Strona główna Działy Hobby FOOTBALL

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    maciek_maciek
    Participant

dla mnie ta niedziela odpowiada i moj kumpel tez by byl ale godz to proponuje tak okolo 3 bo i tak teraz widno jest do 6

bartek_wr
    Participant

ja tez bym wpadł w niedziele.

gvvg
    Participant

jak się wyrobie to też w tą niedziele będe a w następną to już napewno

schatz33
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    thomasmanchester wrote:

ja gralem w polsce w klubie 3 i 4 liga.Dolanczam sie do gry:)

A za co dojedziesz tomaszku na te gre?? Za zasilek czy za te tysiace co masz na koncie? Bo juz trudno sie polapac? A moze ten przewoz mebli co szukasz do polski za darmo,po drodze cie podrzuci? Szkoda slow,w kazdym poscie ma cos biedak do dorzucenia a w sumie nie ma nic. Zalosne.

GRUBY
    Participant

thomasmanchester- nie znam chlopaka ani Ciebie -schatz33 ale widze ze ty tez masz w kazdym temacie cos do powiedzenia. Osobisie mysle ze to nie jest wazne czym i za co przyjedzie na mecz. Jesli mu zalezy to bedzie a jesli nie to koledzy z przyszlego zespolu po prostu nie beda brali go powaznie pod uwage.

kibicuje wam od utworzenia tego tematu I mam nadzieje ze w przyszlosci odbedzie sie mecz LEEDS V KS POLONIA YORK

[img:b5b954652a]http://img217.imageshack.us/img217/8342/buton2lp9.gif[/img:b5b954652a]

fristek
    Participant

Witam wszystkich 🙂 i ciesze sie, ze zglosilo sie tyle osob. Mam jednak nadzieje, ze dolaczy jeszcze kilku zawodnikow. Osobiscie wydaje mi sie, ze nastepna sobota, czyli 7 marzec, bedzie najodpowiedniejszym terminem i uda nam sie przez ten tydzien dopiac wszystko na ostatni guzik. Potrzebujemy 10-12 osob. Stworzymy dwie 5-osobowe druzyny i zagramy miedzy soba.
    P.S. Sorki za ta niedziele i prosze potwierdzajcie swoja obecnosc w przyszla sobote, wstepnie niech to bedzie godzina 15, pozdrawiam Krzysiek

antonino
    Participant

najprawdopodobniej odpadam z sobota, przez tydzien nie bedzie mnie w Leeds od 4.3-10.3

maciek_maciek
    Participant

hej,
    sorki ale mi sobota 7 marca nie pasuje musze do pracy isc ale nastepne jak najbardziej

bartek_wr
    Participant

czesc ja nie dam za tydzien .lece na wekeend do wrocławia na ekstraklase.nastepny po, nie ma problemu.pozdrawiam.

maciek_maciek
    Participant

to moze ustawimy sie na ta niedziele bez Fristka ???

antonino
    Participant

ja bym sobie po prostu w koncu pokopal.. wiec ja jestem za niedziela wciaz;)

maciek_maciek
    Participant

ja dobrze pojdzie to skoluje jeszcze ze 4 na ta niedziele jak nie wiecej ;]

bachor11
    Participant

Czesc, gdyby znalazlo sie jeszcze 1 miejsce to tez z checia bym sie przylaczyl 🙂

bartek_wr
    Participant

hej,jak nie w niedziele to moze w tygodniu jakos damy rade sie ustawic .pozdrawiam.

gvvg
    Participant

czyli na 17.00 w niedziele (może się wyrobie na tą godzine)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.