Strona główna Działy Finanse Auto na kredyt z komisu

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    czlek
    Participant

nie polecam zakupu na kredyt ,a jesli juz to radze uwaznie czytac umowe,rozne kruczki czasem mozna znalezc -powodzonka

eR
    Participant

Można wziąć auto na kredyt tutaj i pojechać do polski tym autem nie wracając nigdy i nie spłacając kredytu. Duże jest ryzyko, że mnie złapią?

Mam ochotę tak zrobić niedługo, bez kitu. Jedyne co mnie wstrzymuje to późniejsze konsekwencje (więzienie np)

chomik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    eR wrote:

Można wziąć auto na kredyt tutaj i pojechać do polski tym autem nie wracając nigdy i nie spłacając kredytu. Duże jest ryzyko, że mnie złapią?

Mam ochotę tak zrobić niedługo, bez kitu. Jedyne co mnie wstrzymuje to późniejsze konsekwencje (więzienie np)

Zrob tak a potem podziel sie spostrzezeniami – moze inni pojda w twoje slady 😈

Baggins
    Participant

nie wahaj sie ani sekundy, ja bym nakupil jeszcze jakas lodowke, kompa, pralke i telewizor na kredyt, zapakowal i tyle mnie widzieli. A wiezienie rzecz nabyta, ty to masz leb…

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    eR wrote:

duzo takich bylo, polowa siedzi,druga polowa robi w pl za darmo bo wiekszosc komornik zabiera. Te czasy juz sie skonczyly. Przejrzyj internet po polskich portalach ile juz powstalo firm w polsce specjalizujace sie tylko i wylacznie , sciganiem dluznikow bankow zachodnich, w wiekszosci angielskich ale takze niemieckich,hiszpanskich. W tej chwili nawet co druga kancelaria prawnicza czy detektywistyczna stworzyla sobie dodatkowe zrodlo dochodu szukajac podobnych "pomyslodawcow" jak ty. Wiec zycze powodzenia.

ja wziolem samochod na kredyt wart 20000 funtow z salonu i place 8 funtow na miesiac spalcam

szortys
    Członek

to i tak strasznie duzo! ja jak bralem za 35000 to bylo tylko 2,5 funta 😀

chomik
    Participant

thomasmanchester wrote:

ja wziolem samochod na kredyt wart 20000 funtow z salonu i place 8 funtow na miesiac spalcam

A gdzie daja kredyty na 300 lat ??

KB
    Participant

tam gdzie dostał dom z councilu, teneryfa chyba? 😆 😆 😆 😆

annullka
    Participant

kredyt na 300 lat? napewno Ci dadzą, idzie pomarzyć…

Edzio431
    Participant

według mnie to się nie opłaca

more tips here[/url]

addam298
    Participant

Słyszeliście o takiej nowoczesnej opcji jak kredyt wypłacany czekiem Giro ? Jeśli macie swoje problemy finansowe i chcielibyście uniknąć większych konsekwencji to polecam zajrzeć na szybki kredyt bez zdolności kredytowej[/url] które oferuje firma [b:ae9e173a5f]AASA[/b:ae9e173a5f] dając możliwość wypłaty takowym czekiem Giro, który jest nie wykrywalny dla komorników. Prezent dla mojego syna w dniu jego ślubu dałem dzięki temu czekowi, rewelacyjna opcja !

rekko73
    Członek

Super sprawa, o swoje finanse trzeba dbać !
    skrobaczki samochodowe z logo

babkaada
    Participant

A nie lepiej wziąć kredyt w banku i przyjść z gotówką do komisu?

Mers36
    Członek

No lepiej.Zwykle w bankach warunki brania takich pożyczek są korzystniejsze. Problem jest jednak tego rodzaju,że wiele osob po prostu nie stac na kredyt w bankku. Banki są bardzo wybiórcze jeśli chodzi o przyznawanie pożyczek.

Pozostaje w takiej sytuacji jedynie kredyt w komisie. Czego trochę nie rozumiem, bo sam bym kredytu na pewno nie brał na używany samochód. Jestem przeciwny kredytom.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.