Strona główna › Działy › Czarna lista › Adrian S. z COSMO TEM powrocil na rynek.
Dobrze im idzie usuwanie postow dzisiaj. Juz dwa poszly w pizdu 😉
a wlasnie derailed – dzieki za invitation i jak kieys bedzie okazja wolalbym rozbic jakąs flaszke czegos 40% i wtedy przybic piątke za Twoj strzal w dziesiatke z tym forum 8)
derailed wrote:Dobrze im idzie usuwanie postow dzisiaj. Juz dwa poszly w pizdu 😉
a wlasnie derailed – dzieki za invitation i jak kieys bedzie okazja wolalbym rozbic jakąs flaszke czegos 40% i wtedy przybic piątke za Twoj strzal w dziesiatke z tym forum 8)[/quote]
Podziekowac za forum to musisz komu innemu, ja tylko spamuje na pw 😆
”Fido wrote:derailed wrote:Dobrze im idzie usuwanie postow dzisiaj. Juz dwa poszly w pizdu 😉
a wlasnie derailed – dzieki za invitation i jak kieys bedzie okazja wolalbym rozbic jakąs flaszke czegos 40% i wtedy przybic piątke za Twoj strzal w dziesiatke z tym forum 8)[/quote]
Podziekowac za forum to musisz komu innemu, ja tylko spamuje na pw :lol:[/quote]
o jakim forum mowisz derailed, linka bys dal..? 😛
o jakim forum mowisz derailed, linka bys dal..? 😛
a to jest jakies inne forum?ja tez poprosze linka
Nie daje tu bo na tym forum posty usuwaja, wstydzili by sie.
Zamiast przywiesc z Polski polska kuchnie, obyczaje, muzyke regionalna, to kretacwo przytachali….
Ale ten link poslalem wam na prive…
Nie daje tu bo [u:0ed65027f0]na tym forum posty usuwaja[/u:0ed65027f0], wstydzili by sie.
Zamiast przywiesc z Polski polska kuchnie, obyczaje, muzyke regionalna, to kretacwo przytachali….
Ale ten link poslalem wam na prive…
bo z wielkopolski sie tu przytachali, pewnie dlatego.. 😉 😀
co wy wszyscy chcecie od cosmo ??ludzie jak wam sie nie podoba wynajem od nich to po co zamieszkujecie w tych owych domach czy flatach! ja osobiscie wynajmuje z tej agencji domek i jestem bardzo zadowolona, jeszcze nigdy nie mialam problemu z panem A… wrecz przeciwnie jezeli czegos potrzebuje zawsze zjawia sie na czas!!! Generalnie jest to mile kiedy na obczyznie znajduja sie ludzie , ktorzy mowia w naszym jezyku i potrafia pomagac!!! a najwazniejsze jest to ze ta agencja jest jedyna na dzialajacym rynku , ktora nie pobiera bondow tylko niewielkie oplaty administracyjne. Wiec nastepnym razem wszelkiego rodzaju obelgi zachowajcie dla siebie! Polecam wszystkim ta agencje Pozdrawiam
to pieknie, ze pan A. zaspokaja Twe potrzeby na czas.. 8)
najwazniejsze jest to ze ta agencja jest jedyna na dzialajacym rynku , ktora nie pobiera bondow tylko niewielkie oplaty administracyjne. [
no to na poczatku mozna zaoszczedzic sporo.w yorku zaplacilem 728F bondu
wiec bedzie jakas kasa na parapetowe i dwa polkotapczany
co wy wszyscy chcecie od cosmo ??ludzie jak wam sie nie podoba wynajem od nich to po co zamieszkujecie w tych owych domach czy flatach! ja osobiscie wynajmuje z tej agencji domek i jestem bardzo zadowolona, jeszcze nigdy nie mialam problemu z panem A… wrecz przeciwnie jezeli czegos potrzebuje zawsze zjawia sie na czas!!! Generalnie jest to mile kiedy na obczyznie znajduja sie ludzie , ktorzy mowia w naszym jezyku i potrafia pomagac!!! a najwazniejsze jest to ze ta agencja jest jedyna na dzialajacym rynku , ktora nie pobiera bondow tylko niewielkie oplaty administracyjne. Wiec nastepnym razem wszelkiego rodzaju obelgi zachowajcie dla siebie! Polecam wszystkim ta agencje Pozdrawiam
taaa bardzo sie cieszymy za objektywna opinie i rekomendacje dla wszystkich oooo jak to dobrze ze jest chociaz jedyna taka agencja w leeds bo co my biedni polacy bysmy bez takiej pomocy rodaka zrobili!! a i uwierz mi nikt nie uwierzy tu w takie kity
Ciekawie kim jestes, pierwszy post i to w takim temacie, czyzbys pracowal/a dla nich?
vikiuki wrote:co wy wszyscy chcecie od cosmo ??ludzie jak wam sie nie podoba wynajem od nich to po co zamieszkujecie w tych owych domach czy flatach! ja osobiscie wynajmuje z tej agencji domek i jestem bardzo zadowolona, jeszcze nigdy nie mialam problemu z panem A… wrecz przeciwnie jezeli czegos potrzebuje zawsze zjawia sie na czas!!! Generalnie jest to mile kiedy na obczyznie znajduja sie ludzie , ktorzy mowia w naszym jezyku i potrafia pomagac!!! a najwazniejsze jest to ze ta agencja jest jedyna na dzialajacym rynku , ktora nie pobiera bondow tylko niewielkie oplaty administracyjne. Wiec nastepnym razem wszelkiego rodzaju obelgi zachowajcie dla siebie! Polecam wszystkim ta agencje Pozdrawiam
taaa bardzo sie cieszymy za objektywna opinie i rekomendacje dla wszystkich oooo jak to dobrze ze jest chociaz jedyna taka agencja w leeds bo co my biedni polacy bysmy bez takiej pomocy rodaka zrobili!! a i uwierz mi nikt nie uwierzy tu w takie kity[/quote]
Masz flache chlopie za 7 ostatnich slow 😆
nie nie pracuje jesli to cie interesuje!!! w chwili kiedy potrzebowalam pomocy taka tez uzyskalam i jestem wdzieczna ,a co wy sie tak uwzieliscie co???? mam wielu znajomych i rowniez sa zadowoleni i to jest moje zdanie!!!!
gratulujemy wielu znajomych.
nie nie pracuje jesli to cie interesuje!!! w chwili kiedy potrzebowalam pomocy taka tez uzyskalam i jestem wdzieczna ,a co wy sie tak uwzieliscie co???? mam wielu znajomych i rowniez sa zadowoleni i to jest moje zdanie!!!!
Rozumiem ze zarejestrowalas sie na forum tylko dlatego ze nie moglas sie pogodzic z razaca niesprawiedliwoscia z jaka szkaluje sie tutaj dobre imie jakze zasluzonej agencji?
😀 😀 😀