Strona główna › Działy › Hyde Park › Internet a BT..
Nie trzeba lini BT, mozna miec linie sky za £10f mies bez set up fee i depozytu.
aaa zapomnialam dodac,ze teraz nie ma tez oplaty za skybox set up, nawet za sky+ box (daje mozliwosc nagrywania), phone line rental jest przez 3 mies za darmo, +15F off od pierwszego rachunku. Dopiero, co to wyczytalam tylko nie moge link’a znalezc
Nie trzeba lini BT, mozna miec linie sky za £10f mies bez set up fee i depozytu.
[b:add639c936]Dziekuje za odpowiedz,ale ja pytalam bez lini telefonicznej,a tu trzeba miec linie.
To get Sky TV, Sky Broadband, Sky Talk products you must have a working landline 👿
Takze na to samo wychodzi.Placic za neta i oplaty za linie minimum 11 funtow…
[/b:add639c936]
Jak masz linie to nic nie placisz zreszta poczytaj
jesli byla wczesniej BT to nie powinnas placic instalation fee, dzwonisz, podajesz adres i powinnas miec dzialajaca linie w ciagu okolo 24godzin (jak dobrze pamietam z wlasnego doswiadczenia)
[b:5085024998]
Ja nie wiem czy ja nie jasno rozumiem czy wy mnie nie rozumiecie.
Wiec od poczatku.
Ja wiem ,ze mam linie,ale za aktywacje lini,z tego co ja rozumiem musze placic te 10,24 co miesiac jak abonament i w tym mam rozmowy wieczorem i weekendy,ale do tego musze doliczyc teraz np.16 funtow jesli chce np ze Sky miec internet i tv.
Wiec tak czy tak musze za linie zaplacic.Bo w mojej dzielnicy nie ma mozliwosci zalozenie netu bez lini telefonicznej.
Wiec tak czy tak musze miec linie za ktora musze placic tylko dlatego ze jest.Wiec znow jestesmy w punkcie wyjscia.
NA LS7 NIE MA MOZLIWOSCI ZALOZEIA NETU BEZ LINI TELEFONICZNEJ.
DZIEKUJE za odpowiedzi… 😀 👿 [/b:5085024998]
my cie rozumiemy tylko nie bardzo kumamy po co zadajesz pytanie i sam sobie na nie udzielasz odpowiedzi 😈
my cie rozumiemy tylko nie bardzo kumamy po co zadajesz pytanie i sam sobie na nie udzielasz odpowiedzi 😈
Hahaha.Po pierwsze to jestem ONA kobitka z ikra hahha 😛
A po drugie to ja chciałam tylko znac odpowiedz na jedno pytanie.CZY JEST JAKAS MOZLIWOSC ZALOZENIA NETU BEZ TELEFONU.
DLatego dziekuje za wsyztskie odpowiedzi….
😯
Gawel bardzo dziekuje juz czytam…A kto wie czy 2 Gb wystarcza mi jesli tylko uzywam netu bez sciagania etc..Bo Sky ma do 2GB plus TV za 16 miesiecznie.
Dzieki
wybacz zmylila mnie ta meska koncowka 😈
wybacz zmylila mnie ta meska koncowka 😈
Wybaczam wybaczam….i dobrze ze nie mam końcówki:-) 😛
niestety tylko virgin ma opcje bez linii bt, wszyscy inni dostawcy wymagaja owej linii. Wiec ma kilka opcji i net bedzie Cie kosztowal do 20f miesiecznie. Za duzo by pisac wiec jak chcesz to wyslij na priv swoj nr tel to zadzwonie i Ci wytlumacze.
no nie do końca , zostaje jeszcze net przez sieci komórkowe,
opcją jest też/kiedys kozystałem np z karty T-mobile i telefonu 3G , pay as you go, 1 F za dzień niezależnie od ilości pobranych danych (nie ssałem filmów) ale spoko wystarczał do normalnego przeglądania itd, plusem było to, że działał za te same pieniądze w innych krajach (Polska, Francja) tylko łącze było wolniejsze – przez GPRS
no nie do końca , zostaje jeszcze net przez sieci komórkowe,
opcją jest też/kiedys kozystałem np z karty T-mobile i telefonu 3G , pay as you go, 1 F za dzień niezależnie od ilości pobranych danych (nie ssałem filmów) ale spoko wystarczał do normalnego przeglądania itd, plusem było to, że działał za te same pieniądze w innych krajach (Polska, Francja) tylko łącze było wolniejsze – przez GPRS
Dziekuje.Sprawdzalam w 3.Maja za 10 f 1 gb na 30 dni P&G.Ale nie oplaca.Dziekuje juz zamowilam linie w BT,i chyba wezme Tiscali.Tam za 19 funtow mam tv,internet i rozmowy tel ,i oni wypozyczaja linie od BT,wiec Bt mialabym z glowy.No jak to jest w praktyce zobaczymy.Ja tak to zrozumialam.Jutro zobacze.
Dziekuje Wam wszystkim.
Pozdrawiam 🙂
Ja mieszkam niedaleko Chapel Allerton Hospital i mam Virgin. Na pewno nie da sie zalozyc od nich neta? Wiem tez ze w Chapel Allerton nie ma problemu z Virgin, bo kolega mial.
Aaaa i jeszcze jedno
[b:94fb1554cd]NA LS7 JEST MOZLIWOSC ZALOZENIA NETA BEZ LINII TELEFONICZNEJ. ;-)[/b:94fb1554cd]