Strona główna Działy Erystyka po kiego grzyba?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ela1981
    Participant

tak siedze i czytam forum, czytam i czytam ……..i niewierze, ze to wogole czytam 😯
    co ja tu robie 😕

co Wam daje forum, dlaczego tu piszecie (ja sama nie wiem)?
    wywody psychologicznie tak samo milo widziane jak bluzki i obelgi
    💡

kunegunda
    Participant

obelgi na pierwszym miejscu potem psychologia 😆 😆 😆

schatz33
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

obelgi na pierwszym miejscu potem psychologia 😆 😆 😆

nio…….masz racje kunekunda.

schatz33
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

tak siedze i czytam forum, czytam i czytam ……..i niewierze, ze to wogole czytam 😯
    co ja tu robie 😕

💡

Nie zwracaj uwagi elus,kiedys juz to z homikiem przerabialam i pewnie pamietasz jak sie skonczylo. Ustapilam "niby madrej". Narka

skyline
    Członek

ela1981 czytasz i czytasz to cos tu nie gra bo chyba 0% polskigo w tym przypadku,
    a po co tu jestes? Pewnie mialas ochote zadac jakies durne pytanie…

chomik
    Participant

schatz33 wrote:

ela1981 wrote:

co ja tu robie 😕

💡

Nie zwracaj uwagi elus,kiedys juz to z homikiem przerabialam i pewnie pamietasz jak sie skonczylo. Ustapilam "niby madrej". Narka[/quote]

Imiona pisze sie z wielkiej litery a CHOMIK jest przez CH a nie samo H, droga pani starsza i madrzejsza, specjalistka od ortografii i lewych dekoderow.

Minek
    Członek

Ktoś napisał coś na kogoś na forum – poubliżał mu, skopał go i poskakał po nim…. Jeśli jeszcze ofiara miała dość siły, to odpowiedziała tym samym….

Ktoś inny "mądry" postanowił w sadomasochistycznym akcie skopać siebie samego a następnie patrzeć na własną krew rozmazywaną w temacie przez innych forumowiczów…

A ja na to patrzę i śmieję się… przez łzy…

Polacy na emigracji… ostatni przyczółek kanibalizmu w Europie…

Czy myślicie podobnie jak ja?

Ilu jest takich jak ja? Oprócz autorki tego tematu, bo to oczywiste…

Coś Wam powiem "szumowicze" – Ty wiesz, że właśnie do Ciebie w tej chwili się zwracam – tu nie tylko chodzi o ilość postów, ale i ich jakość. A może przede wszystkim.

Dlatego daj szanse mądrzejszym słowom – nie rób zamętu- nie przenoś swojego bałaganu umysłowego na to forum – o to Cię tylko proszę. Nie rób szumu o nic – to nic dobrego nie wnosi w życie nikogo – napisz o swoich lepszych doświadczeniach – podziel się nimi – otwórz się na nowe ścieżki intelektualne – oto cię proszę.

Nie niszcz tego forum.

Dziękuję.

kunegunda
    Participant

ja nisze to forum???
    stary ono umiera smiercia naturalna, inteligentych rozmow bylo tu przeprowadzonych moze z 4 i to wszystko, ludzi ktorzy meli cos konkretnego do powiedzenia juz tu nie ma lub nigdy sie nie zalogowali.
    Organizowanie polskich spotkan ktore tu sie odbylo? Bylem na 2 pierwszych. Jedno wygladalo nastepujaco. Najpierw zlot wszystkich ktorzy patrzyli na wszystkich pod wzgledem wygladu ubrania itp. Rozmowy o pracy czynszu i tanich sklepach, wytrzymalem 45 min na, po tym czasie pojawil sie przedstawiciel polonii, metnym wzrokiem omiutl towazystwo usiad na koncu stolu, nachylil sie i puscil pawia. (jest to jedna z osob udzielajaca sie tu)
    drugie wytrzymalem 2 godziny ale tylko dlatego ze byla znajoma i pogadac mozna bylo o pierdolach bo temat znow byl ten sam "Rozmowy o pracy czynszu i tanich sklepach" na drugi dzien dowiedzialm sie ze po opuszczeniu sali rozmowy przeszly na moj temat i znajomej poniewaz wyszlismy razem "WIADOMO PO CO" (ja i ona wiemy mielismy dosc polonii pozatym ona miala 33 stopnie goraczki.
    Polowa tego forum prezentuje pozion lekko sredni, rozmow normalnych nie ma tu prawie wcale, sa tylko zapytania o to gdzie przytulic troche kasy. Duze grono tu zebranych forumowiczow mialem "przyjemnosc" spotkac na roznego rodzaju imprezach czy tym podobnych sytuacjach i kreowanie sie tych osob tu na tak cudne umysly niestety nie przenosi sie do realnego zycia. Tak ze pisze to na co mam ochote i bede tak robil BO TAK i tyle.

Indra
    Participant

kunegunda, bo Ty na zle spotkania chodziles 😀

kunegunda
    Participant

nie chodzilem na te organizowane przez leeds.pl 😆 😆

schatz33
    Członek

kunegunda wrote:

I dobrze robiles,szkoda czasu, patrzenie w sufit przy dobrej muzyce bylo by ciekawsze. lol . narka

Indra
    Participant

kunegunda wrote:

Nieeee, nie chodziles na te organizowane przez nas 😉

kunegunda
    Participant

nie????
    to przez kogo????
    😆 😆 😆

Indra
    Participant

kunegunda wrote:

nie????
    to przez kogo????
    😆 😆 😆

A tego to juz nie wiem, bo tez nie chodzilam 😀
    Najpierw dlatego, ze mnie tu nie bylo, a potem zdaje sie juz imprez nie bylo 😉

kunegunda
    Participant

interesujace dlaczego hmmmmm ❓ ❓ ❓ 😆 😆 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.