Strona główna › Działy › Czarna lista › Adrian S. z COSMO TEM powrocil na rynek.
Ja tez o nich slyszalem same dobre rzeczy. Sa grzeczni, profesjonalni, maja super domy a jak nie masz na depozyt to nawet ze swoich doloza.
😀 😀 😀
przypomniala mi sie Ulica Sezamkowa??
"sponsorem dzisiejszego programu jest literka C, c jak Cosmo "
:D:D:D
sorry za offtop 😉
planujemy zmienic z zona miejsce zamieszkania i wybor padl na leeds 🙂
czytalem na forum jak tu sie zyje i jak dla mnie jest ok.chcialbym sie czegos dowiedziec o agencjach nieruchomosci.
co powiecie na Cosmoteam?
nie znalazlem zadnych zlych opinii na temat tej agencji na forum wiec chyba jest oki
polecam naprawde super aganecja. wynajmuje u nich. nic nie cieknie nic nie kapie zero grzyba. po jednym telefonie wszystko załatwione. mila obsluga.
na cross gates
Wszystko solidnie i zgodnie z prawem w najmniejszych szczegolikach.
Naprawde goraco polecam……
planujemy zmienic z zona miejsce zamieszkania i wybor padl na leeds 🙂
czytalem na forum jak tu sie zyje i jak dla mnie jest ok.chcialbym sie czegos dowiedziec o agencjach nieruchomosci.
nie znalazlem zadnych zlych opinii na temat tej agencji na forum wiec chyba jest oki
Zagrywka celowa………….ale nie miej zbyt dlugiej nadziei ze twoj post tu bedzie…………na same haslo cosmoteam skorumpowany Kwiatek bialej goraczki dostaje i wylecisz razem z postem. Wez lepiej ziemianke wykop niz w tej agencji choc dlugopis w reke………dobrze ci radze. Ostatni przyklad: znajomi z pewnej dzielnicy wzieli od nich flat…….umowe podpisano,kase zabrano……….a teraz juz 2 tydzien prosza o podanie adresu jaki oni maja gdyz chca podac w serwisach typu npower czy BT z 7 adresow ktore jej podawali zaden nie jest w zadnym systemie,nawet w city councilu. I tak siedza bez pradu i internetu bo bez……………adresu. Pewnie napiszesz……….a sasiedzi ,listy stare… otoz nic z tego-flat pachnie swiezoscia a sasiedzi do niedawna nawet nie mieli pojecia ze tam sie cos dobudowuje,remontuje itd. I tak dzwonia do Adrianka i codziennie dostaja nowy adres ale zaden nie prawdziwy. Czujesz to? Twoja agencja wynahjmuje ci mieszkanie,podpisuje umowe,wpisuje adres z palca wyssany i znika a potem twierdzi ze inni burdel maja w systemach,oni taki adres tam maja. Sam widzisz. Problem tylko w tym ze burdel moze miec jedna-dwie firmy ale nie wszystkie i burdel to ma ale cosmoteam i adrianek w swoich biurach.
slanting_eye wrote:planujemy zmienic z zona miejsce zamieszkania i wybor padl na leeds 🙂
Zagrywka celowa………….ale nie miej zbyt dlugiej nadziei ze twoj post tu bedzie…………na same haslo cosmoteam skorumpowany Kwiatek bialej goraczki dostaje i wylecisz razem z postem. Wez lepiej ziemianke wykop niz w tej agencji choc dlugopis w reke………dobrze ci radze. Ostatni przyklad: znajomi z pewnej dzielnicy wzieli od nich flat…….umowe podpisano,kase zabrano……….a teraz juz 2 tydzien prosza o podanie adresu jaki oni maja gdyz chca podac w serwisach typu npower czy BT z 7 adresow ktore jej podawali zaden nie jest w zadnym systemie,nawet w city councilu. I tak siedza bez pradu i internetu bo bez……………adresu. Pewnie napiszesz……….a sasiedzi ,listy stare… otoz nic z tego-flat pachnie swiezoscia a sasiedzi do niedawna nawet nie mieli pojecia ze tam sie cos dobudowuje,remontuje itd. I tak dzwonia do Adrianka i codziennie dostaja nowy adres ale zaden nie prawdziwy. Czujesz to? Twoja agencja wynahjmuje ci mieszkanie,podpisuje umowe,wpisuje adres z palca wyssany i znika a potem twierdzi ze inni burdel maja w systemach,oni taki adres tam maja. Sam widzisz. Problem tylko w tym ze burdel moze miec jedna-dwie firmy ale nie wszystkie i burdel to ma ale cosmoteam i adrianek w swoich biurach.[/quote]
Zajefajnie, to Councilu placic nie musza i wode tez moga na lewo brac 😈
wiecie co najgorsze, ze ludzie do nich wciaz ida…….
wiecie co najgorsze, ze ludzie do nich wciaz ida…….
Ale to juz jest ich zmartwienie, prawda?? 😛
😆 temat wymiata, normalnie cosmos! a jak! 😆
ale mi sie fajne slowa cisna na klawiature,ale dam se na wstrzymanie 😆 Przecierz nawet w Polsce na dluzszą mete takie by nie przeszeszly. A tych co pchaja sie do takich agencji nieruchomosci celem wynajmu ,jakos ostatnio jest mi coraz mniej szkoda! Sugerujac sie tylko ze a jak polacy prowadza agencje to fajnie ,bo pewnie wporzadku i dogadac sie mozna bez angielskiego 😆 Chodzi mi glownie o to ze wielu ludzi bierze i wierzy na łapu capu we wszystko co popadnie,zamiast popytac ,posiedziec na forach i poczytac o danej firmie czy zetelna i co naprawde naja do zaoferowania
Tak, tak, bo na forach sobie poczytasz (przeciez nikt nie usuwa postow) 🙂
Czy macie na forum stawke za usowanie niewygodnych postow?
Od slowa czy od litery?
Prowadzicie jakies rankingi? Kto wiecej?
Sa nagdrody?
Pytam bo na swoim forum chce to wprowadzic i nie wiem jak to zorganizowac 😈
Please advise… 😆
:D:D:D
Dobrze im idzie usuwanie postow dzisiaj. Juz dwa poszly w pizdu 😉
Tak, tak, bo na forach sobie poczytasz (przeciez nikt nie usuwa postow) 🙂
no yyy a zapomnialem ze faktycznie polowe postow ktore tu w past time napisalem daaawno zostaly zdeletowane 👿 ale jest chyba nie takie skomplikowane,aby w danym miescie dowiedziec sie czego o danej firmie ,agencji pracy czy takich firmach kogucik jak … totez jezeli ktos wciaz wynajmuje od… nich podczas gdy chyba kazdy Polak w tym miescie wie co jest grane to wrrr jego problem 8)
A no i chce sie przywitac z naszym nieawno przybylym forumowiczem deosem 8) widac ze nie jestes byle kim i troche to forum sie odswiezy,glownie bo te kilka Twoich postow jest bardzo ldnie kulturalnie napisanych – atego często tu brakuje 8)