Strona główna Działy Hobby poprosze info o kick boxingu dla kobiet :)

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

Na Armley przy Wilkinsonie jest szkółka walki

hrv
    Participant

Przyjdz do Kaizen Martial Art na Staningley Road, ja czasem tam wpadam.Na kickboxingu dziewczyn chyba nie widzialem, ale na muay thai ( podobny styl walki) jest kilka, calkiem fajnych 🙂

M@rcin
    Participant

Witam 🙂

Nie wiem czy masz na celu pojscie w slady Iwony Guzowskiej, czy tylko chcesz zutylizowac negatywna energie, bylem kilka razy w finess clubie pt. Virgin Active i wiem, ze jest tam mozliwosc treningu jakiego potrzebujesz z prywatnym instruktorem wlasnie w zakresie walk roznej masci.

Pozdrowionka 🙂

khushdil
    Participant

Taez chetnie bym sie przylaczyla,bo moja nakumulowana energia nie ma gdzie odplynac:-)
    Pozdrawiam

ela1981
    Participant

dokladnie w virginie jest cos takiego, sa zajecia grupowe jak i mozliwosc nauki z trenerem

chomik
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hrv wrote:

Przyjdz do Kaizen Martial Art na Staningley Road, ja czasem tam wpadam.Na kickboxingu dziewczyn chyba nie widzialem, ale na muay thai ( podobny styl walki) jest kilka, calkiem fajnych 🙂

Napewno sa na kicku dwie 😛

hrv
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

chomik wrote:

hrv wrote:

Napewno sa na kicku dwie :P[/quote]

To musze wpasc koniecznie 🙂 i przy okazji zostac na aikido, gdyz nie mialem jeszcze przyjemnosci Ciebie poznac 🙂

khushdil
    Participant

Kobietki prosza o pomoc,,,a faceci jak zwykle musza swoje 2 zlote dodac 😛 Desperacja czy jak???? 😀

hrv
    Participant

Bylo pytanie, padla odpowiedz z mojej strony.
    Widzisz w tym jakikolwiek akt desperacji? 😕

khushdil
    Participant

hrv wrote:

Bylo pytanie, padla odpowiedz z mojej strony.
    Widzisz w tym jakikolwiek akt desperacji? 😕

Szkoda ,że nie znamy sie na żartach…wszyscy tak serio podchodzą do zycia…HMMMMM

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.