Strona główna Działy Czarna lista KTO SPRZEDAWAŁ PRACĘ W BRADFORD

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bartosz wrote:

ja myślę że w obecnej sytuacji to sam wielki redaktor pewnie chętnie by skorzystał z takiej okazji oczywiście nie z powodu nieznajomości języka Szekspira 😆 😆 😆

Nie dosc zes glupi jak but, to jeszcze zero wiesz o moich sytuacjach, wiec badz tak mily i nie ujadaj wampirku.
    Do redaktora praca od dawna sama przychodzi, szukac jej nie musi. 🙂

bartosz
    Participant

no teraz to mi dogadałeś. Spokojnie redaktorku bycie bezrobotnym to nie żaden wstyd a i przejmować się też niema czym w końcu mimo swej inteligencji , ogłady towarzyskiej oraz wspaniałej aparycji nadal nie znalazłeś kobiety która chciała by być z Tobą i to jest pewnie przyczyna frustracji jak mniemam

gudelek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    shaolin1 wrote:

Z moich obserwacji wynika jednak że nie był to ktoś głupi. Najczęściej do takich sklepów chodzą ludzie którzy nie znają języka i nie potrafią w angielskim sklepie zrobić zakupów. Cieszy mnie fakt że powstają takie wspaniałe sklepy w których nasi nieudolni (bez znajomości języka rodacy) mogą robić zakupy. Aż strach pomyśleć co by było jakby nie powstawały. Pewnie w wielu rodzinach zabrakło by chleba na stołach

kojarzysz mi sie ze znanym na forum tomasem z manchesteru,
    skąd ci do glowy takie brednie przychodzą???
    dalej nie komentuje bo nie chce sie sprzeczać (zastanów sie co napisałeś) i prosze cie o to samo
    pozdro

Anonim
    Gość

gudelek wrote:

kojarzysz mi sie ze znanym na forum tomasem z manchesteru,
    skąd ci do glowy takie brednie przychodzą???
    dalej nie komentuje bo nie chce sie sprzeczać (zastanów sie co napisałeś) i prosze cie o to samo
    pozdro

Kojarze? Bardzo możliwe. W końcu ten sam region Polski.
    Tylko zauważ że ja nie robię tu prowokacji i nie pytam o brzuszki, benefity i powroty do Polski. Po prostu chciałem podkreślić jakim dobrodziejstwem na brytyjskiej ziemi są nasze rodzime sklepy 🙂
    Coś czuję ze bardzo Cię uraziłem tym postem, pewnie dlatego że dotyczy też Ciebie w jakimś stopniu…
    Dalsze wywody pozostawmy dla siebie i zakończmy tu ten temat.
    pozdro

PS. poza tym, mój post zawierał trochę satyry gdyż sam temat wydaje się być nie do końca poważny 🙂 szkoda tylko że nie każdy zrozumiał

qwerty123
    Członek

Rutkowskiego trzeba wynajac 😉

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.