Strona główna Działy Hyde Park szukajacy

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sqra23
    Członek

witam nie wiem gdzie mozna kupic plekse ale mam do sprzedania meter gumy 😆

schatz33
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    waski74 wrote:

Czy ktos moze wie gdzie w Leeds lub bliskich okolicach mozna kupic PLEKSE.Chodzi mi o to ze potrzebuje 2m/kw pleksy czystej nieporysowanej. Z gory dziekuje za pomoc.

Jutro po 18 moge ci dac odpowiedz,znajomy pracuje w firmie ktora produkuje ale teraz jest w pracy na nocke i nie moge sie dodzwonic a w dzien do 17 spi. Odezwij sie do mnie na priva bym nie zapomniala. Narka.

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sqra23 wrote:

witam nie wiem gdzie mozna kupic plekse ale mam do sprzedania meter gumy 😆

o to ja biere, troszkie przytylam ostatnio, to se w majtach zmienie, bo ta jest za obcisla i mnie pije 😀

thomas1
    Członek

B&Q

schatz33
    Członek

waski74 wrote:

Czy ktos moze wie gdzie w Leeds lub bliskich okolicach mozna kupic PLEKSE.Chodzi mi o to ze potrzebuje 2m/kw pleksy czystej nieporysowanej. Z gory dziekuje za pomoc.

ok
    Firma Nazywa Sie ………….[b:a951bae169] AMARI[/b:a951bae169]……….. i telefon numer to : 0113 2760666. Zadzwon,powiedz co potrzebujesz,wymiary,grubosc,jakosc i odrazu dostaniesz cene. Mam nadzieje ze cos ci pomoglam. Narka

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.