Strona główna › Działy › Erystyka › [Wydzielony] fata
Hej
Historie na forum jakos trzeba zaczac, prawda? 😀 przeciez nie o chodzi o to by zakladac tysiace postow a rozmawiac o rzeczac interesujacych dancyh ludzi. Natknalem sie na komentarz i stweirdzilem czemu nie? 😀
No i od razu wpadlem pod walec stalych bywalcow! Dzieki wielkie ze mile przywitanie!! 😀 rozumiem ze jakakolwiek pozytywna wypowiedz o czymkolwiek skazuje poczatkujacego forumowicza na kleske? Czyli wiarygodnosc budowana jest na podstawie ilosci postow….
To rozumiem ze mozna wierzyc Facie patrzac po ilosci postow? 😮
shaolin..pewnie sie kiedys spotkamy..nic straconego..w chlodni u mnie…lub u ciebie w magazynie 😆
filipek: masz zupelna racje! ja mam bliskie kontakty! bankowe! 😈
moze przydaloby sie troche wiary, hm? w koncu nie wszyscy polacy to janusze i nie wszyscy janusze to polacy?
tak poza tym…council tax wzrasta od kwietnia…………..
(i za chwile dowiem sie ze pracuje dla councilu….buhhaaa)
serio serio.
pozdro
shaolin..pewnie sie kiedys spotkamy..nic straconego..w chlodni u mnie…lub u ciebie w magazynie 😆
Hmmm… mnie w magazynie raczej nie spotkasz bo tam nie pracuje, a tymbardziej w chłodni Arli 😛
Ja to myślę że, tak jak w tytule ładnie napisano, Fatę można było by wydzielić, utworzyć dla niego odrębne forum, itp.
I jeśli ktoś chciałby z nim porozmawiać to mógłby tam zajrzeć wtedy, poczytać jego bajki, itp. bo na tym forum nie ma miejsca na kłótnie, ujadania, dogadywanie. Ludzie którzy tu wchodzą, robią to z myślą o uzyskaniu jakichś informacji (niekoniecznie od wszystko wiedzącego Faty).
Jeśli on się tak dobrze zna z moderatorem to myślę że nie było by problemu dać odnośnik na stronie głównej z linkiem do "Forum Faty" 😀
Co na to Moderator ❓ Zapraszamy do dyskusji 😀
Pozdrawiam
Odnosnie studia M.Kral.Ostatnio korzystalam z uslug w tym studiu i jestem pod wrazeniem.Nie wiem czy to byla wlascicielka (młoda,ciemnowlosa kobitka) u ktorej sie strzyglam,ale byla to osoba kulturalna (przeciwienstwo to co mozna poczytac w niektorych postach),a co najwazniejsze liczyla sie z moim zdaniem i moge powiedziec,ze jej umiejetnosci fryzjerskie (strzyzenie) sa calkiem niezle.Wyszlam zadowolona i wiem ,ze jeszcze tam wroce.
No coz ,ale kazdy ma swoje zdanie i prawo wyrazania go……. no i oczywiscie gust,a w to nie zawsze mozna trafic!!!!
brunetka nie jest wlascicielka
Miło że Panie tak włączają się do dyskusji. Chciałbym jednakże zauważyć że to nie jest temat o salonach fryzjerskich i ich właścicielach (od tego są inne tematy). Nikt tu nikogo nie pyta o to. Nie interesuje nas też kto jest właścicielem jakiego salonu, czy blondynka, brunetka czy może ruda.
Proszę o wpisy na temat i o umieszczanie pozostałych (niezwiązanych z tematem) w adekwatnych tematach i działach.[/color:7e925529ab]
[u:7e925529ab]Tu poruszamy, tak jak zresztą w temacie pięknie ujęto, wydzielenie odrębnego forum dla naszej gwiazdy – bajkopisarza.[/u:7e925529ab]
Mógłby on tam prowadzić sobie dysputy z samym sobą oraz swoimi licznymi wcieleniami i obliczami (wszyscy wiedzą o co chodzi hehe )
Kto jest za? 😆
ja jestem jak najbardziej za ale łatwo przewidzieć reakcje redaktorka- dowiesz się zaraz że jesteś jakiś nie tego i zrobiłeś mnóstwo błędów w pisowni a samochody ciapatych na pewno śmierdzą a on nigdy nie miał kilku profili jednocześnie 😆 😆
fatamorgana wrote:😯 😯 😯 🙄
Te Mariany z wasem jednak niegupie ludzie som… 😉
Fata… a Ty znów nic konstruktywnego nie napisałeś?
Może to Ty tam wtedy byłeś w tej agencji? 8)
Tobie powinni dać bana za pisanie tych swoich bzdur do każdego tematu, ale nie dadzą niestety.
Może nie wszyscy wiedzą ale Ty masz dość dobry układ z moderatorem na tym forum. Ciekawe czemu… [/quote]
O tym czy Fatamorganie nalezy sie ban zadecyduje MK.
Prosze nie mylic pojec i nie mieszac w to Moderatorow (ktorzy tu tylko sprzataja 😉 ) ja nawet nie mam co bo wszystko w "moim" dziale laduje 😉
Ja tam Faty nie znam osobiscie,jest te to moj osobisty profil i nikt sie pod niego nie podszywa.Jaki Fata jest taki jest,jednemu nie odpowiada drugiemu tak ,kazdy ma swoje zdanie,tylko glupcy podazaja za wiekszoscia.
Ja uwazam natomiast i kiedys napisalem ze zyczylbym sobie kogos takiego w moim miescie kto robilby cokolwiek.Organizowal spotkania,wycieczki czy telewizje czy cokolwiek.U nas tak kontrowersyjnej osoby nie bylo i pewnie nie bedzie a przydalaby sie.Troche by sie spolecznosc w Boro rozruszala czy spotkala moze gdzies.Jest kontrowersyjny i moze czsaem draznic ale tak to juz jest z "gwiazdami" hehe spoko ludzie ,cencie lepie Fate swego niz obcego 😀
dzieki wszystkim za milo spedzony czas to moj ostatni post na forum,zwijam zagle z uk pozdro i buziaki dla Netki ktorej rudych wlosow nie mialem okazji poglaskac niestety:P i pozdro dla spokoboya ,glowa do gory ziom,kiedys znow slonce zaswieci.
Ja tam Faty nie znam osobiscie,jest te to moj osobisty profil i nikt sie pod niego nie podszywa.Jaki Fata jest taki jest,jednemu nie odpowiada drugiemu tak ,kazdy ma swoje zdanie,tylko glupcy podazaja za wiekszoscia.
Ja uwazam natomiast i kiedys napisalem ze zyczylbym sobie kogos takiego w moim miescie kto robilby cokolwiek.Organizowal spotkania,wycieczki czy telewizje czy cokolwiek.U nas tak kontrowersyjnej osoby nie bylo i pewnie nie bedzie a przydalaby sie.Troche by sie spolecznosc w Boro rozruszala czy spotkala moze gdzies.Jest kontrowersyjny i moze czsaem draznic ale tak to juz jest z "gwiazdami" hehe spoko ludzie ,cencie lepie Fate swego niz obcego 😀dzieki wszystkim za milo spedzony czas to moj ostatni post na forum,zwijam zagle z uk pozdro i buziaki dla Netki ktorej rudych wlosow nie mialem okazji poglaskac niestety:P i pozdro dla spokoboya ,glowa do
gory ziom,kiedys znow slonce zaswieci.
Spoko,SPOKO ZIOM trzymaj sie no i zycze Gornikowi utrzymania sie i wspanialych opraw na Rosevelta !!!!:)
Niestety duzo ludzi spada do Polandu Moj kyzyn z ,Manchesteru tez spada na dluzej pozdrowka:)
zwijam zagle z uk pozdro i buziaki dla Netki ktorej rudych wlosow nie mialem okazji poglaskac niestety:P
😯 😯 😯 😯
noooooo Filipek
o takie rzeczy Cie nie podejrzewalam 😆
czy kiedykolwiek powiedziales ze chcesz poglaskac moje wlosy ❓ 😆
z wlasnej winy jestes stratny 😈 😈
skoro oficjalnie zostalam ze tak powiem "ucalowana" wiec nie pozostaje mi byc dluzna i tez przesylam buziaki 😈
Ja tam Faty nie znam osobiscie
Niedługo poznasz…. 🙂 😉
Ja uwazam natomiast i kiedys napisalem ze zyczylbym sobie kogos takiego w moim miescie kto robilby cokolwiek.Organizowal spotkania,wycieczki czy telewizje czy cokolwiek.U nas tak kontrowersyjnej osoby nie bylo i pewnie nie bedzie a przydalaby sie.
😯 😯 😯
Przecież w mieście o którym mowa jest już parę takich osób…
🙂 Są nawet i kontrowersyjne. 😆 Inaczej, ale są.
Żebyś się nie zdziwił, jak niektóre takie osoby spotkasz na jakiejś imprezie… 🙂
zwijam zagle z uk pozdro i buziaki dla Netki ktorej rudych wlosow nie mialem okazji poglaskac niestety:P
Zdradzę Ci, że Netka dobrze o Tobie mówi… 🙂 😉
A jej włosy nie są aż tak mocno rude jak sądziłem/sądziliśmy (?). 😆 😉
Do zobaczyska Filipek niebawem. 😉
Acha, bym zapomniał.
Spokoboy, chłopcze… pierniczysz takie bzdury, że widocznie albo bierzesz coś zbyt mocnego, albo ci ktoś w trakcie którejś zadymy stadionowej bejsbolem za mocno w łeb przyłożył. 😆 😆 😆
Jak chcesz, to może pogadamy na Twój temat dla odmiany?
Jesteś kolejnym przykładem żałosnego frajerowicza, który jest mocny w gębie, ale jakby przyszło do wykazania się konkretnymi wiadomościami, to leżysz….tobie się tylko WYDAJE że coś wiesz, więc pisząc- opisując rzeczy związane ze mną, po prostu robisz z siebie tylko pajaca a nie poważnego i rzeczowego człowieka.
Ty nawet nie umiesz sklecić większego posta poprawnie i stylowo, z sensem, że nie wspomnę już o umiejętności łączenia w sensowne wypowiedzi wiadomości zawartych wcześniej na forum (a było sporo tego, tylko masz dziurawą i wybiórczą pamięć ex-kolego)…nie umiesz pamiętać tego, co nie przyda Ci wiarygodności.
Tymczasem moje cały czas przydatne archiwum (zawierające wszystkie PW i wiele wykasowanych już postów) mówi mi na Twój temat od dawna to, co myślę.
Ludzie, którzy nie umieją ze swoich głupich posunięć i uczynków wyciągnąć żadnej nauki są po prostu głupcami.
Dopiero nie tak dawno pisałeś przeprosiny, chcesz je pisać znowu?
😆
Jeszcze raz napiszę: jak czegoś nie wiesz, to albo nic nie pisz, albo pisz z sensem, bo tyle razy ci napisali różni ludzie, że chrzanisz jak potłuczony, bez ładu i składu, zachowujesz się jak lunatyk chcący coś zrobić, ale nie wiedzący co i dlaczego.
P.S. W sumie to żałuję, że wtedy Cię przyjąłem pod swój dach ty niewdzięczniku. Tak jedziesz po januszach, ale niejeden z nich potrafi okazać chociaż pamięć o wyrządzonej mu przysłudze i okazanej pomocy.
Ty nawet tego nie potrafisz i jeszcze pieprzysz o mnie jakieś bzdury.
Mieli Cię wtedy dopaść ci Cyganie i nauczyć rozumu, bo widać że nic Cię życie nie nauczyło. Brakuje Ci podstawowych zasad.
P.S. 2 Kolesiowi o ksywce shaolin (wstyd dla mnichów mających zasady i honor, że ktoś taki jak on nosi takie miano…) nawet nie będę odpisywał, bo nie mam w zwyczaju prowadzić dialogów z takimi ludźmi.
😈 😛
Jestem teraz w Londynie mam wazniejsze sprawy i Nie mam czasu teraz ustosunkowac sie do tego co napisala Nasza mega Gwiazda forum czyli Fata.Chcialem tylko zauwazyc ze znow mu sie pomieszaly tematy bo Ten Temat jest wydzielonym tematem na Jego temat ,ale jak zwykle trzeba zachowac twarz i przywalic komus jak jest okazja pozwol gwiazdo Hiopkryto ze napisze pozniej!!!
Widze ze nad odpowiedzia pracowales kilka dni ja pozniej odpowiem bo jestem w podrozy,.!!!!
Zycze milego dnia stary po co ty zaczynasz jeszcze bardziej sie pograzasz ,ale ok sam drazysz temat to uzbroj sie w cierpliwosc ze odpowiem pozniej:)
[quote="filipek"
Zdradzę Ci, że Netka dobrze o Tobie mówi… 🙂 😉
A jej włosy nie są aż tak mocno rude jak sądziłem/sądziliśmy (?). 😆 😉
[/quote]
😯 😯 😯
Fata co to ma byc ❓ ❓
tiaaa ja to Filipka uwielbiam 😈 😈
buhahah
Nie wiem czy to ma sens bo jak ja napisze te pare slow ty znow zaczniesz jechac po mnie aby twoje bylo na wierzchu ,bo ty nigdy nie umiesz przyznac sie do bledu ,ale musze sie ustosunkowac do tego co napisales Fatamorgano tak jak obiecalem.Po pierwsze nigdy nie byles moim kolega byles jedynie znajonym z forum ja kolegow sobie dobieram.Przestan z tym przejeciem pod dach przenocowales mnie jedna noc i to tyle ,a z cyganami wolalem zalatwic sprawy po mesku jak facet a nie wyplakiwac sie policji i kolaborowac z nia wiadomo ze Policja chroni tylko bogatych i ustawionych i ma w dupie nas polakow.
Po drugie nie pisz o ustawkach jesli nie masz zielonego pojecia o tym w jaki sposob sie one odbywaja tak jak sie nie znasz na kobietach tak samo wiedze czerpiesz jedynie z forum na dany temat.Ty kiedys zalapiesz sie na porzadny masaz twarzy stary wtedy bedziesz mogl sie wyplakac policji w rekaw ,albo przyjdziesz z ruskim ktory bedzie sluzyl za ochrone dla ciebie.
Roznica miedzy prawdziwa ciota a meszczyzna jest taka ze potrafi sie przyznac do bledu i przeprosic ty tego nie potrafiles i nie potrafisz niestety!!!.Przeprosilem cie bo napisalem kiedys ze miales cos wspolnego ze zniknieciem samochodu Przemka.Ktos mi przekazal taka wiadomosc.Tak naprawde niezrozumiales nic !!!!!Problemem nie bylo znikniecie tego samochodu ,ale to ze tak myslales aby to zrobic czyli ukrasc samochod,a przeciez tu na forum udajesz uczciwa osobe.Ukradl samochod niestety ktos inny nie ty.Zarzucasz mi ze nie pisze skladnie na forum tylko miedzy mna a toba jest taka roznica ,ze ja nie udaje krysztalowej uczciwej osoby ,a czesto pisze w pospiechu bo poprostu nie mam czasu i mam inne wazniejsze sprawy na glowie miedzy innymi zarabianie kasy ktorej ty nie masz !!! Tylko ty za wszelke cenne udajesz na forum krysztalowa,uczciwa i czysta osobe i bawisz sie w sledczego dzienikarza ,wspolpracujesz niby z Policja wypisujesz w privatnych postach do ludzi ze Policja ci ufa…i wprowadza w tajniki sledctwa .Jestes dwulicowy i jestes typem lizusa ,wlaziwdupa i konfidenta.Ty chyba w dziecinstwie marzyles aby zostac Policjantem, ale skonczyles tylko budowlanke niestety,a do Policji biora z matura ty jej nie masz .Klocisz sie z kazdym na forum kto ma inne zdanie niz ty robiles tak i nadal robisz z innymi .Klociles sie z Dafunke lub Marta Klecz namawiales mnie i wypisywales posty privatne,abym cie wspieral w tym na forum .Klocisz sie z kazdym i jedziesz mu kto ma inne zdanie niz ty,uzurpujesz sobie prawo do wydawania opini na tematy o ktorych uslyszales a tak naprawde nie masz o nich pojecia..Nie umiesz sie przyznac do bledu i nie umiesz przeprosic innych za wypisywanie nieprawdy na forum podobnie bylo z Marta Klecz.Taki wlasnie ty jestes najpierw sie podlizujesz piszac privatne wiadomosci do innych uzytkownikow forum -tak zawsze robiles i nadal robisz.Jesli widzisz ze ktos jest inteligientniejszy niz ty i zauwaza twoja dwulicowosc lub poprostu kogos denerwujesz swoimi wypowiedziami na forum to podlizujesz sie wypisujac privatne wiadomosci aby wiecej nie pisali o tobie ,lub namawiasz innych aby pisali przeciwko komus kto sie z toba niezgadza.Taki wlasnie jestes Fata…Dawno… poznalem sie na tobie i teraz jak niezgadzam sie z toba to jedziesz po mnie,robiles tez tak z innymi w przeszlosci i nadal taka jest twoja taktyka.Poznalem sie na tobie wtedy kiedy pisales na forum glupoty i rzeczy wyssane z palca o zatrzymaniu niby Marcina przez Policje w Edinburghu pisales poprostu glupoty niewiedziales jednak ze ja bylem z nim w tym czasie wyrabiac paszport w konsulacie .Niestety Marta Klecz ,Malgon i czesc ludzi z forum dawno juz poznala sie na tobie,twoim bajkopisarstwie miedzy innymi dlatego juz ich tu nie ma bo przeniesli sie na inne forum Leeds … Nie tylko ja wiem jaki ty jestes naprawde HIPOKRYTO !!!Zyjesz tym forum czytasz je dniem i noca zrobiles z siebie gwiazde i redaktora ,a z forum Prywatny Folwark.Archiwizujesz wszystkie posty pozniej straszysz sadami innych ze masz napisane i skopiowane wszystko jesli ktos odwazy sie miec inne zdanie niz ty.Wiem jak zyjesz co jesz gdzie robisz zakupy widzialem jak wyglada twoj pokoj brudasie .Ty potrafiles nie sprzatac pokoju przez tygodnie bo wazniejsze bylo dla ciebie bazgranie po forum.Dla mnie jestes Januszem i Brudasem i to Mega Brudasem.Mieszkales w najgorszej dzielnicy w Leeds Harehills to nic ze zabito tam juz 3 osoby z Polski(niewspominam do ilu zabojstw rocznie tam dochodzi) ty tam mieszkales ,wiec musi byc bezpiecznie bo ty jestes Mega Gwiazda forum i Leeds.Niewazne ze tam jest brudno ,niebezpiecznie i najtaniej w Leeds i mieszkaja tam same Janusze ty nim podobno nie jestes?????Pisales na forum ze tam sie mieszka O.K ,bo nie umiales sie przyznac ze jest poprostu najtaniej.Probowales wchodzic na salony starej emigracji w Leeds i Londynie ,ale tam tez sie poznano na tobie i do dzisiaj sie smieja z ciebie w Londku!!!!:)W dodatku jestes Hipokryta wypisujesz i potepiasz dzialania nieuczciwych osob ,a sam starales sie usprawiedliwiac i popierac dzialania Adrianka i slawetnej agencji Cosmo Team ktora niezawsze byla uczciwa wobec klientow i wiele osob mialo zastrzezenia do braku profesjonaliznu tej agencji wynajmu mieszkan. Podobnie bylo jak ktos skrytykowal Salon M.KRAL. Robiles to tylko dlatego ze znasz sie dobrze z M.K i z Kwiatkiem ktorzy sa wlascicielami tej strony i robisz tutaj za kogos w rodzaju Public Relations tej strony i tego forum czyli za pijara.Wiadomo ze strona zyje z platnych ogloszen dlatego kasowano posty krytykujace Agencje Cosmo Team ,M.Kral jak i Agencji MACH Recruitment z Bradford .Kiedys pisalem na forum ze w Leeds jest niebezpiecznie przy okazji zabojstwa Zuzanny ty oczywiscie prostowales to bo wiadomo ze trzeba dbac o wizerunek Leeds i jak wiecej Polakow w Leeds to wiecej ogloszen na forum i interes sie kreci. Teraz przy okazji kolejnego zabojstwa polaka tez bawisz sie PR nie tylko forum ,ale juz calej Yorkshire Police.Wiadomo tez ze z Mega -lalusiem Adriankiem zwachneles sie przy okazji organizacji wstepu Cezarego Pazury i kabaretu w Leeds.Dlatego uwazam ze jestes hipokryta i jestes nieobiektywny i zyjesz tym calym forum przechwalasz sie tak samo jak ta twoja smieszna ksiazka wez sie stary za zarabianie pieniedzy, a nie za pierdoly bo to chleba ci nie przyniesie…. musze konczyc
Nara Hipokryto!!! 🙄 🙄