Członek

Moze wystarczy ze skorzystasz z czytelni uniwersyteckiej Leeds Met – Civic Quarter w godz 8.30 – 21 dostepna jest dla każdego. Tu mozesz sprzwdzić dostepność książek http://library.leedsmet.ac.uk/uhtbin/cgisirsi/JPjiSNTrym/INFO-CNTR/37990060/60/33/X
    powodzenia

eryczek
    Participant

Dziekuje za rade ale niestety za malo musze przygotowac sie do egzaminu i potrzebuje kogos z karta do biblioteki universyteckiej.
    Anyone?? ❓

SAMIRAHINI
    Członek

Sprobuj gigapedia.com.Nie poszukiwalam tych pozycji ale moze cos sie znajdzie.mozesz jeszcze sprobowac interlibrary loans np z British Library.Wyszukiwanie na stronie British Library rzecz jasna, zamowienie przez inter- loans w bibliotece maciezystej.W ciagu tyg powinny przyjsc.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.