Strona główna › Działy › Hyde Park › nowy_nowa…
”cheeky wrote:Dogon wrote:Panie Uxbridge, mam podobną opinię o ocenianiu postów. Usunięcie postów ocenionych na -5 może być nadużywane przez towarzystwa wzajemniej adoracji, czy nawet przez użytkowników zakładających kilka kont. Prosiłbym bardzo o wstrzymanie się z pomysłem usuwania postów, ponieważ mogą zostać usunięte takie, które mogą nam się przydać. Na jednym z portali specjalistycznych jest system oceniania użytkowników, a nie postów. Przy każdym nicku jest pokazywana liczba punktów na plusie i na minusie. Do każdego nicka jest dodawany dyskusyjny przydomek w zależności od liczby uzyskanych punktów, wyliczanych z ratio. Balansuje się między "Trollem", a "Wolontariuszem". Na potrzeby tego forum można stworzyć własny system nazywania.
Ale w sumie i tak sa usuwane bez glosow 😆
Tutaj kolega F moderator zaszalal: http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=8348!
Kwiatek, czy nie powinno sie troszeczke jego wolnosci ukrocic? bo za chwile pozostana tylko jego wypowiedzi i forum dyskusyjne nie bedzie mialo sensu![/quote]
Bardzo sluszna uwaga.[/quote]
slusznie to Ci dogon napisal.. 🙂
nowy_nowa wrote:”cheeky wrote:Dogon wrote:Panie Uxbridge, mam podobną opinię o ocenianiu postów. Usunięcie postów ocenionych na -5 może być nadużywane przez towarzystwa wzajemniej adoracji, czy nawet przez użytkowników zakładających kilka kont. Prosiłbym bardzo o wstrzymanie się z pomysłem usuwania postów, ponieważ mogą zostać usunięte takie, które mogą nam się przydać. Na jednym z portali specjalistycznych jest system oceniania użytkowników, a nie postów. Przy każdym nicku jest pokazywana liczba punktów na plusie i na minusie. Do każdego nicka jest dodawany dyskusyjny przydomek w zależności od liczby uzyskanych punktów, wyliczanych z ratio. Balansuje się między "Trollem", a "Wolontariuszem". Na potrzeby tego forum można stworzyć własny system nazywania.
Tutaj kolega F moderator zaszalal: http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=8348!
Kwiatek, czy nie powinno sie troszeczke jego wolnosci ukrocic? bo za chwile pozostana tylko jego wypowiedzi i forum dyskusyjne nie bedzie mialo sensu![/quote]
Bardzo sluszna uwaga.[/quote]
slusznie to Ci dogon napisal.. :)[/quote]
Nie mi a ogolnie i slepy nie jestem. Nie skomentowalem bo nie ma czego ma chlop racje. Ale jackyl jakbys nie zauwazyl jestesmy w calkiem innym poscie,temacie i dziale. Wiec tam cytuj. Narka
Nie mi a ogolnie i slepy nie jestem. Nie skomentowalem bo nie ma czego ma chlop racje. Ale jackyl jakbys nie zauwazyl jestesmy w calkiem innym poscie,temacie i dziale. Wiec tam cytuj. Narka
Nowy_nowa, czekam na cywilną odwagę z twojej strony i ustosunkowanie się do oskarżeń i/lub wytłumaczenie twojego zachowania. Do tej pory uważam cię za tchórza. Takiego samego jak Fatamorgana.
jak dla mnie calkiem do Cie a nie ogolnie 🙂 i zgadza sie, racje ma.
sorry za oftopa 😀
[quote:aeda26e5d6=”cheeky girl”][quote:aeda26e5d6=”Dogon”]Panie Uxbridge, mam podobną opinię o ocenianiu postów. Usunięcie postów ocenionych na -5 może być nadużywane przez towarzystwa wzajemniej adoracji, czy nawet przez użytkowników zakładających kilka kont. Prosiłbym bardzo o wstrzymanie się z pomysłem usuwania postów, ponieważ mogą zostać usunięte takie, które mogą nam się przydać. Na jednym z portali specjalistycznych jest system oceniania użytkowników, a nie postów. Przy każdym nicku jest pokazywana liczba punktów na plusie i na minusie. Do każdego nicka jest dodawany dyskusyjny przydomek w zależności od liczby uzyskanych punktów, wyliczanych z ratio. Balansuje się między "Trollem", a "Wolontariuszem". Na potrzeby tego forum można stworzyć własny system nazywania.[/quote:aeda26e5d6]
Kwiatek, czy nie powinno sie troszeczke jego wolnosci ukrocic? bo za chwile pozostana tylko jego wypowiedzi i forum dyskusyjne nie bedzie mialo sensu![/quote:aeda26e5d6]
Bardzo sluszna uwaga.
sorry za oftopa 😀
Wydzieliłem Was, chłopaki. 😉
jackyl wrote:sorry za oftopa 😀
Wydzieliłem Was, chłopaki. ;)[/quote]
ehh kwiatek, tylko bys dzielil i rzadzil.. 😉
jackyl wrote:sorry za oftopa 😀
Wydzieliłem Was, chłopaki. ;)[/quote]
No i dobrze Kwiatek bo tak mamy wkoncu sami temat………nieprawda jackyl?? 😀 Nie no wszystko ok. Pozdrawiam
no to przyznasz sie czy bedziesz dalej tchorzyl/-yla? 8)
no to przyznasz sie czy bedziesz dalej tchorzyl/-yla? 8)
Nie mam do czego. To chory wymysly faty. Narka
Moze ktos kilku uzytkownikow forum korzystac z tej samej cafee internet i stad ten sam Ip. Choc musze przyznac ze wypowiedzi nowej nowa podobne czasami do schatz choc myslalem na poczatku ze to Szaolin zalozyl sobie drugiego nicka.ale znam go osbiscie i wiem ze to uczciwy gosc 🙄 🙄 🙄