Strona główna Działy Czarna lista Uwaga na Cyganow

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    nowy_nowa
    Członek

Doszly mnie dzis sluchy ze cygani handluja podrobiona wodka niby to absolut. Uwazajcie bo to przekret!! To jest zwykla woda z micro zawartoscia jakiegos podlego spirytusu. Zaczepiaja w rejonach "znanych" sklepow na harenhils i beeston. Cena jaknajbardziej atrakcyjna i bajki typu ………….z przemytu koles,okazja……………..lub………….."spadly z tira",wiesz jak jest koles. Zmozone zaczepki zaczynaja sie w piatkowe popoludnia. Obserwuja z samochodow,szczegolnie tych "na kacu". Znajomy – znajomego lezy z chorym zoladkiem od soboty w lozku. Jest to tylko przestroga………….odpowiednie sluzby zostaly o tym fakcie poinformowane ale uwazajcie mimo wzystko. Pozdrawiam.

Anonim
    Nieaktywny

Nic dziwnego, bo przecież cyganie nie sprzedali jeszcze nikomu nic dobrego, z wyjątkiem kosy w żebro.

Red
    Członek

Tak to jest jak sie kupuje cos co "spadlo z tira". nowy_nowa jak to napisales w drugim poscie na ten temat co do tych, ktorzy pomagaja tym cyganom: "Ludzie,rodacy………czy juz tak upadliscie??!! Wstyd i ganba." to ja pytam: Czy juz nie stac was upic sie uczciwie??!! Dla mnie sprawa jest prosta: nie ma kupujacych – nie ma sprzedajacych.

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Red wrote:

Tak to jest jak sie kupuje cos co "spadlo z tira". nowy_nowa jak to napisales w drugim poscie na ten temat co do tych, ktorzy pomagaja tym cyganom: "Ludzie,rodacy………czy juz tak upadliscie??!! Wstyd i ganba." to ja pytam: Czy juz nie stac was upic sie uczciwie??!! Dla mnie sprawa jest prosta: nie ma kupujacych – nie ma sprzedajacych.

Tak to racja ale mimo wszystko to podle jeszcze im w tym interesie pomagac. Nie uwazasz? Pozdrawiam

Red
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

nowy_nowa wrote:

Red wrote:

Tak to racja ale mimo wszystko to podle jeszcze im w tym interesie pomagac. Nie uwazasz? Pozdrawiam[/quote]

Czy to podle?? Napisze tylko tyle, ze jak jestem zadeklarowana pacyfistka i nie lubie przemocy, to w takich przypadkach zawsze mam taka cicha nadzieje, ze jakis zawiedziony klient sie mocno wkurzy 😉 I popieram pietnowanie takich zachowan.
    Pozdrawiam rowniez

nowy_nowa
    Członek

Red wrote:

nowy_nowa wrote:

Red wrote:

Tak to racja ale mimo wszystko to podle jeszcze im w tym interesie pomagac. Nie uwazasz? Pozdrawiam[/quote]

Czy to podle?? Napisze tylko tyle, ze jak jestem zadeklarowana pacyfistka i nie lubie przemocy, to w takich przypadkach zawsze mam taka cicha nadzieje, ze jakis zawiedziony klient sie mocno wkurzy 😉 I popieram pietnowanie takich zachowan.
    Pozdrawiam rowniez[/quote]
    Dzieki za otuche. Prubuje cos z tym zrobic, nie sam juz jak sie z priva dowiaduje,wiec mam nadzieje ze niedlugo ten proceder choc na jakis czas zniknie z ulic. Rowniez pozdrawiam.

Anonim
    Gość

Czy Twoje działania nie są przywłaszczeniem czyichś uprawnień? Ja uważam że wystarczy samo ostrzeżenie i nie trzeba fotek za umieszczać. Kto jest mądry to zrozumie a kto nie to choćbyś napisał i milion ostrzeżeń i zamieścił kolejny milion fotek to i tak ich podejścia nie zmienisz (podobnie jak to jest z dealerami, złapiesz jednego to na jego miejsce pojawi się nowy bo ta branża nie lubi pustki, póki jest komu kupować to interes będzie się kręcił). I tyle w tym temacie. Pozdrawiam.

nowy_nowa
    Członek

shaolin1 wrote:

Czy Twoje działania nie są przywłaszczeniem czyichś uprawnień? Ja uważam że wystarczy samo ostrzeżenie i nie trzeba fotek za umieszczać. Kto jest mądry to zrozumie a kto nie to choćbyś napisał i milion ostrzeżeń i zamieścił kolejny milion fotek to i tak ich podejścia nie zmienisz (podobnie jak to jest z dealerami, złapiesz jednego to na jego miejsce pojawi się nowy bo ta branża nie lubi pustki, póki jest komu kupować to interes będzie się kręcił). I tyle w tym temacie. Pozdrawiam.

Zeby cie uspokoic………..fotek nie bedzie gdyz od tego sa inne sluzby. Sprawa juz poszla w "teren" i przez najblizszy okres bedzie to "obserwacja" i zbieranie dowodow…………potem reszta. Przynajmniej tak mi powiedziano a ile w tym prawdy i na ile zaufac tym organom to druga sprawa. Pozdrawiam.

bartosz
    Participant

jakoś nie łapie przesłania tego posta podobno to ostrzeżenie tylko pytanie kogo chcecie ostrzegać? piętnujecie tych co sprzedają ale nawet słowem się nie zająkniecie że kupowanie rzeczy co do których zachodzi podejrzenie iż pochodzą z przestępstwa to zwyczajna paserka a działaniem takim popieracie przestępców. który baran kupuje alkohol z ulicy? to już w sklepach zabrakło czy znowu chciało się zaoszczędzić kilka funtów

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.