Strona główna › Działy › Erystyka › po kiego grzyba?
tak siedze i czytam forum, czytam i czytam ……..i niewierze, ze to wogole czytam 😯
co ja tu robie 😕
co Wam daje forum, dlaczego tu piszecie (ja sama nie wiem)?
wywody psychologicznie tak samo milo widziane jak bluzki i obelgi
💡
obelgi na pierwszym miejscu potem psychologia 😆 😆 😆
obelgi na pierwszym miejscu potem psychologia 😆 😆 😆
nio…….masz racje kunekunda.
tak siedze i czytam forum, czytam i czytam ……..i niewierze, ze to wogole czytam 😯
co ja tu robie 😕co Wam daje forum, dlaczego tu piszecie (ja sama nie wiem)?
💡
Nie zwracaj uwagi elus,kiedys juz to z homikiem przerabialam i pewnie pamietasz jak sie skonczylo. Ustapilam "niby madrej". Narka
ela1981 czytasz i czytasz to cos tu nie gra bo chyba 0% polskigo w tym przypadku,
a po co tu jestes? Pewnie mialas ochote zadac jakies durne pytanie…
ela1981 wrote:tak siedze i czytam forum, czytam i czytam ……..i niewierze, ze to wogole czytam 😯
co ja tu robie 😕co Wam daje forum, dlaczego tu piszecie (ja sama nie wiem)?
💡
Nie zwracaj uwagi elus,kiedys juz to z homikiem przerabialam i pewnie pamietasz jak sie skonczylo. Ustapilam "niby madrej". Narka[/quote]
Imiona pisze sie z wielkiej litery a CHOMIK jest przez CH a nie samo H, droga pani starsza i madrzejsza, specjalistka od ortografii i lewych dekoderow.
Ktoś napisał coś na kogoś na forum – poubliżał mu, skopał go i poskakał po nim…. Jeśli jeszcze ofiara miała dość siły, to odpowiedziała tym samym….
Ktoś inny "mądry" postanowił w sadomasochistycznym akcie skopać siebie samego a następnie patrzeć na własną krew rozmazywaną w temacie przez innych forumowiczów…
A ja na to patrzę i śmieję się… przez łzy…
Polacy na emigracji… ostatni przyczółek kanibalizmu w Europie…
Czy myślicie podobnie jak ja?
Ilu jest takich jak ja? Oprócz autorki tego tematu, bo to oczywiste…
Coś Wam powiem "szumowicze" – Ty wiesz, że właśnie do Ciebie w tej chwili się zwracam – tu nie tylko chodzi o ilość postów, ale i ich jakość. A może przede wszystkim.
Dlatego daj szanse mądrzejszym słowom – nie rób zamętu- nie przenoś swojego bałaganu umysłowego na to forum – o to Cię tylko proszę. Nie rób szumu o nic – to nic dobrego nie wnosi w życie nikogo – napisz o swoich lepszych doświadczeniach – podziel się nimi – otwórz się na nowe ścieżki intelektualne – oto cię proszę.
Nie niszcz tego forum.
Dziękuję.
ja nisze to forum???
stary ono umiera smiercia naturalna, inteligentych rozmow bylo tu przeprowadzonych moze z 4 i to wszystko, ludzi ktorzy meli cos konkretnego do powiedzenia juz tu nie ma lub nigdy sie nie zalogowali.
Organizowanie polskich spotkan ktore tu sie odbylo? Bylem na 2 pierwszych. Jedno wygladalo nastepujaco. Najpierw zlot wszystkich ktorzy patrzyli na wszystkich pod wzgledem wygladu ubrania itp. Rozmowy o pracy czynszu i tanich sklepach, wytrzymalem 45 min na, po tym czasie pojawil sie przedstawiciel polonii, metnym wzrokiem omiutl towazystwo usiad na koncu stolu, nachylil sie i puscil pawia. (jest to jedna z osob udzielajaca sie tu)
drugie wytrzymalem 2 godziny ale tylko dlatego ze byla znajoma i pogadac mozna bylo o pierdolach bo temat znow byl ten sam "Rozmowy o pracy czynszu i tanich sklepach" na drugi dzien dowiedzialm sie ze po opuszczeniu sali rozmowy przeszly na moj temat i znajomej poniewaz wyszlismy razem "WIADOMO PO CO" (ja i ona wiemy mielismy dosc polonii pozatym ona miala 33 stopnie goraczki.
Polowa tego forum prezentuje pozion lekko sredni, rozmow normalnych nie ma tu prawie wcale, sa tylko zapytania o to gdzie przytulic troche kasy. Duze grono tu zebranych forumowiczow mialem "przyjemnosc" spotkac na roznego rodzaju imprezach czy tym podobnych sytuacjach i kreowanie sie tych osob tu na tak cudne umysly niestety nie przenosi sie do realnego zycia. Tak ze pisze to na co mam ochote i bede tak robil BO TAK i tyle.
kunegunda, bo Ty na zle spotkania chodziles 😀
nie chodzilem na te organizowane przez leeds.pl 😆 😆
I dobrze robiles,szkoda czasu, patrzenie w sufit przy dobrej muzyce bylo by ciekawsze. lol . narka
Nieeee, nie chodziles na te organizowane przez nas 😉
nie????
to przez kogo????
😆 😆 😆
nie????
to przez kogo????
😆 😆 😆
A tego to juz nie wiem, bo tez nie chodzilam 😀
Najpierw dlatego, ze mnie tu nie bylo, a potem zdaje sie juz imprez nie bylo 😉
interesujace dlaczego hmmmmm ❓ ❓ ❓ 😆 😆 😆