Strona główna Działy Czarna lista MACIE CZEGO CHCIELIŚCIE

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

fatamorgana
    Participant

Ja tylko w kwestii formalnej…
    Co ten temat robi na Czarnej liscie??? 😯 😯 😯
    Ostatnio w ogóle jakos "nie tego" z lokalizacja niektórych tematów na forum… 🙄

Malgon
    Participant

Zaloba??? Moze dlatego?? Ja nic nie przenosilam 🙂

A odnosnie tematu -przede wszystkim wpsolczuje Emilii (bo jak narazie ktos siue oburzyl,ze nie czytasz regulaminow linii przewozowych i piszesz niejasno!! troche wyrozumialosci!!!!) a ja niestety nie mam pojecia czy uda Wam sie dostac zwrot 🙄 Hope so!

emilia1982
    Participant

A jak ktoś umieścił na CZARNEJ LIŚCIE temat-Co warto obejrzec w Leeds? to się k…a nikt nie doczepił.

emilia1982
    Participant

Miejcie choć trochę wyrozumiałości ludzie!!!
    Jeżeli coś jest niejasne w temacie to najpierw zapytajcie a nie zaraz jakieś głupie pytania w stylu CZY JA CZYTAĆ NIE POTRAFIĘ.
    Co to wogóle jest za forum???

emilia1982
    Participant

A może to Wasze Forum powinnam umieścić na CZARNEJ LIŚCIE skoro mój temat Wam nie odpowiadał.

Uxbridge
    Członek

Nie pamiętam skąd ten temat się tu wziął, ale możliwe że ja go przeniosłem z HydeParku. Ale zdaje się że ktoś tu nie rozumie czemu służy "Czarna Lista". Mam wrażenie, że Autorka uważa iż posty lądują tu "za karę" i obraziła się, że jej temat tu trafił.
    Więc na wszelki wypadek wyjaśniam. Tematy w których skarżymy się na osoby, firmy itp. bo jesteśmy niezadowoleni z usług, bądź czujemy się oszukani mają swoje miejsce w dziale "Czarna lista". To jest czarna lista firm/osób a nie wątków i ich autorów.

emilia1982
    Participant

Shaolin1 zadał pytanie czy ja czytać nie potrafię skoro o takie rzeczy pytam na forum.
    Forum jest przecież od tego żeby pytać.
    Do SHAOLIN1- dobrze że Ty czytać potrafisz a na przyszłóść NIE OCENIAJ KSIĄŻKI PO OKŁADCE.
    Temat na czarnej liście umieściłam ja ale skoro był umieszczony w złej kategorii to należało go przekierować.

fatamorgana
    Participant

Emilia, skarbie….
    Ja nie odpowiadam za zakladajacych watki i za trafnosc ich lokalizacji.
    Popatrz:
    [quote:a9d347a089]Ostatnio w ogóle jakos "nie tego" z lokalizacja [b:a9d347a089]niektórych tematów [/b:a9d347a089]na forum… [/quote]

Liczba mnoga sugeruje az za wyraznie, ze mnie nie chodzi tylko o Twój wpis. 😉
    Mialem na mysli min. ten fryzjerski watek i jeszcze cos tam, wiec nie skarz sie i nie nazywaj pochopnie kogos egoista, bo raz ze w tym momencie to nie ma kompletnie sensu- Tobie i mnie chodzi o cos innego niz szukanie okazji do przywalenia sobie czymkolwiek- zas tak szczerze, to jakbym byl ja czy MK egoista, to bysmy nie spedzili tych tysiecy godzin nad tym serwisem, zas wiele spraw zatrzymalibysmy dla siebie, nie piszac ani slowa ludziom…

P.S. I mnie przykro ze smierc kogos Ci zabrala, natomiast sprawy uzyskiwania zwrotów nalezy zawsze konsultowac z firma, w której bilet zostal zakupiony, chociazby dlatego, ze – jak juz nie raz podpowiadalismy- przepisy sie dosc czesto zmieniaja u przewozników (zwlaszcza teraz, jak ich przycisnelo kryzysem!), zatem nie ma co sie ladowac w zapewnienia, skoro jutro juz moze cos byc inaczej.
    Poza tym, widze tu jeszcze jedna rzecz. Sa sprawy, których nie ma na stronach internetowych linii lotniczych, albo sa "zakopane" gdzies w warunkach szczególowych przewozu osób.
    To jest ta sama sytuacja co z polisami ubezpieczeniowymi- nalezy czytac te wszystkie "pierdoly", zeby potem nie miec niespodzianek. 😉

Pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.