Strona główna Działy Finanse Przelew z Angli do Polski

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    neonka
    Członek

wiem, ze przez western union pieniazki ida szybko, ale nie wiem czy mozna odebrac je w funtach, wybierajac w zlotowkach ponoc maja dobry przelicznik….bo banki maja jakies 10-20 groszy mniej niz sredni kurs

lodzianka
    Participant
    daydreamer
    Participant

Osobiscie przelewam z konta NatWest welcome na konto walutowe w PKO BP (bez prowizji, ok. 2 dni robocze).

kunegunda
    Participant

e tam ja wole je przelewac tutaj

neonka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    daydreamer wrote:

Osobiscie przelewam z konta NatWest welcome na konto walutowe w PKO BP (bez prowizji, ok. 2 dni robocze).

ja tez z natwestu na pko bp przelewam, tylko nie na walutowe 8)

cream
    Participant

Aby osoba a Polsce odebrala wyslane przez Ciebie pieniadze w funtach potrzebne jest jej konto walutowe.Zaklada sie jak normalne konto tylko musisz powiedziec w banku jaki rodzaj waluty bedzie tam przesylany 🙂 Prosto szybko i przyjemnie 😛

tomek82
    Członek

konto walutowe mozesz zalozyc sobie w WBK , ale pieniadze wyslane w ten sposob beda szly ok 4 do 5 dni w zaleznosci w jakim dniu beda wyslane.pozdrawiam 😀

tomek82
    Członek

konto walutowe mozesz zalozyc sobie w WBK , ale pieniadze wyslane w ten sposob beda szly ok 4 do 5 dni w zaleznosci w jakim dniu beda wyslane.pozdrawiam 😀

ig?a_Bdg
    Participant

Dziekuje wszystkim za pomoc napewno z którejs opcji skorzystam pozdrawiamm[/size:a7391fdb4c]

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.