Strona główna › Działy › Erystyka › Berti= schatz33= nowy_nowa???
W związku z tematem jaki się wyłonił:
Z tego co ustalono wynika że:
Użytkownicy berti, schatz33 oraz nowy_nowa pisali z tego samego adresu IP i to wiele razy.
Nie byłoby w tym nic takiego, ale ostatnie wydarzenia chyba same sprowokowały parę pytań odnośnie zachowania pewnej osoby.
Z tego co mówią użytkownicy forum (brawa za spostrzegawczość i uwagę), wynika że zbieżności jest więcej.
Może więc sam(i) zainteresowany(i) się wypowie(dzą) w tym temacie?
A wy możecie zagłosować.
no wiesz, ze Ci sie chcialo.. 😛
ja uwazam, iz shatz33 jest zona bertiego.. a nowy_nowa to najnowszy kochanek rodziny posiadajacy komplet meskich i zenskich narzadow plciowych.. tzw samicosamiec 😛
8)
Publika dyskutuje o tym i jest ciekawa- no więc publika ma.
tzw samicosamiec 😛 8)
Hermafrodyta miales na mysli 😉
Z tego co mówią użytkownicy forum (brawa za spostrzegawczość i uwagę), wynika że zbieżności jest więcej.
Z tego co zauwazyli inni uzytkownicy ty tez masz pare kont pozakladanych a jeszcze sie ankiety nie dorobiles?!?!?!?!
No popatrz popatrz…. 8)
jackyl wrote:tzw samicosamiec 😛 8)
Hermafrodyta miales na mysli ;)[/quote]
wiem 🙂 ale samicosamiec brzmi ciekawiej, poza tym gdzie mu tam do potomstwa afrodyty 😀
fatamorgana wrote:Z tego co mówią użytkownicy forum (brawa za spostrzegawczość i uwagę), wynika że zbieżności jest więcej.
Z tego co zauwazyli inni uzytkownicy ty tez masz pare kont pozakladanych a jeszcze sie ankiety nie dorobiles?!?!?!?!
No popatrz popatrz…. 8)[/quote]
no pomysl derailed, skoro nie ma watpliwosci, to po co ankieta..? 🙂
No i kto to napisał redaktorek który sam zmalował kilka kont i na forum sam ze sobą prowadził dyskusje ha ha i teraz moje pytanie jak powinniśmy nazwać zachowanie redaktorka bo mi zabrakło określenia
fatamorgana wrote:Z tego co mówią użytkownicy forum (brawa za spostrzegawczość i uwagę), wynika że zbieżności jest więcej.
No popatrz popatrz…. 8)[/quote]
No wlasnie FATA zarzucasz innym co to sam robiles Zakladales konta i jeszcze sam ze soba dyskutowales nie uwazasz ze to zwykla hipokryzja… i zachowanie zenujace – jakby malolata lub dziecka z piaskownicy!!!
Zreszta juz dawno zauwazylem ze jestes dziecinny i jestes typem hipokryty i konfidenta co by sprzedal kumpli dla wlasnej korzysci!!!Choc w innym miejscu polecasz znow siebie piszac ze -"nie jestes obludnym, dwulicowym sku…"-Mysle ze jestes nie raz udowodniles ze jestes dwulicowy!!!
Druga sprawa dalej nie ustosunkowales sie do moich zarzutow ,a byly one dosc powazne…?
Trzecia rzecz nikt juz nie bedzie cie traktowal powaznie bo jestes moderatorem kilku dzialow na tym forum, a ujawniasz prywatne dane(ip)To bardzo niepowazne i nieodpowiedzialne zachowanie -Przeciez podobno jestes dzialaczem spolecznym Poloni na Emigracji i placisz nawet skladki-podobno??? ,a takie zachowanie nie przystoi powaznym ludziom???,ale czy ty jestes powazny????:):):):)
Znow bawisz sie sledczego policjanta ty chyba powinienes sie zastanowic nad napisaniem przygod Nowego Jamesa Bonda z Rybnika moze zamiast po urzedach latac w poszukiwaniu pracy w R.P moze kase bys zbil na tym i pobil Harrego Potera….ale nie wiem czy znajda sie chetni czytac twoje bujdy -pseudo redaktorze co udajesz Biznesmena… 🙄 🙄 🙄
Publika dyskutuje o tym i jest ciekawa- no więc publika ma.
Nie potrafie rozkminic twoich nawijek????
Oswiec nas please!!!
Śledzę sobie ten forumowy skandalik i postanowiłem sprawdzić co takiego Fatamorgana napisał kiedy odkryto jego drugą tożsamość
w opcji szukaj wybrałem szukaj użytkownika as i odhaczyłem opcję szuakj postów.
Przejrzałem tez posty faty z tamtego okresu i znalazłem ten post Fatamorgany, który w odpowiedzi na zdemaskowanie jego drugiego "ja" wpadł w lekką panikę.
[quote:03a7412112]Niektórzy udający mądrali, nigdy nie zmądrzeją…
Głupsi umrą niż się narodzili.
Czym jeszcze zamierzacie się podniecać?
Widać nie macie mądrzejszych spraw na głowie.
Niektórzy nie rozumieją wielu analogii jak i ukrytego znaczenia i wydaje im się, ze dokonali wielkich odkryć.
Odkrywanie rzeczy oczywistych i dawno znanych jest dobre dla dzieci. Śmieszne to i przypomina podniecone przekupki na targowisku podniecające się faktem, ze obok w sklepie też mają podobne produkty w sprzedazy. A mają je od dawna….
Adres IP oraz ikonki, których tu jest niewiele to jeszcze nie wszystko.
Jestem pewien, ze to dwie całkiem różne postacie.
Zresztą mnie to wisi i powiewa co wam się wydaje.
"Mam potwierdzone informacje itp"…
Nawet wiadomo od kogo heh!
Kolejny dowód, ze moderator (a tylko on ma dostęp do danych z IP) łamie zasady, ponieważ udostepnianie osobom trzecim danych systemowych nie jest w porządku.
Polecam to uwadze Administratora serwisu.[/quote]
cytowane stąd:
http://www.leeds-manchester.pl/forum/viewtopic.php?t=3993&postdays=0&postorder=asc&start=100
podobnie zareagowała nowy nowa vel schatz 😀
Tylko 2 osoby wiedzą dobrze jak doszło do tej drugiej tożsamości, ale nie sa to te osoby, które tu piszą (poza mną) , więc czy jest sens czytać same przypuszczenia???
Jak ktoś rzeczywiście chce czy musi wiedziec jak do tego doszło, to niech po prostu napisze na PW.
I tyle…
Odpowiedź na pewno uzyska.
Acha, jeszcze jedno.
Nie wiem czy to takie trudne do pojęcia, ale dla mnie jest oczywiste, że:
– udostępnianie [b:bd94e5c6d1]osobie innej (z forum) niż moderator [/b:bd94e5c6d1] czyjegoś adresu IP nie jest ani netykietą, ani w porządku a być może nawet nie jest zgodne z prawem (to nie jest jeszcze uregulowane w każdym kraju jednakowo)
– sprawdzanie adresu IP przez moda, w ramach posiadanych uprawnień oraz dokonywanie porównań postów uzytkowników w przypadku podejrzenia celowego zakładania innych kont to juz nie to samo co poprzednie. To standardowa procedura.
Trzeba jaśniej, czy myśląca elita forumowa już widzi róznicę???
Ja nikomu nie przekazałem żadnego IP a ten na forum jest wykropkowany w ramach przyjętej zasady.
Ktoś inny już jednak mój przekazywał i to osobie nie mającej ani uprawnień ani powodu aby tego zażądać (nie był to nikt z wymiaru sprawiedliwości).
Może dla niektórych to bedzie trudne do przyjęcia, bo dla nich i tak najważniejsze jest to, jak dołozyć Facie, ale jednak w niektórych mózgach choć odrobina przyzwoitości i uczciwości w ocenianiu by sie przydała.
Poza tym, oceniać powinni ludzie, którzy sami są w porządku i dobrze znają sprawę, a nie tylko szukają dziury w całym, dokładając swoje historyki fantasy. (vide Spokoboy)
Fatamorgano, jeżeli meritum tamtej sprawy obija się o przyczyny i skutki decyzji lub wydarzeń, o których wiesz ty i dwie inne osoby, to dlaczego nie wziąłeś pod uwagę takiego samego scenariusza w działaniu nowej nowego vel schatz.
Z tematu, do którego podałem link wynika, że nikt nie podał twojego IP osobie trzeciej i nikt z moderatorów publicznie nie potwierdził słów dafuka, sam się przyznałeś cytowanym wyżej postem.
Dafunek napisał, że ma potwierdzone informacje o tym, że AS to Fatamorgana, nigdzie nie pada IP. Dopiero w poście Fatamorgany padają takie oskarżenia (o rzekomym ujawnieniu IP).
A ty Fatamorgana – osoba mająca narzędzia moderatora publicznie piętnujesz zachowanie nowej nowego vel schatz ujawniając numery IP, a w zasadzie ich część, choć dla wprawnego hackera znaleźć brakujące cyferki to pryszcz.
W rezultacie demaskujesz nie osobę która stoi za nickami nowynowa , schatz i itp, ale demaskujesz swoje zacietrzewienie i słabość do wykorzytywania stanowiska i nadużywania zaufania, którym obdarzyli cię administratorzy forum, jak i zwykli użytkownicy.
Szkoda, że tak się kompromitujesz, ale przeciez to nie twój pierwszy i zapewne nie ostatni blamaż.
Jak zwykle piejesz zachrypniętym głosem starego i żylastego koguta, że znowu ktoś "chce dołozyć Facie". Szanowny Fatamorgano, takich ciosów przyjąłeś pewnie setki, ale ponad połowę z nich zadałes sobie sam. Dyskusja z tobą to jak dialog z automatyczną sekretarką.
PS. Poczytaj sobie cały temat, w szczególności posty własne i "drugie własne". Może przejrzysz na oczy.
Dziekuje za madry,wywazony- demaskujacy i podsumowujacy dzialalnosc Faty na tym forum.
Moj post niestety zostal usuniety w ktorym napisalem i wyrazilem swoje zdanie podobnie ze to kompromitacja poprostu Faty choc moj jezyk moze nie byl tak wywazony jak twoj post Dogon -ale wielkie.Dziekuje ze ktos podobnie mysli i uwazam ze wiele osob na tym forum podobnie mysli i zgodzi sie z powyzszym postem Dogona)
Fata i nie trzeba byc fantasta aby widziec twoja oblude,niekonsekwencje i zaklamanie
pozdrawiam 🙂
Fatamorgano, jeżeli meritum tamtej sprawy obija się o przyczyny i skutki decyzji lub wydarzeń, o których wiesz ty i dwie inne osoby, to dlaczego nie wziąłeś pod uwagę takiego samego scenariusza w działaniu nowej nowego vel schatz.
Z tematu, do którego podałem link wynika, że nikt nie podał twojego IP osobie trzeciej i nikt z moderatorów publicznie nie potwierdził słów dafuka, sam się przyznałeś cytowanym wyżej postem.
Dafunek napisał, że ma potwierdzone informacje o tym, że AS to Fatamorgana, nigdzie nie pada IP. Dopiero w poście Fatamorgany padają takie oskarżenia (o rzekomym ujawnieniu IP).
A ty Fatamorgana – osoba mająca narzędzia moderatora publicznie piętnujesz zachowanie nowej nowego vel schatz ujawniając numery IP, a w zasadzie ich część, choć dla wprawnego hackera znaleźć brakujące cyferki to pryszcz.
W rezultacie demaskujesz nie osobę która stoi za nickami nowynowa , schatz i itp, ale demaskujesz swoje zacietrzewienie i słabość do wykorzytywania stanowiska i nadużywania zaufania, którym obdarzyli cię administratorzy forum, jak i zwykli użytkownicy.
Szkoda, że tak się kompromitujesz, ale przeciez to nie twój pierwszy i zapewne nie ostatni blamaż.Jak zwykle piejesz zachrypniętym głosem starego i żylastego koguta, że znowu ktoś "chce dołozyć Facie". Szanowny Fatamorgano, takich ciosów przyjąłeś pewnie setki, ale ponad połowę z nich zadałes sobie sam. Dyskusja z tobą to jak dialog z automatyczną sekretarką.
PS. Poczytaj sobie cały temat, w szczególności posty własne i "drugie własne". Może przejrzysz na oczy.
Dzieki za madry post. A co do faty to leje na to cieplym mo….. To jest zero dla mnie ktore nie warte uwagi. Dlatego nie dnioslem sie wogole do jego chorych,dziecinnych zagrywek. Ale ponoc za niedlugo spotkam sie z nim-sam stara sie o to. Oj co za wspanialy dzien to bedzie dla wiekszosci forumowiczow. Stad ta celowa prowokacja.