Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
khushdil wrote:
potem 8 dni na plazy w Pattaya .
❗ ❓
O wakacjach w Pattayi napisal wspomnienia polityk Ligii Polskich Rodzin
:a702a27bc4 wrote:
miasto Pattaya
To miasto żyje chyba wyłącznie z sex biznesu.
1. Podróż
Do Bangkoku via Helsinki Finair. Lądowanie po 12 godzinnym locie ok. 14. miejscowego czasu i pierwsza niemiła niespodzianka nie ma busa do Pataty`i. Na szczęście są taksówki po krótkich targach jeden z nich zgadza się mnie zawieść do Pataty`i pod sam hotel za 1000 BHT (ok. 110 PLN). Koszmarnie zmęczony przysypiam całą drogę. Przywieziony do Pattaya Bay Resort bez grama energii marzyłem tylko żeby się walnąć do wyra.
2.Dziewczyny
Uroda Tajek moim zdaniem do pięt nie dorasta naszym dziewczyną. Mam szczególnie na myśli twarz. Co do figury to już inna sprawa. Ogromna większość to szczupłe drobne dziewczęta. Często wręcz się łapałem na myśli, czy one są już kobietami. Dwudziestoparolatka czy trzydziestolatka wciąż wygląda jak młode dziewczę. Ciężko na oko rozpoznać wiek. Skóra Tajek jest bardzo gładka wręcz aksamitna. Bardzo miłe w dotyku doznanie.
Tajki to bardzo czyste dziewczyny – przynajmniej te, które spotkałem. Pierwszą czynnością jaką robiły po przyjściu do pokoju hotelowego to prysznic. W trakcie zabawy po każdym finiszu uciekały pod prysznic. Ślicznie wygolone pachnące cipki i gładnie aksamitne ciałko sprawiają, że chciałoby się je jeść.
Zostając sam na sam z Bar Girl, pozbawionej towarzystwa koleżanek nabiera skromności. Spotkałem się z żądaniem zgaszenia światła przed akcją. Nie ma się jednak poczucia zawodu to jest nawet na swój sposób urocze. Moim zdaniem to podstawowa cecha odróżniająca je od kobiet zachodu. Wychowanie i kultura stawiają je w roli podrzędnej mężczyźnie i one inaczej nie potrafią. Nie zachwycają się swoją urodą i nie uważają, że wszystko im się należy tylko dlatego, że są urodziwe. Mają świadomość po co są z nami i starają się jak najlepiej nam to dać. Piętnaście razy zadane pytanie "Are you happy?" daje poczucie bycia najważniejszym tu i teraz. Oczywiście robią to, bo muszą. To są proste biedne dziewczyny ze wsi. Sprawiają jednak wrażenie, że dawanie nam rozkoszy jest dla nich przyjemnością. To jak lekarstwo dla duszy usłyszeć, jaki to jestem wspaniały, seksowny i miły. Nawet jeśli kłamią można się wyleczyć z wszelkich kompleksów. Portfel sam się otwiera i chętnie daje się napiwki. Doceniając je w ten sposób słyszy się wyrazy uwielbienia i nasza ranga w ich oczach wzrasta do co najmniej bliskiego przyjaciela.
W trakcie seksu żadnego marudzenia wszystko wykonują o co się poprosi. Żeby nie było za różowo zero jakiejkolwiek inwencji ze strony dziewczyny. Cała inicjatywa jest w Twoich rękach. Mówisz jej podnieś nogę – ona podnosi, podnieś rękę – ona podnosi. Użycza Ci ciała i to się daje odczuć. Niemniej nie można odmówić dziewczynom, że się naprawdę starają. Cała ich uwaga jest skupiona na Tobie. Trochę to rozczarowujące, ale nie można mieć wszystkiego.
Technicznie jak dla mnie rewelacja. Perfekcyjnie wykonany oral pełny głęboki zero rączek. Sugestie na temat ssania jajeczek przyjęte z entuzjazmem Podejrzewam, że to zasługa ilości klientów jaką im dane jest obsługiwać. Jest się od kogo uczyć. Z racji swej budowy tajki są naprawdę ciasne
Tajki zresztą miło na to reagują. Bez jakiś dzikich krzyków, ale sporo westchnień i cichych pojękiwań. Nie brzmi to teatralnie nawet w najmniejszym stopniu. sex raczej należy do tych z kategorii "długo, czule i namiętnie" jakoś na jakiś szczególny hardcore nie ma się wcale ochoty. Dostając tyle ciepła i czułości jakoś ochota na różne udziwnienia wydaje się wręcz niestosowna.
Podsumowując, urlop mojego życia. Nigdzie nie byłem tak szczęśliwy. Jeszcze w tym roku się tam z pewnością wybiorę. Krążą pogłoski o możliwości uzależnienia się od Tajlandii jestem żywym tego przykładem