Strona główna Działy Hobby TENIS

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Nieaktywny

A kiedy grywasz?

ojski
    Członek

Ja grywam w Tenisa, w parku Armleyowskim, albo na Wortley przy Netto, moglbym pograc z checia.

PINK,FLOYD-ek
    Członek

Witam , No i co gramy panowie 😉 jakby co prosze o kontakt 07922296354 , do uslyszenia

jackyl
    Participant

ja pogrywam w greenhead parku w huddersfield, tez mozesz podjechac?? 😛

Baggins
    Participant

a gdzie w parku na armley sa korty?

Anonim
    Gość

wlasnie

Anonim
    Nieaktywny

w Armley są korty przy Primary School

Baggins
    Participant

tej kolo cmentarza, gdzie margines zamieszkuje?

Anonim
    Nieaktywny
    jackyl
    Participant

baggins, Ty grywasz? to jak wroce do leeds z tego zadupia niedlugo, trza bedzie pyknac w penisa w tarku. 🙂

Baggins
    Participant

Mozemy pyknac, trenowalem 6miesiecy jak mialem 9 lat, od tamtej pory ani rzu, ale to chyba nie przeszkadza 😕

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

Mozemy pyknac, trenowalem 6miesiecy jak mialem 9 lat, od tamtej pory ani rzu, ale to chyba nie przeszkadza 😕

spoko, ja dopiero kilka razy towarzysko, ale od wczoraj sie ucze w takim posh tennis and squash club 🙂

Malgon
    Participant

Hej, jakby wam sie do Roundhay chcialo podjechac to ja z checia sie dolacze do rozgrywek. Czasem grywamy z Cheeky.

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

ejze ejze ja zara za nisa… pije duzo ale marginesem jeszcze nie jestem 😈

jackyl
    Participant

alyna666 wrote:

Baggins wrote:

ejze ejze ja zara za nisa… pije duzo ale marginesem jeszcze nie jestem :twisted:[/quote]

jeszcze.. 8)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.