Strona główna Działy Erystyka [Wydzielony] fata

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

[quote:f8d192e374=”fatamorgana”]:shock: 😯 😯 🙄
    Te Mariany z wasem jednak niegupie ludzie som… :wink:[/quote:f8d192e374]

Fata… a Ty znów nic konstruktywnego nie napisałeś?
    Może to Ty tam wtedy byłeś w tej agencji? 8)
    Tobie powinni dać bana za pisanie tych swoich bzdur do każdego tematu, ale nie dadzą niestety.
    Może nie wszyscy wiedzą ale Ty masz dość dobry układ z moderatorem na tym forum. Ciekawe czemu…
    Niby taki pogromca Januszy, a sam bronisz pewnej agencji mieszkaniowej która zasłynęła tu i to tylko dlatego że znasz osobę która tu oraz na nowym forum próbuje wyjaśnić i wytłumaczyć wszystkim że jest niewinna.
    Podobnie z salonami fryzjerskimi… Robisz coś, w czym widzisz swój interes, nie piszesz obiektywnie. Podobnie jak ta chorągiewka na wietrze, odwracasz się w odpowiednią (korzystną dla Ciebie) stronę (stronę z której być może lecą funty do Twojej kieszeni).
    Szkoda tylko że nie piszesz nam też o tym tu na forum.
    Jeśli chcesz być uczciwą i kryształową postacią bądź nią zawsze.
    Atakujesz Januszy a sam do nich należysz. Twoje zachowanie jest dość podejrzane a posty na forum idą bardziej w ilość (przyp. ponad 4 tyś) aniżeli w jakość… Być może piszesz z prędkością maszynistki 😆
    Proponuję jednak używać częściej mózgu zanim coś tu napiszesz, bo jak już wiele osób zauważyło dzięki Twoim postom błahe kłotnie przeradzają się w wojny a tematy lądują w dziale Erystyka.
    Ogarnij się człowieku i weź się do jakieś pracy może a nie tylko udzielasz się na forach…
    Pozdrawiam:)

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    shaolin1 wrote:

fatamorgana wrote:

😯 😯 😯 🙄
    Te Mariany z wasem jednak niegupie ludzie som… 😉

Fata… a Ty znów nic konstruktywnego nie napisałeś?
    Może to Ty tam wtedy byłeś w tej agencji? 8)
    Tobie powinni dać bana za pisanie tych swoich bzdur do każdego tematu, ale nie dadzą niestety.
    Może nie wszyscy wiedzą ale Ty masz dość dobry układ z moderatorem na tym forum. Ciekawe czemu…
    Podobnie z salonami fryzjerskimi… Robisz coś, w czym widzisz swój interes, nie piszesz obiektywnie. Podobnie jak ta chorągiewka na wietrze, odwracasz się w odpowiednią (korzystną dla Ciebie) stronę (stronę z której być może lecą funty do Twojej kieszeni).
    Szkoda tylko że nie piszesz nam też o tym tu na forum.
    Jeśli chcesz być uczciwą i kryształową postacią bądź nią zawsze.
    [/quote]

Sluchaj koles. Odczep sie, skoro ja Ciebie sie nie czepiam, dobra?
    Rozumiesz po polsku?
    Kim jestes, by mnie z czegokolwiek rozliczac? 😯 🙄 😆
    O uzywaniu mózgu tez mi nie pisz. Nie mam z tym problemów, w przeciwienstwie do Ciebie, skoro piszesz glupoty na tematy o których pojecia nie masz i nigdy nie miales. Poszedles po najmniejszej linii oporu umyslowego i popisales co Ci sie zdawalo.

Najpierw sam obsmiewasz Marianów, a potem sie czepiasz, jak ktos do tego nawiazuje.
    Masz jeszcze jakis problem, czy sie nudzisz?
    A od mojego udzielania sie czy nieudzielania – wara Ci. 😈
    Rozliczyc Cie z Twego czasu?
    No wiec czego sie wchrzaniasz w czyjs?
    Jak Cie cos uwiera, to zmien majtki. 😆

A i jeszcze jedno- uwazaj koles z tymi sugestiami, bo mozesz tego pozalowac cos napisal o rzekomym czerpaniu korzysci finansowych z jakichs ukladów- ja juz zbyt wiele rzeczy przerobilem, zeby ot tak pozwalac jakiemus typkowi na posadzanie mnie o takie czy inne rzeczy.
    Zebys sie nie przejechal na tym swoim pisaniu….zwlaszcza ze zasr… pojecia o mnie nie masz, a na podstawie samych postów to sobie mozesz bajki napisac a nie mi przypisywac cos.
    Nie jestesmy na Ukrainie ale w Anglii, gdzie lepiej liczyc sie ze slowami, jak sie nie wie o czym sie pisze.
    No chyba ze lubisz sie potem tlumaczyc przed prawnikiem.
    Masz na to czas i pieniadze?

Zawsze smiesza mnie ludzie, ktorzy przyp..ja sie do byle czego, nawet do czyjegos czasu, albo szybkosci pisania, byle tylko bylo powód zeby sie przywalic.
    Ales Ty smieszny czlowieku. 😆 😆 😆

Anonim
    Gość

Nie czepiasz się?
    Niepotrzebnie cytujesz moje słowa i przedstawiasz je w nieodpowiednim kontekście… Tylko że ja akurat pisałem na temat agencji (na podstawie autopsji) a Ty niestety jak zwykle nie na temat, tylko jakieś dogadywanie forumowiczom.
    Chcesz pokazać jaki mądry jesteś?
    O moje problemy się nie martw, bo jakoś sam sobie z nimi radzę póki co 🙂
    Nie wypisuję tu swojego poparcia dla jakichś firm reklamujących się na tej stronie, piszę tylko o swoich odczuciach związanych z tym co faktycznie przeżyłem.
    A co do Twojego udzielania się na forum to myślę że już wystarczająco wiele osób Cie tu nie lubi. No chyba że chcesz jakiś rekord pobić.
    Szkoda Fata że tu wróciłeś bo gdy wyjeżdżałeś to odetchnąłem szczerze mówiąc z ulgą (myślę że nie tylko ja hehe).
    Bajkopisarz z Ciebie i gwiazdor ale sympatii jak widać po wpisach innych użytkowników nie zyskałeś. Wszystkim się już przejadły te Twoje docinki.
    Proszę, jak piszesz to pisz coś w temacie…

szyderca
    Członek

obydwaj jestescie siebie warci dwa Jany buhaha

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Masz racje- Shaolin- Fata juz taki jest najpierw sie podlizuje pozniej jak juz masz wyrobione zdanie na jego temat i nie zgadzasz sie z nim to toczy wojny i jedzie z ta osoba na forum . Tak samo bylo ze mna mi juz sie nie chce odpisywac na posty Faty bo jest poprostu zalosny.Czerpie tylko informacje z forum ,a nie z wlasnego doswiadczenia i jest hipokryta juz dawno to zauwazylem.Wlasnie sprawa z Lalusiem Adriankiem i jego zakichana Agencja Cosmoteam.Zwachneli sie jak byl Czarek Pazura w Leeds(Adranek bodajze sponsorowal wystep kabaretu i Czarka Pazury a M.K-wspolwlasciciel strony i Fata wspolorganizowali wystep Czarka i kabaretu) i juz wielcy koledzy bo Adranek juz jest cacy bo ma kaske niewaze w jaki sposob zarobiona liczy sie "KASA Misiu" .Tez nie za bardzo rozumiem dlaczego Fata broni Salonu fryzjerskiego M.Kral.sam tam bylem w 2008 raz i wiecej juz nie Pojde sobie obstrzyc tam wlosow .korzystalem jeszcze z Solarium kilka razy ,ale przestalem jak zwrocilem uwage ze lampy nie dzialaja na dole(byly przepalone) i ze czas mi uciekl bo jak wrzuci sie zetony to lampy sie zapalaja, a czlowiek nieszcze nie zdarzyl sie rozebrac.Inna sprawa poziom Kultury pani M.wykracza poza normalnie przyjete normy.Dlatego jak zwrocilem uwage zostalem zaatakowany ze robie z Pani M .oszustke powiedzialem tylko ,ze dlaczego pani wklada slowa ktorych nie powiedzialem i stwierdzilem ze nie dojdziemy do konsensusu i tak skonczyla sie moja wizyta ostatnia w solarium pani M.KRAL.
    Odnosnie Agencji Mach historia tej Agencji jest taka ze Kiedys w Bradford byla Agencja Toryen pracowaly tam panie Joanna i Renata jako Consultantki -dwie angielki.Agencja zbankrytowala nie wyplacajac kasy wielu osobom bylo to w 2006 .Pani Joanna i jej Boyfriend Tomus -Byly pilkarz Bradfort City zalozyli agencje Mach zatrudnili Takze Renate byla Consultant Toryena.Przejeli czesc kontraktow bylego Toryena miedzy innymi w Arla Foods na Dispatch i w Distribution Centre. Agencja Mach zatrudnia i zatrudniala Cyganow z Bradfort i miala takze z nimi uklady znam osoby ktore zostaly oszukane przez ta agencje nie zostaly wyplacone pieniadze za urlop i jak i zalegle godziny.Agencja MACH zatrudnia glownie Polakow, Litwinow poprostu ludzi ktorzy beda wykonywali mordeczna Prace .Wiem ze troche zmienilo sie od ostatniego polrocza wczesniej byl tez negatywny artukul na stronie http://www.bradford24.com.Wczesnie bylo tak ze kazdy pracowal i placil wysoki podatek "BR" bo komus z agencji nie chcialo sie dostarczyc p46 do urzedu .Wczesniej tez bylo wiele pomylek odnosnie godzin i wyplat to bylo na porzadku dziennym .Jedno mozna powiedziec ze nie jest to profesjonalna Agencja Pracy nastawiona glownie na wyzysk polakow i latwa kase. Wiadomo jednak ze i tak Janusze sie znajda, aby tam pracowac bo jest kryzys a Agencja glownie potrzebuje Januszow takich bez wielkiej znajomosci jezyka agn – takich ktorymi bedzie latwo manipulowac. pozdrawiam Wszystkich obiektywnych i niezaklamanych ludzi z tego forum 😆 😆 😆 😯 😯

szalonyszaman
    Członek

Spokoboy
    Ty bardzo predki widze jestes do wydawania opinii. Ja pracuje dla nich od 6 miesiecy i wcale nie narzekam. Zawsze wszystko mam na czas a ludzie ktorzy dla nich pracuja tez nie narzekaja. I ja nie wiem jak bylo w przeszlosci ale wspomniany ”Tomus” wiele mi pomogl, nawet dal suba jak mnie landlord oszukal na kase. O ile mi wiadomo o ile jestes fair w stosunku do nich oni zawsze ci pomoga.
    A jesli chodzi o ciebie….Jezdzisz po wszystkich rowno, co zazdrosny jestes ze komus sie udalo? Ze ktos sie odwazyl i otworzyl salon fryzjerski? Ze ktos probuje swoich sil i ma agencje mieskzaniowa? Lepiej wroc do pikowania w magazynie chlopczyku i zapierd….. za funciaki.
    Na miesjcu M.Kral pisalbym do wlascicilea tej strony o twoje dane i bralbym cie do sadu. Dziewczyna sie stara, ruzykuje a jedyne co otrzymuje to tylko krytyke?

Fata ma zupelna racje, Tobie sie po prostu nudzi, mowicie o Januszach..Marianach..a sami nimi jestescie.

adamm
    Participant

SpokoBoyxxx:) wrote:

Masz racje- Shaolin- Fata juz taki jest najpierw sie podlizuje pozniej jak juz masz wyrobione zdanie na jego temat i nie zgadzasz sie z nim to toczy wojny i jedzie z ta osoba na forum . Tak samo bylo ze mna mi juz sie nie chce odpisywac na posty Faty bo jest poprostu zalosny.Czerpie tylko informacje z forum ,a nie z wlasnego doswiadczenia i jest hipokryta juz dawno to zauwazylem.Wlasnie sprawa z Lalusiem Adriankiem i jego zakichana Agencja Cosmoteam.Zwachneli sie jak byl Czarek Pazura w Leeds(Adranek bodajze sponsorowal wystep kabaretu i Czarka Pazury a M.K-wspolwlasciciel strony i Fata wspolorganizowali wystep Czarka i kabaretu) i juz wielcy koledzy bo Adranek juz jest cacy bo ma kaske niewaze w jaki sposob zarobiona liczy sie "KASA Misiu" .Tez nie za bardzo rozumiem dlaczego Fata broni Salonu fryzjerskiego M.Kral.sam tam bylem w 2008 raz i wiecej juz nie Pojde sobie obstrzyc tam wlosow .korzystalem jeszcze z Solarium kilka razy ,ale przestalem jak zwrocilem uwage ze lampy nie dzialaja na dole(byly przepalone) i ze czas mi uciekl bo jak wrzuci sie zetony to lampy sie zapalaja, a czlowiek nieszcze nie zdarzyl sie rozebrac.Inna sprawa poziom Kultury pani M.wykracza poza normalnie przyjete normy.Dlatego jak zwrocilem uwage zostalem zaatakowany ze robie z Pani M .oszustke powiedzialem tylko ,ze dlaczego pani wklada slowa ktorych nie powiedzialem i stwierdzilem ze nie dojdziemy do konsensusu i tak skonczyla sie moja wizyta ostatnia w solarium pani M.KRAL.
    Odnosnie Agencji Mach historia tej Agencji jest taka ze Kiedys w Bradford byla Agencja Toryen pracowaly tam panie Joanna i Renata jako Consultantki -dwie angielki.Agencja zbankrytowala nie wyplacajac kasy wielu osobom bylo to w 2006 .Pani Joanna i jej Boyfriend Tomus -Byly pilkarz Bradfort City zalozyli agencje Mach zatrudnili Takze Renate byla Consultant Toryena.Przejeli czesc kontraktow bylego Toryena miedzy innymi w Arla Foods na Dispatch i w Distribution Centre. Agencja Mach zatrudnia i zatrudniala Cyganow z Bradfort i miala takze z nimi uklady znam osoby ktore zostaly oszukane przez ta agencje nie zostaly wyplacone pieniadze za urlop i jak i zalegle godziny.Agencja MACH zatrudnia glownie Polakow, Litwinow poprostu ludzi ktorzy beda wykonywali mordeczna Prace .Wiem ze troche zmienilo sie od ostatniego polrocza wczesniej byl tez negatywny artukul na stronie http://www.bradford24.com.Wczesnie bylo tak ze kazdy pracowal i placil wysoki podatek "BR" bo komus z agencji nie chcialo sie dostarczyc p46 do urzedu .Wczesniej tez bylo wiele pomylek odnosnie godzin i wyplat to bylo na porzadku dziennym .Jedno mozna powiedziec ze nie jest to profesjonalna Agencja Pracy nastawiona glownie na wyzysk polakow i latwa kase. Wiadomo jednak ze i tak Janusze sie znajda, aby tam pracowac bo jest kryzys a Agencja glownie potrzebuje Januszow takich bez wielkiej znajomosci jezyka agn – takich ktorymi bedzie latwo manipulowac. pozdrawiam Wszystkich obiektywnych i niezaklamanych ludzi z tego forum 😆 😆 😆 😯 😯

Witam

Chcialbym tylko napisac, ze regularnie korzystam z uslug salonu Kral i mam jak najbardziej pozytywne zdanie o poziomie swiadczonych uslug. Oczywiscie w kazdym biznesie znajdzie sie maly procent niezadowolonych klientow i nie powinno sie bazowac jedynie na ich opinii.
    O Mach Recruitment slyszalem od jednego z ex-pracownikow ze po prostu szkoda sobie szarpac nerwy… Brak jakiegokolwiek szacunku dla pracownika. Ale oczywiscie moze to nie dotyczyc wszystkich.

Pozdrawiam

Adamm

Członek

szalonyszaman wrote:

Spokoboy
    Ty bardzo predki widze jestes do wydawania opinii. Ja pracuje dla nich od 6 miesiecy i wcale nie narzekam. Zawsze wszystko mam na czas a ludzie ktorzy dla nich pracuja tez nie narzekaja. I ja nie wiem jak bylo w przeszlosci ale wspomniany ”Tomus” wiele mi pomogl, nawet dal suba jak mnie landlord oszukal na kase. O ile mi wiadomo o ile jestes fair w stosunku do nich oni zawsze ci pomoga.
    A jesli chodzi o ciebie….Jezdzisz po wszystkich rowno, co zazdrosny jestes ze komus sie udalo? Ze ktos sie odwazyl i otworzyl salon fryzjerski? Ze ktos probuje swoich sil i ma agencje mieskzaniowa? Lepiej wroc do pikowania w magazynie chlopczyku i zapierd….. za funciaki.
    Na miesjcu M.Kral pisalbym do wlascicilea tej strony o twoje dane i bralbym cie do sadu. Dziewczyna sie stara, ruzykuje a jedyne co otrzymuje to tylko krytyke?

Fata ma zupelna racje, Tobie sie po prostu nudzi, mowicie o Januszach..Marianach..a sami nimi jestescie.

W czym Fata ma racje ….????.
    Mi sie nie nudzi ja nie przesiaduje na forum dzien i noc mam wazniejsze sprawy na glowie wystarczy ze Ktos wspomniany przez ciebie sie nie nudzi i nie przesiaduje na forum dzien , noc komentujac kazdy nowy post w tematach o ktorych nie ma pojecia.
    Widze ze odbijasz pileczke piszesz to samo co ja i Szaolin zarzucamy- Facie zreszte nie tylko my. Co Fata zadzwonil do ciebie ,abys cos nabazgral,w przeszlosci juz tak robil idzwonil do innych lub pisal privatne messege aby nabazgrali cos przeciwko komus .?????
    Ok pracujesz najprawdopodobniej w Distubution Centre… ??Bo jestes albo z rodziny Tomusia albo z jego miasta albo jego kumplem. (w Distubution Centre akurat sa dobre stawki ).
    Ja tez pracuje w firmie ktora wspolpracuje z Arla i znam sprawe z autopsji i ludzi ktorzy zostali oszukani przez Agencje Mach.Znam ludzi ktorzy pracowali na Dispatch i wiem jak byli traktowani.Sam piszesz ze pracujesz od pol roku dla Mach jednak wczesniej byl tam balagan i wiele sie zmienilo wlasnie jak Tomek zaczal pracowac w biurze w Machu .
    Odnosnie Pani Kral to jest moja osobista opinia do ktorej mam prawo ta pani jest nie kulturalna ,a ja nie bylem zadowolony z uslug tego salonu. Z fryzjera skorzystalem raz obcinala mnie wlasnie pani Kral i w ogole nie sluchala jaka fryzure chce miec . Moze myslala ze wszystkich tak samo sie obcina i nie nalezy sluchac klienta,spieszyla sie wtedy i nie sluchala mnie bylo to dawno w 2007 .Wtedy jeszcze pani Kral nikogo nie zatrudnia sama biznes ciagnela ,wiec juz tam nie chodze… Jesli ktos jest zadowolony z uslug fryzjera jego sprawa Teraz jest nowa fryzjerka i ona moze byc dobra o.k kazdy na prawo do wlasnego zdania.Ja bylem niezadowolony z uslug fryzjera jak i solarium i tam juz nie chodze… Jesli ktos uwaza inaczej jego sprawa.Kazdy:?: ma wlasne doswiadczenie jedni sa zadowoleni drudzy nie tylko dlaczego wypowiadaja sie ludzie np:wspomniamy Fata w temacie jesli nigdy nie korzystaly z uslug tego Fryzjera tylko dlatego ze zna ta osobe… ❓ ❓ ❓ Tak sie sklada ze znam takze sprawe Macha ,wiec dlatego napisalem bo i znam te sprawy osobiscie ,ale wczesniej nie chcialo mi sie pisac mam wazniejsze sprawy niz pisanie na forum…pozdrawiam i zreszta mam wyjeb…co ty myslisz o mnie szaman… Czy mi sie powiodlo czy nie???… zapewne Facie sie powiodlo… (tobie rowniez jezdzac na wozku w chlodni temper.3 stopnieC) Wystarczy ze Fata zarabia duzo kasy ha!!ha!!! ze w kolko zamiast pracowac przeznacza swoj cenny czas piszac na forum,,, lub odwiedzajac forumowiczow po domach…pozdrawiam:) 😆 😆 😆

szalonyszaman
    Członek

Spokoboy
    Ja tylko pisze co mysle a Faty nie znam. I nie nie znalem
    Troche jestem zdziwiony ze piszesz ze znasz sprawe z autopsji a pozniej mowisz zo to nie ty tylko twoi znajomi..
    Masz wyje…. na mnie? Spoko tylko niesamowicie wkur… mnie plotkarstwo. I nie znalem wczesniej ”Tomusia” ale jedno wiem, koles mi duzo pomogl wiec nie pozwole ci na jezdzeniu po nim.
    Mam tu rodzine, zone i dwojke dzieci, ciezko pracuje na to by wszytsko wypalilo a polakow ktorzy naprawde pomoga w potrzebie jest malo..kazdy o tym wie.
    Spokoboy ja naprawde nie szukam zwady ale zrozum moja frustracje. I zgadzam sie z toba, wszytscy maja rozne opinie, zadna z agencji, zaden fryzjer czy agecnja mieszkaniowa nie jest kochana przez wszystkich ale nazywaniem ludzi oszustami to uz przesada. Tak poza tym, znam ludzi ktorzy wyprowadzili sie z mieszkania bez zaplaty 3 miesiecznej oplaty,znam ludzi ktorzy zamiast pojsc do pracy rano po porstu nie stawiaja sie bo zabardzo popili poprzedniej nocy… szkoda ze zawsze slyszymy tylko opinie z jednej strony…tak latwo wtedy manipulowac prawda?

pozdro

Członek

Tomka nie znam mowisz ze jest spoko to wierze ci wczesniej napisalem jednak ze w Agencji byl balagan za nim Tomek to ogarnal. Zdarzylem jednak poznac Joanne i Renate..Napisalem ze znam sprawe z Autopsji bo pracowalem w Arla Foods na produkcji.Akurat Mach wysyla ludzi to tej samej Arli ,ale na Dispatch,wiec znam ludzi ktorzy tam pracowali.Masz racje ze polacy plotkuja i pija czesto i niestawiaja sie do pracy.Nawet jesli ktos jest Januszem czy Marianem nalezy mu sie zaplata za przepracowane godziny.Jak nazwiesz jesli co tydzien dostajesz mniejsza kase o 5 czy 10 przepracowanych godzin pomylka bledem jesli to zdarzalo sie notorycznie jeszcze pol roku temu.Jak nazwiesz to ze kazdy pracownik Macha placil do niedawna wysoki podatek"BR" Choc prosil o zmiane kodu podatkowego wielokrotnie????.Moze Tomek jest O,k ale 🙄 🙄 zachowanie Joanny nie zawsze jest prawidlowe.Wiesz zreszta jaka ona jest.pozdrawiam

Anonim
    Gość

A ja napisze tak. Podejrzanie mi to wszystko wygląda, ten szalonyszaman który nagle wczoraj się obudził, do nas dołączył i zaczął bronić agencji Mach 🙂
    Ostatnio podobną technikę stosował już organizator kursów na wózki widłowe. Założył konto na forum i napisał o tym jak to on brał udział w kursach u konkurencji (p. Lewicza). Później niejaka megi123 poparła to wszystko. Następnie po paru tygodniach założyciel tamtego tematu (Grabek12) zamieścił ogłoszenie o kursach organizowanych przez p. Grabowskiego na forum. Ogłoszenie mimo mojej odpowiedzi zostało szybko usunięte. Następnie parę tygodni później megi123 zamieściła również takie samo ogłoszenie o kursach p. Grabowskiego. Tamten temat też się rozwinął na forum dzięki mojej odpowiedzi.
    Myślę że takich okazjonalnych forumowiczów oraz ich opinie trzeba traktować z przymrużeniem oka 😉 Najczęściej, jak widać, są to osoby bezpośrednio zainteresowane w temacie które używając innych kont próbują ratować resztki honoru.
    Szalonyszaman, a Ty kim jesteś? Pracownikiem Macha? 😆
    Pozdro
    PS. Nie zamykajcie się tak już tam za kratami skoro macie tyle odwagi żeby na forum się wypisywać 🙂

szalonyszaman
    Członek

Szaman
    Jak juz pisalem wczesniej odezwalem sie bo mysle ze to nie fair jezdzic po wszystkich z czym mam nadzieje sie zgodzisz. Nawet na samym forum ludzie na siebie nawzajem najedzaja. I oczywiscie ze pracuje dla mach, o czym juz pisalem.
    A jesli chodzi o twoje podejrzenie..hmmm…. chodze do fryzjera M.Kral, pracuje w Mach i wynajmuje mieszkanie z Cosmoteam. 😆 😆 I szczerze??

Wolalbym pracowac w biurze niz pracowac w chlodni… 😕

ps.skoro stales przed kratami znaczy sie ze jednak wzialbys on nich prace… 😆 😆 😆 😆 😆

filipek
    Participant

shaolin ma racje,jesli sa pierwsze posty nowych uzytkownikow broniacych jakiej firmy czy agencji sa to na 100% wlasciciele,wpsolwlasciciele czy dobrzi znajomi.Ktos nieaktywny na forum broniac lub atakujac w pierwszych postach jakis podmiot musi miec w tym interes.Tak bylo z fryzjerkami ,agencjami itp i nie pier..lcie mi tu ze nie macie z dana firma bliskich kontaktow biznesowych lub sami prowadzicie te interesy.Co innego jak bedzie 100 czy 200 postow ale pierwsze wpisy sa bardzo niewiarygodne.

Anonim
    Gość

szalonyszaman wrote:

(…)

ps.skoro stales przed kratami znaczy sie ze jednak wzialbys on nich prace… 😆 😆 😆 😆 😆

No pewnie że bym wziął ale niestety nie wpuścili mnie 😕
    Od dzieciństwa zawsze marzyłem o pracy w chłodni 🙁
    No i widzisz, nie poznam Cię niestety 🙂
    Ale może to i dobrze, bo szamanów się boję, a co dopiero szalonych, w dodatku związanych z Mach 😀
    Oni zatrudniają głównie szamanów właśnie 😉

Ciekawe gdzie podział się nasz tytułowy bohater? 😀
    Już pewnie u prawnika siedzi 🙄

bartosz
    Participant

witam. na temat redaktora to można pisać wiele ale myśle że najlepiej potraktować go jako zabawną ciekawostkę pewnie mało kto pamięta jak to szanowny pan redaktor założył fikcyjne konta i prowadził liczne konwersacje między sobą to jest po prostu majstersztyk hyle czoła 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.