Strona główna Działy Hyde Park Internet a BT..

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Indra
    Participant

Ja mieszkam niedaleko Chapel Allerton Hospital i mam Virgin. Na pewno nie da sie zalozyc od nich neta? Wiem tez ze w Chapel Allerton nie ma problemu z Virgin, bo kolega mial.

Aaaa i jeszcze jedno

[b:94fb1554cd]NA LS7 JEST MOZLIWOSC ZALOZENIA NETA BEZ LINII TELEFONICZNEJ. ;-)[/b:94fb1554cd]

PcP1234
    Participant
    khushdil
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Indra wrote:

Ja mieszkam niedaleko Chapel Allerton Hospital i mam Virgin. Na pewno nie da sie zalozyc od nich neta? Wiem tez ze w Chapel Allerton nie ma problemu z Virgin, bo kolega mial.

Aaaa i jeszcze jedno

[b:a3bae27f73]NA LS7 JEST MOZLIWOSC ZALOZENIA NETA BEZ LINII TELEFONICZNEJ. ;-)[/b:a3bae27f73]

Tylko zacznijmy od tego ze LS7 to nie sa 2 domy tylko duza dzielnica.I owszem nie ma problemu z VIRGIN jesli Twoj dom obsluguje kablowo.Niestety moj nie wiec moge zalozyc Virgina ale przez telefon i nie oplaca sie.Tak czy siak wybralam O2.Bo wychodzi najtaniej bo 7 f z czyms tam za miesiac i zalozenie i router wirlessa za free.Ok plus 11 za telefon to i tak wychodzi mi zanjtaniej.Po roku moge wziac z Tiscali,a oni wypozyczaja linie od Bt i wtedy place tylko Tiscalii.

A tak poza tym INDRA skoro jest mozliwosc to czemu sie nie podzielilas informacja????Bo chyba o to chodzi aby sobie pomagac:-))))
    Ale dziekuje za wszystkie info…. 😯 😯 😛 😛

Indra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    khushdil wrote:

A tak poza tym INDRA skoro jest mozliwosc to czemu sie nie podzielilas informacja????Bo chyba o to chodzi aby sobie pomagac:-))))

No przeciez napisalam, ze mozna w LS7 zalozyc Virgin, to jak nie podzielilam sie informacja?? 😛
    Mi kabel musieli podciagnac, bo w domu nic nie bylo. Zrobili to za darmo.

khushdil
    Participant

Indra wrote:

khushdil wrote:

No przeciez napisalam, ze mozna w LS7 zalozyc Virgin, to jak nie podzielilam sie informacja?? 😛
    Mi kabel musieli podciagnac, bo w domu nic nie bylo. Zrobili to za darmo.[/quote][b:c72781a903]

No tak dziekuje za informacje 😛 bardzo mi pomogla 🙂 TERAZ WIEM,ZE U MNIE NA LS7 MOGE MIEC INTERNET HURAAAAAAA 😀 tylko skad:-))???To juz sama musze dojsc droga dedukcji
    Pozdrawiammmmmmmm 😛 😯 💡 [/b:c72781a903]

Indra
    Participant

To jakiej ty informacji szukalas?? Napisalas jak byk, ze Virgin nie da sie zalozyc w ls7, to jak byk odpisalam, ze sie jednak da. Za ciebie nikt nie bedzie wybieral dostawcy Internetu!!! 😛

khushdil
    Participant

Indra wrote:

To jakiej ty informacji szukalas?? Napisalas jak byk, ze Virgin nie da sie zalozyc w ls7, to jak byk odpisalam, ze sie jednak da. Za ciebie nikt nie bedzie wybieral dostawcy Internetu!!! 😛

[b:7ca1c7c928] 🙄 Ci, którzy rozumieją jedynie to, co da się wytłumaczyć, niewiele rozumieją. 😛 [/b:7ca1c7c928]

Indra
    Participant

khushdil wrote:

Indra wrote:

[b:332f7dd36f] 🙄 Ci, którzy rozumieją jedynie to, co da się wytłumaczyć, niewiele rozumieją. 😛 [/b:332f7dd36f][/quote]

Lol, jak to do ciebie pasuje.

khushdil
    Participant

Raczej do Ciebie kolezanko pasuje.Bo nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie 😀 Milego dnia zycze i Twojej inteligencjii tez:-)))

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.