Strona główna Działy Hyde Park Czy w Leeds lub Bradford mozna kupic Polska prase?

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Aga1
    Participant

Witam,
    Mam pytanie:czy w Leeds mozna kupic polska prase? Wiem,ze sa strony z polskimi gazetami tzw E-prasa ale wolalabym poczytac cos tradycyjna metoda 🙂
    Agnieszka

DANUSIA
    Participant

pytaj sie w polskim sklepie na leeds city

Agnieszka_77
    Participant

jest bardzo duzy wybor na leeds city market…

mala1234
    Participant

w kazdym polskim sklepie kupisz ….

twojastara
    Członek

😀 Miejmy nadzieje ze chociaz prasa swieza:P

lonwi
    Participant

W centrum Bradford obok Tesco Express jest sklep Premier, tam mozna dostac polskie gazety

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lonwi wrote:

W centrum Bradford obok Tesco Express jest sklep Premier, tam mozna dostac polskie gazety

Tak jak w każdym polskim sklepie w Bradford.

bonias
    Participant

Praktycznie w kazdym polskim sklepie a mozna zrobic czasem prenumerate i przysylaja tutaj wszystko zalezy do czasopisma 🙂

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bonias wrote:

Praktycznie w kazdym polskim sklepie a mozna zrobic czasem prenumerate i przysylaja tutaj wszystko zalezy do czasopisma 🙂

gazety lub czasopisma… (a moze to bylo gazety i czasopisma… sorki ale mi sie tak skojarzylo… 😉 )

IinnI
    Participant

Polskie Delikatesy na Leeds Kirkgate Market maja spory wybor ale zazwyczaj z jakims 2tygodniowym opoznieniem. Czasem sie zastanawiam czy oni nie maja tych gazet ze zwrotow 😳 czasem tez nie docieraja niektore wydania tygodnikow. Z drugiej strony jak sprawdzilem cennik prenumeraty zagranicznej mojego ulubionego Przekroju to stwierdzilem ze lepiej chodzic na market….

Agnieszka_77
    Participant

[quote:6adf5d8175] Czasem sie zastanawiam czy oni nie maja tych gazet ze zwrotow 😳 [/quote]

nie nie maja… po prostu tak sa ustawione dostawy z polski…

[quote:6adf5d8175] czasem tez nie docieraja niektore wydania tygodnikow. [/quote]

wystarczy zapytac lub poprosic o to, co cie dokladnie interesuje i na pewnp przywioza

Aga1
    Participant

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi! Bardzo mnie to cieszy,ze bede mogla cos poczytac.
    Juz tak dawno nie bylam w centrum Leeds(cala koncowke ciazy i teraz kiedy mamy 3-mies synka) ze az musialam zapytac na forum zeby sie dowiedziec 🙂
    Dzis wybieram sie w takim razie do Kirkgate Market cos kupic.

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.