Strona główna Działy Czarna lista Adrian S. z COSMO TEM powrocil na rynek.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    7sisters wrote:

vikiuki wrote:

nie nie pracuje jesli to cie interesuje!!! w chwili kiedy potrzebowalam pomocy taka tez uzyskalam i jestem wdzieczna ,a co wy sie tak uwzieliscie co???? mam wielu znajomych i rowniez sa zadowoleni i to jest moje zdanie!!!!

Rozumiem ze zarejestrowalas sie na forum tylko dlatego ze nie moglas sie pogodzic z razaca niesprawiedliwoscia z jaka szkaluje sie tutaj dobre imie jakze zasluzonej agencji?

😀 😀 :D[/quote]

Panie 7s, moderator dzialu powinien sie powstrzymywac od subiektywnych wypowiedzi, szczegolnie tych sarkazmem zakraszonych..

😉

Anonim
    Gość

vikiuki wrote:

nie nie pracuje jesli to cie interesuje!!! w chwili kiedy potrzebowalam pomocy taka tez uzyskalam i jestem wdzieczna ,a co wy sie tak uwzieliscie co???? mam wielu znajomych i rowniez sa zadowoleni i to jest moje zdanie!!!!

sluchaj – kimkolwiek jestes ( a ja juz Cie nie lubie 😆 ) chyba kazdy kto mial kontakt z Twoim wspanialym posrednikiem wynajmu nieruchomosci 😆 tak jest ze wspolpracy z nim zadowolony ze kolejne posty i cale tematy znikają ,tak cieplo i wdziecznie sie wszyscy wyrazaja. Przecierz to juz jest nudne – poobgadujmy moze troche dla odmiany jakąś instytucje albo cuś 😉 😆

7sisters
    Participant

jackyl wrote:

Panie 7s, moderator dzialu powinien sie powstrzymywac od subiektywnych wypowiedzi, szczegolnie tych sarkazmem zakraszonych..

😉

Jestem w nastroju rewolucyjno-buntowniczym i mam zamiar byc skrajnie subiektywny i sarkastyczny w tym temacie…

😉

schatz33
    Członek

vikiuki wrote:

Adrianek ala vikiuki…………wytrzezwiej i zaloguj sie pod swoim nickiem cwioku!!

filipek
    Participant

ciekawe gdzie administracja,czyzby cosmogowno nie zaplacilo kolejnej transzy za reklame na stronie?Pozatym pisza ze sa:

W kontaktach z Klientami kierujemy się zasadami etyki zawodowej, rzetelnością, indywidualnym podejściem do każdego z nich oraz profesjonalizmem.
    Naszą wiarygodność i przygotowanie zawodowe potwierdza
    nasze zrzeszenie w Residential Landlords Association- 51248/C
    a także fakt, iż jesteśmy członkiem City Council Association gdzie wszystkie osoby korzystajace z naszych uslug moga starac sie o dofinansowanie
    Zapraszając do współpracy jesteśmy przekonani, iż potrafimy sprostać Państwa wymaganiom, zaprezentować najbardziej interesujące oferty oraz skutecznie przeprowadzić kompleksową obsługę pośrednictwa, w tym także prawną, notarialną i kredytową.

wiec o co tu chodzi?

schatz33
    Członek

filipek wrote:

ciekawe gdzie administracja,czyzby cosmogowno nie zaplacilo kolejnej transzy za reklame na stronie?Pozatym pisza ze sa:

W kontaktach z Klientami kierujemy się zasadami etyki zawodowej, rzetelnością, indywidualnym podejściem do każdego z nich oraz profesjonalizmem.
    Naszą wiarygodność i przygotowanie zawodowe potwierdza
    nasze zrzeszenie w Residential Landlords Association- 51248/C
    a także fakt, iż jesteśmy członkiem City Council Association gdzie wszystkie osoby korzystajace z naszych uslug moga starac sie o dofinansowanie
    Zapraszając do współpracy jesteśmy przekonani, iż potrafimy sprostać Państwa wymaganiom, zaprezentować najbardziej interesujące oferty oraz skutecznie przeprowadzić kompleksową obsługę pośrednictwa, w tym także prawną, notarialną i kredytową.

wiec o co tu chodzi?

Pisac mozna wszystko a jak jeszcze robi sie to na leeds.pl skorumpowanym do dna to za kase nawet ksiedza ci znajda co burdel otwiera i robi nabor i do tego calkiem legalnie………..byles tylko kase zaplacil za ogloszenie i nie wazne ze to oszostwo. Przeciez redakcja nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc ogloszen a ze krytyke likwiduje i zle opinie tez to wiadamo o co chodzi.

Chata_morgana
    Participant

Te panie kwiatek, cyckiem sie pan pobaw a nie posty usuwasz!

Anonim
    Gość

Zalecana EWAKUACJA – ja mieszkalem w Leeds deczko ponad rok; w ciagu pol roku 4x auto mi wandale uszkodzili [wybita szyba, wygiete lomem drzwi, rozwalona stacyjka etc.]
    Ponadto kiedys byly jazdy na harehills – cyganie z PL wymuszali kase przy bankomatach z uzyciem kosy…
    w Basingstoke jest spoko no i znacznie blizej na lajbe;-)

zyczliwa
    Członek

Od pewnego czasu pojawily sie interesujace oferty wynajmu mieszkan na Leeds.pl sygnowane agencja nieruchomosci AGS properties.Jakie zastalo mnie zdziwienie spotykajac slynego pana Ardiana wynajmujacego mieszkania dla tej agencji. A wiec jak kazdy dobrze ten pan rowna sie problem. A wiec jezeli chcecie wynajac spokojnie mieszkania bez doswiadczen jakie mieli inni z nim zwiazane przestrzegam aby uwazac. Jezeli chce ktos wynajac mieszkanie to niech poczyta sobie o tym panu na forum.

jackyl
    Participant

na tym forum?? jak ktos jakies posty niewykasowane znajdzie to bedzie sukces.. 😀

i nie tyle powrocil, co nazwe zmienili juz dosc dawno.. 😀 ciekawe jak jego pozostale biznesy typu sprzatanie, agencje 'fotomodelek’ he he itepe.. 😀

nowy_nowa
    Członek

jackyl wrote:

na tym forum?? jak ktos jakies posty niewykasowane znajdzie to bedzie sukces.. 😀

i nie tyle powrocil, co nazwe zmienili juz dosc dawno.. 😀 ciekawe jak jego pozostale biznesy typu sprzatanie, agencje 'fotomodelek’ he he itepe.. 😀

Swiezbi Adrianka geba ……………..oj swiezbi. Az bedzie spotkanie trzeciego stopnia. Dopiero co niedawno,przypadkowo,uslyszalem w polskim klubie jak kilku dresiarzy dopytywalo sie o niego a dokladnie jak ustawic spotkanie na "ogladanie domu". Takze wszystko jasne. Coz………….samo zycie. Przyjdzie kryska na matyska.

adrianagc
    Participant

No widzicie Szanowni Państwo. Jak to dobrze, że taki post sie pojawił. Cenię życzliwych, tym bardziej, gdy pomagają ujawnić oczywistą prawdę, że tu cały czas jestem i pracuję, a pokazują jak bardzo demagogiczne i nieprawdziwe są zarzuty i opinie niektórych osób, które sugerowały, że po kryjomu wyjechałem z Anglii mając rzekomo nie pozałatwiane z klientami sprawy.

Do uzytkownika Shaolin: któż to nagadał Ci takich bzdur o moim wyjeździe?
    Tylko "słyszałeś", czy sam dorobiłeś sobie ideologię do niepoważnych pogłosek?

nowy_nowa
    Członek

adrianagc wrote:

No widzicie Szanowni Państwo. Jak to dobrze, że taki post sie pojawił. Cenię życzliwych, tym bardziej, gdy pomagają ujawnić oczywistą prawdę, że tu cały czas jestem i pracuję, a pokazują jak bardzo demagogiczne i nieprawdziwe są zarzuty i opinie niektórych osób, które sugerowały, że po kryjomu wyjechałem z Anglii mając rzekomo nie pozałatwiane z klientami sprawy.

A gdzie ty tu widzisz post shaolina? Chyba ze twoi parobkowie z leeds.pl juz zdazyli go usunac.

SpokoBoyxxx:)
    Członek

adrianagc wrote:

Sluchaj misiu zelowy, lalusiu,placzku podobno mi , Wojtiemu,Schatz33 sprawe miales zrobic w sadzie za pomowienia,wobec twojej zakichanej agencji ktora nie oddawala ludziom depozytow.Chyba widze ze my naprawde musimy sie spotkac w Realu:):):) Co sie czepasz Shaolina!!!
    Jakie demagogiczne i nieprawdziwe zarzuty wszystko co napisalem wczesniej na temat twojej zakichanej agencji wynajmu mieszkan podtrzymuje ,a Izuni przekaz ze dlug 70 £ funtow za zalegly ,niezwrocony depozyt urosl do kwoty 400£ Poczekam az urosnioe do 1000£ Zastanawiam sie nad sprzedarza dlugu kolegom chyba ze sam niedoczekam sie spotkania z Toba i Izunia:):):)
    Pozdrawiam lalusia

adrianagc
    Participant

witam Pana o nienagannych manierach.Czy zelowy, czy lalusiowy:) niestety nie wiem bo cie nie znam ani poznac nie mam zamiaru.

A jelsi ma Pan jakies nieuregulowane sprawy z Pania Iza prosze o kontakt z nia.
    Jelsi natomiast potrafi Pan tez cos robic a nie tylko pisac glupoty to zapraszam do naszego biura od 9 do 17 od pon do piatku.
    Pelen adres: EAST ARDSLEY, WAKEFIELD, WF3 2JF, 122A BRADFORD ROAD. AGC PROPERTIES.

Jesli ma pan jakiekolwiek pretensje do mnie a nie tylko pogloski co sadze prosze przyjsc.

Mysle ze to koniec z moje strony wypowiedzi na ten temat.
    Zycze udanego dnia i prosze rozwazyc spotkanie sie ze mna w firmie.

Oficjalnie zegnam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.