Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
zawisza_bdg wrote:
Ja w zeszłym roku złamałem reke w domu(niefortunny wypadek),miałem nawet operacje tutaj w leeds to tez mam jakies szanse na jakiekolwiek odszkodowanie??jak tak to gdzie mam sie udac lub zadzwonic??prosze o jakies wskazówki z góry dziękuje pozdrawiam
Jezeli miales wypadek w domu a jestes ubezpieczony prywatnie od nieszczesliwych wypadkow i jest dokumentacja z ambulansu ze wypadek mial miejsce w domu to mozesz sie starac o odszkodowanie. W innych okolicznosciach czyli brak dokumentacji i brak prywatnego ubezpieczenia raczej zapomnij.
Dlatego nieraz juz tutaj pisalem na forum. Kazdy powinien miec ubezpieczenia typu:
1. Od nieszczesliwych wypadkow.
2. Od kradziezy dobytku i wlamania.
3. Od zniszczenia cudzego mienia ( szczegolnie jak sie ma nieletnie dzieci)
Pewnie zaraz mi tu ktos napisze jak juz nieraz tu pisano………….przyjechalem tu zarobic a nie utrzymywac angielskie ubezpieczalnie. Owszem mozna i tak zyc ale potem nie zamieszczaj jeden z drugim dziwnych pytan typu………okradli mnie i co dalej albo zlamalem noge w domu kto mi zwroci za stracona prace lub przewlekle bole? Albo……..syn bawil sie i zrzucil telewizor plasmowy kolezance ktore chce teraz pieniadze. Temu wszystkiemu mozna zapobiec jesli nie mysli sie tylko o zarobku i wegetacji byle jaknajwiecej "wywiez" do kraju.
Zycze powodzenia i pozdrawiam.